Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopulası Şarkı Önerileriniz...

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Butun gun boyunca hiç bişey yapmadan sıkılıyorum aynı seyleri dinlemektende sıkıldım açıkçası bana bole 300 500 tarzı bass lı neyin o_O önerebileceginiz hareketli şarkıları yazarsanız memnun olurum eski yeni hit hut farketmez hepsini çekicem saolun...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

blade soundtrack var.dierini denicem.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini çekiyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

yok rock fln istemem ole aşırı boguren salak salak çıglık atanlar dan fln dinlemem diger onerilere açıgım son şarkıları ekliyorum direk teşekküe ederim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

sir bana şarkı olarak önerme yapabilirmisin um şarkılarını denemeye kalksam baya kasar =) malum 256 adsl o yuzden gerçekten begendiklerini yazarsan sevinirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

@erutan: hemen çekiyorum abi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrik ediyorum Drum and Bass istenen yere metal koyan tum zihniyetleri

sizin icin aciklama yapiyim:

Tebrik etmek: bir kisiyi yaptigi isin, veya seyin begenildigi konusunda bilgilendirmek icin yapilan sozlu mufakat, ayni zamanda ironi olarak alakasiz budalaca isler yapanlar da tebrik edilebilir[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ben hep albüm albüm çekiyorum 256 bağlantım olmasına rağmen, ama peki :)

matrix ve fight club soundtrack'lerinden ne bulursan çekebilirsin bu arada.

chemical brothers- galvanize, push the button, believei out of control, hey boy hey girl
propellerheads - spybreak, crash, take california,velvet pan, bomb the bass
square pusher - brain bug,exploding psychology, future gibbon, my fucking sound, tundra[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 25 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
Tebrik ediyorum Drum and Bass istenen yere metal koyan tum zihniyetleri

sizin icin aciklama yapiyim:

Tebrik etmek: bir kisiyi yaptigi isin, veya seyin begenildigi konusunda bilgilendirmek icin yapilan sozlu mufakat, ayni zamanda ironi olarak alakasiz budalaca isler yapanlar da tebrik edilebilir

'300 500 tarzı bass lı neyin o_O'

arkadasin aciklamasi yeterlimiydi sence,farkli onerilerin gelmis olmasida bence bir zenginlik katti, yani tek yanit yada tek tur yerine alternatifler sunmak kime ne rahatsizlik verebilir yada bir seylere engelmi olur .herhalde farkli sarkilar var die konu kitlenmeyecek :) sonucta pek cok konu basligi altinda 'muazzam cins postlar' yaratilmakta bu basliktaki gibi kucuk sapmalari gormezden gelebiliriz die dusunuyorum....[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

topigi acan kisi acik bir sekilde 300 500 diye tabir edilen drum and bass gibi sarkilar istemis
Opeth, Lake of Tears, Children of Bodom metal kategorisine giren sarkilardir, salak degil burda kimse kimseyi aldatmaya soz oyununa getirmeye calismayalim

post atanlar eger bunu farketmeden attilarsa da topigi okumadan post atmislardir, ki bu baska bir tebrik edilesi davranis[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
Sosyal ağlarda paylaş

kissing of shadows u onerenin alnından opmek istiyorum basıma agrı soktu okuz gibi bagrıyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

tabikli tek tarza dayalı şeyler istemiyorum ama metal denilen muzik oldugunu iddia eden sesleri onermeyelim bi zahmet.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...