Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Butun gun boyunca hiç bişey yapmadan sıkılıyorum aynı seyleri dinlemektende sıkıldım açıkçası bana bole 300 500 tarzı bass lı neyin o_O önerebileceginiz hareketli şarkıları yazarsanız memnun olurum eski yeni hit hut farketmez hepsini çekicem saolun...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Blade Soundtrack derim ben.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Winamp ac alt + l ye bas refresh e bas drum and bass yaz search field a cikan her seyi dinleyebilirsin[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 blade soundtrack var.dierini denicem.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Dance with th devil In the ghetto Slasa de cuba Calinda Phantom of the operamix)-Dance rave Illusion Narcotic Thrust-When The Dawn Breaks Narcotic Thrust-I Like it[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 children of bodom - kissing of the shadow[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hepsini çekiyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Opeth-Wreath. Cradle of Filth-Hallowed by thy name[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ahah adam 300 500 diyo önerilere bak :) sana square pusher, chemical brothers ve propellerheads adlı grupları öneriyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 metallica,megadeth,cannibal corpse,apocalyptica,rammstein ne kadar parcasi varsa dinleyebilirsin ancak apocalyptica biraz daha farklidir ona gore[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Children of bodom - Hate me '' '' - Following the Reaper Cradle of Filth - Better to reign in hell '' '' '' - Hallowed be thy name Cradle of filth - Scorched earth Erotica[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yok rock fln istemem ole aşırı boguren salak salak çıglık atanlar dan fln dinlemem diger onerilere açıgım son şarkıları ekliyorum direk teşekküe ederim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Lake of tears - Raistlin and the Rose Abi bugun yemin ederim belkide 100. dinleyişim...[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 eheh şurda bi benim önerdiklerim bi de volfied ve khirsah'ınkiler senin istediğin gibi sanırım.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sir bana şarkı olarak önerme yapabilirmisin um şarkılarını denemeye kalksam baya kasar =) malum 256 adsl o yuzden gerçekten begendiklerini yazarsan sevinirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 chemical brothers, fat boy slim bi de timo maas* (*yahu neydi bu adamın adı unuttum. bu muydu acaba?) ayrıca daft punk, pet shop boys da çok güzel. (pet shop boys 300 500 değildir ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 @erutan: hemen çekiyorum abi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Tebrik ediyorum Drum and Bass istenen yere metal koyan tum zihniyetleri sizin icin aciklama yapiyim: Tebrik etmek: bir kisiyi yaptigi isin, veya seyin begenildigi konusunda bilgilendirmek icin yapilan sozlu mufakat, ayni zamanda ironi olarak alakasiz budalaca isler yapanlar da tebrik edilebilir[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hmm ben hep albüm albüm çekiyorum 256 bağlantım olmasına rağmen, ama peki :) matrix ve fight club soundtrack'lerinden ne bulursan çekebilirsin bu arada. chemical brothers- galvanize, push the button, believei out of control, hey boy hey girl propellerheads - spybreak, crash, take california,velvet pan, bomb the bass square pusher - brain bug,exploding psychology, future gibbon, my fucking sound, tundra[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 aynen yukardaki chemical brothers parçaları tam istediğine uyar bence[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Volfied, 25 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Tebrik ediyorum Drum and Bass istenen yere metal koyan tum zihniyetleri sizin icin aciklama yapiyim: Tebrik etmek: bir kisiyi yaptigi isin, veya seyin begenildigi konusunda bilgilendirmek icin yapilan sozlu mufakat, ayni zamanda ironi olarak alakasiz budalaca isler yapanlar da tebrik edilebilir '300 500 tarzı bass lı neyin o_O' arkadasin aciklamasi yeterlimiydi sence,farkli onerilerin gelmis olmasida bence bir zenginlik katti, yani tek yanit yada tek tur yerine alternatifler sunmak kime ne rahatsizlik verebilir yada bir seylere engelmi olur .herhalde farkli sarkilar var die konu kitlenmeyecek :) sonucta pek cok konu basligi altinda 'muazzam cins postlar' yaratilmakta bu basliktaki gibi kucuk sapmalari gormezden gelebiliriz die dusunuyorum....[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 topigi acan kisi acik bir sekilde 300 500 diye tabir edilen drum and bass gibi sarkilar istemis Opeth, Lake of Tears, Children of Bodom metal kategorisine giren sarkilardir, salak degil burda kimse kimseyi aldatmaya soz oyununa getirmeye calismayalim post atanlar eger bunu farketmeden attilarsa da topigi okumadan post atmislardir, ki bu baska bir tebrik edilesi davranis[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kissing of shadows u onerenin alnından opmek istiyorum basıma agrı soktu okuz gibi bagrıyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tabikli tek tarza dayalı şeyler istemiyorum ama metal denilen muzik oldugunu iddia eden sesleri onermeyelim bi zahmet.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ehuehue Edin beni tebrik pls.. [Bu mesaj Volfied tarafından 25 Temmuz 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Temmuz 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar