d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 http://www.bebelerebalon.com/oyunnar/robot.asp tikla :) ara diger oyunlarida oyna :) :LOL: :D[hline]|herzaman mutlu| /link vermek için "[.url] [./url]" taglerini kullanabilirsin deniz , taglerin başındaki noktalar olmayacak, ben düzelttim seninkini affına sığınarak :) Arlooax/ [Bu mesaj Arlooax tarafından 14 May 2003 09:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 önce sen bi öğren arkadaşım istiyen denmez isteyen? denir. topicin başlıgı bastan kopuk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 lol güzelmiş. Ben bu siteyi epeydir biliyorum, kardeşe de yollamıştım hatta (15 yaş fark var aramızda, bıdık biraz ehe). Güzel site cidden, iyi oldu hatırlattığın. Bu hatunun lemanda falan vardı galiba bir ara grafiler diye bir köşesi, başka bir dergi miydi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 secim 2002 güzelmis...canim sIkIlidikca vuruyorum kafalarina...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Fistan, 14 May 2003 11:20 tarihinde demiş ki: önce sen bi öğren arkadaşım istiyen denmez isteyen? denir. topicin başlıgı bastan kopuk zaten ona bakarsan türkçede topic die bi kelime yoktur.konunun başlığı dersin topicin değil ha eğer topic kelimesi dilimize yerleşen yabancı bir kelime ise tıpkı televizyon radyo gibi topik olarak yazılır. adam burada bişey göstermiş dal takma takarlar dal sanada.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Fistan, 14 May 2003 11:20 tarihinde demiş ki: topicin başlıgı Topic = Başlık Topicin başlığı olmaz. Threadin başlığı ya da konunun başlığı olur.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 geçem test de görmüştüm paragraf sorularında Türkilizce (: Türkilizceye Hayır! eheh (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Topic = Konu, mevzu said: Adiemus, 14 May 2003 14:48 tarihinde demiş ki: Topic = Başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 süper :) kardeşim olsaydı zorla sokardım :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 üstelik "topic'in" şeklinde üstten ayraçla yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Craven, 14 May 2003 14:09 tarihinde demiş ki: dal takma takarlar dal sanada. ehm... öhhö... şey, yani... sanada'daki "da" ayrı olacaktı. :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) [Bu mesaj Sufi tarafından 20 July 2003 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar