Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bitio işte :) mal gibi kalıosun yani ama her türlü kardasın ya tabi önce başvurunun kabul edilmesi lazım hala kabul etmediler dalıcam kafa göz lan KARAMEHMET![signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya bende bişey sorcam bende uye olcam da mesajları attıgımız kişide mi gençturkcelli olmak zorunda..yoksa bedava sayılımıyo mu..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 trkcll olsa yetio[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 o zaman bende uye olim hemende konturum var mı acep..? 100 kont hattan hemen düşüyuo mu yaw.. sona yuklesek fln olmaz mı..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Nasıl öğrenrioz 3000 mesajın kaçını kullandığımızı?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 veresiye yapmıo karamehmet direk düşüo çat die daha doğrusu öyle olması lazım daha düşmedi azına bıdıbıdbıdıbbdı[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Loli veresiye yok peşin peşin :) Bence mantık çok güzel.. 3 Ayda 3000 Msj ohh bizde alışacaz sonra yaz babam yaz.. :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Mortis, 30 Temmuz 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Nasıl öğrenrioz 3000 mesajın kaçını kullandığımızı? Walla benim tlf de sms sayacı var ordan bakıyorum.. Öbür türlü öğrenemiyosun heralde.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Benim faturalıdan o olaya başvuran bi arkadşımın 5 gün önce bitmiş 3bin msj hakkı,artizt sırf ''ok'' demek için bile msj atıyordu yansır artık faturasına heh[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Jasco, 30 Temmuz 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Benim faturalıdan o olaya başvuran bi arkadşımın 5 gün önce bitmiş 3bin msj hakkı,artizt sırf ''ok'' demek için bile msj atıyordu yansır artık faturasına heh benım arkadasta öle *titrestiri* bı daha kı msj nasılsın falan fılan tek tek yazıor :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Aman spwmci turkcell habire spwm gönderiyo alalh belasını versin yok su yenilik çıktı yok bu cıktı yok su kadar kontor yükle kazan vs vs
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Faturalı hatlar ıcın war mı bılmıyorum ama bızım arkadaslarda faturasız war we 3000 msj hakları war we sadece turkcell e degıl herkeslere bedawa msj atabılırsınız daha once yazıldı mı bılmıyorum 13 sayfayı kontrol edemedım ama msj atarken basına 0 yazmazsanız awea we telsım e beles msj gonderebılırsınız [200den fazla beles msj attık] efet deneyın olacak eger olursa kı oluyor bı dua etsenız :D bı saol desenız yeter :D [belkı turkcellın boyle bısıden haberı wardır ama awea ya atılınca 1 yerıne 2 msj hakkınız dusuodur bılmıom yada belkı turkcell bılmıodur servıste bı hata wardır ondan cok kısıye soylemeyın :D ][signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Shaklaban, 30 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Aman spwmci turkcell habire spwm gönderiyo alalh belasını versin yok su yenilik çıktı yok bu cıktı yok su kadar kontor yükle kazan vs vs sitesinden online islem merkezinden kapatabilirsin...[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall)
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kontor yukledımde 100 kontor u feda edip etmesemmı dıye dusunuyorum :) oyle msg atmayı fazla seven bırı degılım keske 100 kontor e 300 dk konusma fılan bedava olsaydı :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yahu yazdım mesajı kaç kere hala cevap gelmedi PÜF.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ne olsa 300'i bitiremessin boşver[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gonderdım mesaj ı bakalım ınsallah yarına aktıf olur[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 10 dakkaya aktif oluyo[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yiyolar sizi olm feyk o haber=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 10 dakikaya aktif oluomuş evet kızarkadaşım da öyle söyledi ama benim olmadı ULAN KARAMEHMET[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benimki oldu sizde var bişi :)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 1 saat sonra 1 gün olacak e yuh hala aktif olmadı.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben bu işllemi yaptım ama hala bir cevap gelmedi cıldırıcam bir yardım lütfen.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 son günle kaçıracam sanırım 2 gündür yolluyorum olmuor[signature][hline]Live In Flames..
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 belki kontenjanlar dolmuştur =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar