Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bitio işte :) mal gibi kalıosun yani ama her türlü kardasın ya tabi önce başvurunun kabul edilmesi lazım hala kabul etmediler dalıcam kafa göz lan KARAMEHMET![signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya bende bişey sorcam bende uye olcam da mesajları attıgımız kişide mi gençturkcelli olmak zorunda..yoksa bedava sayılımıyo mu..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 trkcll olsa yetio[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 o zaman bende uye olim hemende konturum var mı acep..? 100 kont hattan hemen düşüyuo mu yaw.. sona yuklesek fln olmaz mı..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Nasıl öğrenrioz 3000 mesajın kaçını kullandığımızı?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 veresiye yapmıo karamehmet direk düşüo çat die daha doğrusu öyle olması lazım daha düşmedi azına bıdıbıdbıdıbbdı[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Loli veresiye yok peşin peşin :) Bence mantık çok güzel.. 3 Ayda 3000 Msj ohh bizde alışacaz sonra yaz babam yaz.. :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Mortis, 30 Temmuz 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Nasıl öğrenrioz 3000 mesajın kaçını kullandığımızı? Walla benim tlf de sms sayacı var ordan bakıyorum.. Öbür türlü öğrenemiyosun heralde.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Benim faturalıdan o olaya başvuran bi arkadşımın 5 gün önce bitmiş 3bin msj hakkı,artizt sırf ''ok'' demek için bile msj atıyordu yansır artık faturasına heh[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Jasco, 30 Temmuz 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Benim faturalıdan o olaya başvuran bi arkadşımın 5 gün önce bitmiş 3bin msj hakkı,artizt sırf ''ok'' demek için bile msj atıyordu yansır artık faturasına heh benım arkadasta öle *titrestiri* bı daha kı msj nasılsın falan fılan tek tek yazıor :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Aman spwmci turkcell habire spwm gönderiyo alalh belasını versin yok su yenilik çıktı yok bu cıktı yok su kadar kontor yükle kazan vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Faturalı hatlar ıcın war mı bılmıyorum ama bızım arkadaslarda faturasız war we 3000 msj hakları war we sadece turkcell e degıl herkeslere bedawa msj atabılırsınız daha once yazıldı mı bılmıyorum 13 sayfayı kontrol edemedım ama msj atarken basına 0 yazmazsanız awea we telsım e beles msj gonderebılırsınız [200den fazla beles msj attık] efet deneyın olacak eger olursa kı oluyor bı dua etsenız :D bı saol desenız yeter :D [belkı turkcellın boyle bısıden haberı wardır ama awea ya atılınca 1 yerıne 2 msj hakkınız dusuodur bılmıom yada belkı turkcell bılmıodur servıste bı hata wardır ondan cok kısıye soylemeyın :D ][signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Shaklaban, 30 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Aman spwmci turkcell habire spwm gönderiyo alalh belasını versin yok su yenilik çıktı yok bu cıktı yok su kadar kontor yükle kazan vs vs sitesinden online islem merkezinden kapatabilirsin...[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kontor yukledımde 100 kontor u feda edip etmesemmı dıye dusunuyorum :) oyle msg atmayı fazla seven bırı degılım keske 100 kontor e 300 dk konusma fılan bedava olsaydı :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yahu yazdım mesajı kaç kere hala cevap gelmedi PÜF.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ne olsa 300'i bitiremessin boşver[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gonderdım mesaj ı bakalım ınsallah yarına aktıf olur[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 10 dakkaya aktif oluyo[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yiyolar sizi olm feyk o haber=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 10 dakikaya aktif oluomuş evet kızarkadaşım da öyle söyledi ama benim olmadı ULAN KARAMEHMET[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benimki oldu sizde var bişi :)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 1 saat sonra 1 gün olacak e yuh hala aktif olmadı.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben bu işllemi yaptım ama hala bir cevap gelmedi cıldırıcam bir yardım lütfen.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 son günle kaçıracam sanırım 2 gündür yolluyorum olmuor[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 belki kontenjanlar dolmuştur =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar