Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Atağa Geçti (3000 Msj Bele$ )

AthleT

Öne çıkan mesajlar

100 Kontöre 3000 Mesaj!
Evet yanlış duymadınız... Temmuz ayı sonuna kadar MESAJ yaz 2388'e yolla sende üye ol.
Bunlar Kli$eler gelgelelim bizlik tarafına.

Arkada$lar şimdi gidip 10YTL(100Kontör) alıyosunuz. Yukardaki işlemleri uyguluyorsunuz (mesaj ---> 2388) 100 kontör hattınızdan düşüyo.
3 ay boyunca Trcll abonelerine 3000 msj bedava atabiliyorsunuz.
Ben üye oldum yazmaya başladım :)

Hade herkese Kolay Gel$in.
gnctrcll
[gençTürkcell'i olmalısınız Unutmayınnn...]ü

edik : Webmsj'lar geçerli değil
[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."

[Bu mesaj insight tarafından 07 Temmuz 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hönk?
3000 Msj-------> 6000 Kontör
50 Mj------> 100 Kontör
:P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Yannız sadece turkcell e ehue :D
cep öğrenci çıktığından beri turkcell hattını kullanan arkadaşım kalmadı böhüü. .:(
ps. bende dahil..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

ahaeuh doğru ya ben görmemişim onu :)
yaptı yine yapacağını ben şahsen mobil öğrenci (avea) kullanıyorum aylık 250 könt. yüklememe rağmen anca kont bitiyor mesajların yarısı kalıyor
ayrıntılı düşündüm ve kararım yine fiyasko
önceki mesajım önemsemeyin ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Webden attığınız msjlar bu 3000'e dahil değil demek.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

yalan artık turkcell ne yaparsa yapsın işi zor bende senelerdir turkcell kullanırım ama haftaya avea'ya gecicem neden?
Tum arkadaslarım avea oldu 3dk sı 1 konture konusmak varken dksı 3 konture konusmak aptallık oluo biraz...

o msg olayına gelincede 3000 msg yi allah bilir bir ayda bitirmek zorundasındır.. ole olmasa bile turkcell kullanan ark kalmammış onu kimlere atacaz..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...