AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 100 Kontöre 3000 Mesaj! Evet yanlış duymadınız... Temmuz ayı sonuna kadar MESAJ yaz 2388'e yolla sende üye ol. Bunlar Kli$eler gelgelelim bizlik tarafına. Arkada$lar şimdi gidip 10YTL(100Kontör) alıyosunuz. Yukardaki işlemleri uyguluyorsunuz (mesaj ---> 2388) 100 kontör hattınızdan düşüyo. 3 ay boyunca Trcll abonelerine 3000 msj bedava atabiliyorsunuz. Ben üye oldum yazmaya başladım :) Hade herkese Kolay Gel$in. gnctrcll [gençTürkcell'i olmalısınız Unutmayınnn...]ü edik : Webmsj'lar geçerli değil [signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." [Bu mesaj insight tarafından 07 Temmuz 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 0_o *hemen kontor almaya gider*[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hehe turkcell staj görüşmesine gittigimizde turkcell e ne önerirsiniz diye soru sormuştu görüştügümüz kişi bir arkaadşta daha cok promosyon ve indirim gerekli demişti :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 teoride beleş olmuyor gene gidiyor paran?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hönk? 3000 Msj-------> 6000 Kontör 50 Mj------> 100 Kontör :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 inanın gözlerim yaşardı turkcell ilk defa adam gibi birşey yaptı, desenize artık kazıklamaktan öteye gidemeyen bir operator olmaktan çıkıyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yannız sadece turkcell e ehue :D cep öğrenci çıktığından beri turkcell hattını kullanan arkadaşım kalmadı böhüü. .:( ps. bende dahil..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahaeuh doğru ya ben görmemişim onu :) yaptı yine yapacağını ben şahsen mobil öğrenci (avea) kullanıyorum aylık 250 könt. yüklememe rağmen anca kont bitiyor mesajların yarısı kalıyor ayrıntılı düşündüm ve kararım yine fiyasko önceki mesajım önemsemeyin ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 seni önemsemesek :) ?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende gittim trkcll faturasız aldim da bu gnctrkcll e faln nasil uye olurum netten faln uye olma sansim varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/ Burda ayrıntılı bir biçimde yazıyor..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: go2hell, 07 Temmuz 2005 13:37 tarihinde demiş ki: seni önemsemesek :) ? böyle konuşuyorsun sonra msn'de niye cevap vermiyorsun diye özel mesajdan küfür yağdırıyorsun.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hakediyosun :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sms kullanmayı sevmeyenler içinde bişey yapsa bir de web mesaj cell dahil değil o niye acaba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Webden attığınız msjlar bu 3000'e dahil değil demek.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yalan artık turkcell ne yaparsa yapsın işi zor bende senelerdir turkcell kullanırım ama haftaya avea'ya gecicem neden? Tum arkadaslarım avea oldu 3dk sı 1 konture konusmak varken dksı 3 konture konusmak aptallık oluo biraz... o msg olayına gelincede 3000 msg yi allah bilir bir ayda bitirmek zorundasındır.. ole olmasa bile turkcell kullanan ark kalmammış onu kimlere atacaz..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 AVEA AVEA AVEA türkseli boşverin[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 TurkCell 4ever[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya bende avea da var bu ay 173 geldi fatura simdi bu 3000 sms i gorunce hemen bi trkcll faturasiz aldim simdi bu olay nasil msj i attiktan sonra knotr gerimi gelior yoksa hic gitmiormu kntr ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 1. sayfada arkadas link vermisti ona bakarsan ayrıntılı ve kesin bilgiye ulasırsın..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yakında mesaj bedava olur zaten merak etmeyin. o zaman da mesaj atmak istemeyecek canınız. *hmm*[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kampanyaya dahil olursan 100 köntürün direk uçuyo ama 300mesaj atma hakkın oluyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 simdi karti actim da gnctkrcell e uye olmak 4 kntr kartta ilk 100 kntr oluyo geriye 96 kntor kalior =) simdi biri bana 5 kntr yollayabilcekmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sevmiyorum sms'i ya...iki saat tık tık yazıyosun...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hem beleş değil hemde sadece kendi operatorune gondermen çok kötü olmuş 3k msg bi yerimde patlar avea daha iyi bence beleş sms ucuz konuşma tek kötü yanı yetersiz geliyo sms atıyorsun akşam geliyo sabaha doğru geliyo (yada gidiyo) çok yoğun olduğundan sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar