sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 *!sir has left the conversation.*[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 *!ZaugnaKhaldun has ignored you*[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 14 Eylül 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 *noluyo lan burda mode activated*[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 CHARGING SUPA WEAPON #######_____________________ #######_____________________ #######_____________________ #######_____________________[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 safkan garbıç bu topic...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 abi hiç bişey demiyorum madem garbagelık buyrun o zaman atınn...gerçi ben işteki sıkıntıları anlatıp deşarj olalım dedim ama millet birbirine laf atıp kabadayılık yaparak deşarj oluyo..demek konu dağlmış ama amacını devam ettiriyo[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Demekki sizden başka iş sıkıntısı çeken yokmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Efeniiim. Şu "yazılan mesajı edik yöntemi ile silme eylemi" no #1[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Eylül 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Efeniiim. Şu da "yazılan mesajı edik yöntemi ile silme eylemi" no #2[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Eylül 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Efeniiiiiiimmm. Şu "yazılan mesajı edik yöntemi ile silme eylemi" no #üççç[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Eylül 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Efeniiim. bu da "yazılan mesajı edik yöntemi ile silme eylemi" no #4 olsun...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Eylül 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 öff aptron gelmiyor saat 9 dan beri burda tekim yapıcak biiş yok yatıyorum kalkıyorum adam bilgisayarımı hazırlasaydı keşke lap topta kaldım öle öküz gibi süper mac ler var burda ama yok şifreli açamıyorum benimkini kursada girsem :'([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Öehk sıkıldım saymaktan. bunuda edikleyerek siliom.. no #bej[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Eylül 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yanlız konu resmen dedikodu konusu ve yarışma konusu olmuş eheh süpe r :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ya bu adsl neden bu kadar yavaş böyle ya. Edikle yi tıklıom 15 saniye sürüo sayfanın açılması. 6 tane yazımı ediklemem 15 dakka sürdü ya. öeğk... Aha bu da #altı nomerolu son edik. öh be. nihayet bitti... [signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Eylül 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Benim fakeım oldugu düşünülmez inş. lonely Hemen benım yazımın altında başlangıcı yapmış da bana yonelık o yuzden dedım yani...Ama sılınmış [Bu mesaj dalamardl tarafından 15 Eylül 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar