-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: KahnX, 14 Eylül 2005 16:54 tarihinde demiş ki: ...sç düzleştirme şeysinden alınır... o nedir ya? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: nindalf, 14 Eylül 2005 17:27 tarihinde demiş ki: İLk basta bariz kelmişin walla iyi olmus hala kelim. 17 yaşında alnım o kadar açık bir bünyeyim işte. şimdi kamufle ediyorum saçlarla :)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eşşek eeşek olduktan sonra altin semer taksa nolur :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Şuan iyi gözüküyo walla[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: paspatur, 14 Eylül 2005 16:47 tarihinde demiş ki: bence sen saç ektirmişsin ehe banada öyle geldi ama buyudukce yuzun degiştiğindendir muhtemeln.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yok yahu diyorum işte alnım hala otoban gibi. uzattım saçları önlere yatırdım kapandı. ikinci resmi özel olarak üstten çektirdim bide kenarları saçlarla kamufle ettirdim orda da görebilirsiniz zaten.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çok janjanlı. :B geçmiş ola.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 saç modelimi bulamadım aptal aptal uzatıyorum öylesine...Yakıştıını da sanmıyorum ama.. anlayan olsa keşke buralarda bu arada bahsettiğim o saç düzleştirme şeysi böyle beyaz krem gibi bişi işte saçını düz saça çeviriyo aylar boyunca öyle oluyo .Hair Straightening işte saçına sürüyosun ilaç falan sürüyosun.çok kolay bişey.dalgalı saçlar falan bile düüümmmdüz oluyo ama ben şuan bulamadım güzel bi tane :P [signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. [Bu mesaj KahnX tarafından 14 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KahnX tarafından 14 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Niye kastınki okadar? Uğraşmasaydın bence:D (Eheheh ben tedavi-saç ikilemini gördüğüm anda kemoterapi mi? nası yaa filan dedim sonradan anladım olayı:D)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İlk hal bana The New Guy filmini hatırlattı..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Eheh The New Guy super filmdir..[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Abi oratada tedavi falan yok son foto da iyi poz vermiş ondan kuaföre falan gitmiş:D:D:D[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kılıktan kılığa girmişsin resmen :) gerçekten saçlar değiştiriyor insanı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: tBF, 14 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Abi oratada tedavi falan yok son foto da iyi poz vermiş ondan kuaföre falan gitmiş:D:D:D yok ya ne kuaförü benim saçların şekli öyle dümdüz arkalar kıvrılıyo işte. 7 24 öleyim ben :P keşke dalgalı olsaymış yaw saçlar düz olunca sürekli bi ayar çekmen gerekiyo dalgalı oldumu hep böyle elle yapılmış gibi duruyo. tabi onun da sabahları falan kabarma derdi varmış bizde de o güzellik var işte. kalktıgımda da bu halde buluyorum saçları :)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çok değiştiriyor çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 peki hala dökülüyomu saçların?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bana sorduysan eğer dökülmüyo saçlarım. eskiden beri açık öyle alnım. ama ailede kellik var ilerde kelim o ayrı. bi 4-5 sene sonra tepem bomboş kalacak.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 saç nedirki.tuzumuz biberimiz fazla etki etcegini sanmıorum senin uzerindede pek etmemiş.cunku bi resim yandan.digeri onden.diğeri siyah beyaz :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dynaya ayıp oluyo ama[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İyi olmuş iyi. Geçmiş olsun.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bi kaç sene sonra dynaspor'lu olucam bende merak etmeyin koyarım resimlerimi.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? [Bu mesaj Black-ice tarafından 15 Eylül 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ektirirsin sonradan. son halin en iyisi tabi. Bizim peder 60 a geliyor hala var az çok saçı bakalım biz jöle filanda kullanıyoruz hafiften şimdilik pek sorun yok gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: KahnX, 14 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki: bu arada bahsettiğim o saç düzleştirme şeysi böyle beyaz krem gibi bişi işte saçını düz saça çeviriyo aylar boyunca öyle oluyo .Hair Straightening işte saçına sürüyosun ilaç falan sürüyosun.çok kolay bişey.dalgalı saçlar falan bile düüümmmdüz oluyo bu konuda ayrıntılı bilgi istiyorum hehe.nerde bulunur bu dalga nedir ne değildir adı ne markası ne vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Düz saçı dalgalı yapanı var mı şöyle 10 sene filan sürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evet ulean bende istiyorum ondan aşırıya kaçmadan dalgalansa şöyle saçlar süper olur valla. kimse elindekinin değerini bilmiyo kıvırcıklar düz ister düzler kıvırcık ister olaya bak :D[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar