Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir saç şekli, insanı ne kadar değiştirebilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 14 Eylül 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
İLk basta bariz kelmişin walla iyi olmus

hala kelim.
17 yaşında alnım o kadar açık bir bünyeyim işte.
şimdi kamufle ediyorum saçlarla :)[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Mesaj tarihi:
eşşek eeşek olduktan sonra altin semer taksa nolur :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
yok yahu diyorum işte alnım hala otoban gibi.
uzattım saçları önlere yatırdım kapandı.

ikinci resmi özel olarak üstten çektirdim bide kenarları saçlarla kamufle ettirdim orda da görebilirsiniz zaten.[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Mesaj tarihi:
saç modelimi bulamadım aptal aptal uzatıyorum öylesine...Yakıştıını da sanmıyorum ama.. anlayan olsa keşke buralarda

bu arada bahsettiğim o saç düzleştirme şeysi böyle beyaz krem gibi bişi işte saçını düz saça çeviriyo aylar boyunca öyle oluyo .Hair Straightening işte saçına sürüyosun ilaç falan sürüyosun.çok kolay bişey.dalgalı saçlar falan bile düüümmmdüz oluyo ama ben şuan bulamadım güzel bi tane :P

[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.

[Bu mesaj KahnX tarafından 14 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KahnX tarafından 14 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Niye kastınki okadar? Uğraşmasaydın bence:D

(Eheheh ben tedavi-saç ikilemini gördüğüm anda kemoterapi mi? nası yaa filan dedim sonradan anladım olayı:D)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
İlk hal bana The New Guy filmini hatırlattı..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Mesaj tarihi:
Abi oratada tedavi falan yok son foto da iyi poz vermiş ondan kuaföre falan gitmiş:D:D:D[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
Mesaj tarihi:
said:
tBF, 14 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
Abi oratada tedavi falan yok son foto da iyi poz vermiş ondan kuaföre falan gitmiş:D:D:D

yok ya ne kuaförü benim saçların şekli öyle dümdüz arkalar kıvrılıyo işte. 7 24 öleyim ben :P
keşke dalgalı olsaymış yaw saçlar düz olunca sürekli bi ayar çekmen gerekiyo dalgalı oldumu hep böyle elle yapılmış gibi duruyo. tabi onun da sabahları falan kabarma derdi varmış bizde de o güzellik var işte. kalktıgımda da bu halde buluyorum saçları :)[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Mesaj tarihi:
peki hala dökülüyomu saçların?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
bana sorduysan eğer dökülmüyo saçlarım.
eskiden beri açık öyle alnım.

ama ailede kellik var ilerde kelim o ayrı.
bi 4-5 sene sonra tepem bomboş kalacak.[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Mesaj tarihi:
saç nedirki.tuzumuz biberimiz

fazla etki etcegini sanmıorum

senin uzerindede pek etmemiş.cunku bi resim yandan.digeri onden.diğeri siyah beyaz :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
bi kaç sene sonra dynaspor'lu olucam bende merak etmeyin
koyarım resimlerimi.[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?

[Bu mesaj Black-ice tarafından 15 Eylül 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KahnX, 14 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
bu arada bahsettiğim o saç düzleştirme şeysi böyle beyaz krem gibi bişi işte saçını düz saça çeviriyo aylar boyunca öyle oluyo .Hair Straightening işte saçına sürüyosun ilaç falan sürüyosun.çok kolay bişey.dalgalı saçlar falan bile düüümmmdüz oluyo

bu konuda ayrıntılı bilgi istiyorum hehe.nerde bulunur bu dalga nedir ne değildir adı ne markası ne vs vs
Mesaj tarihi:
evet ulean bende istiyorum ondan
aşırıya kaçmadan dalgalansa şöyle saçlar süper olur valla.
kimse elindekinin değerini bilmiyo kıvırcıklar düz ister düzler kıvırcık ister olaya bak :D[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
  • Yeni Oluştur...