Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir saç şekli, insanı ne kadar değiştirebilir?

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

saç modelimi bulamadım aptal aptal uzatıyorum öylesine...Yakıştıını da sanmıyorum ama.. anlayan olsa keşke buralarda

bu arada bahsettiğim o saç düzleştirme şeysi böyle beyaz krem gibi bişi işte saçını düz saça çeviriyo aylar boyunca öyle oluyo .Hair Straightening işte saçına sürüyosun ilaç falan sürüyosun.çok kolay bişey.dalgalı saçlar falan bile düüümmmdüz oluyo ama ben şuan bulamadım güzel bi tane :P

[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.

[Bu mesaj KahnX tarafından 14 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KahnX tarafından 14 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tBF, 14 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
Abi oratada tedavi falan yok son foto da iyi poz vermiş ondan kuaföre falan gitmiş:D:D:D

yok ya ne kuaförü benim saçların şekli öyle dümdüz arkalar kıvrılıyo işte. 7 24 öleyim ben :P
keşke dalgalı olsaymış yaw saçlar düz olunca sürekli bi ayar çekmen gerekiyo dalgalı oldumu hep böyle elle yapılmış gibi duruyo. tabi onun da sabahları falan kabarma derdi varmış bizde de o güzellik var işte. kalktıgımda da bu halde buluyorum saçları :)[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 14 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
bu arada bahsettiğim o saç düzleştirme şeysi böyle beyaz krem gibi bişi işte saçını düz saça çeviriyo aylar boyunca öyle oluyo .Hair Straightening işte saçına sürüyosun ilaç falan sürüyosun.çok kolay bişey.dalgalı saçlar falan bile düüümmmdüz oluyo

bu konuda ayrıntılı bilgi istiyorum hehe.nerde bulunur bu dalga nedir ne değildir adı ne markası ne vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...