2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://www.fenerasyon.com/ yorumsuz[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Artık bjkliler ağlamanın sınırlarını zorlamış... Halbuki birazda seslerini kesip oyunlarına baksalar.. Belki rize maçında yenilmezlerdi böyle..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bzim sahamızda olanlara bakıp kendi sahalarının ne olduğunu unutanlara[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ne diyeyim artık? ağlayın avazınız çıktığı kadar...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Siteyi galatasaraylılar açmış.! Yinede ayıp. Zegna 2pac'i futbol bölümünden banlarmısın? Lütfenn.![signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: 2pac, 12 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: yorumsuz Doğru söze ne denir ki?[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 neyse içimden geldi :)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: insight, 12 Eylül 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Siteyi galatasaraylılar açmış.! Yinede ayıp. Zegna 2pac'i futbol bölümünden banlarmısın? Lütfenn.! sanane be allah allah sana noluyo burda bişey paylaşıyorum istemiyosan girme yorum da yapma[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Babanın çiftliğimi burası istemiyorsan girme,beğenmiyorsan bakma.! Böyle şeyleri açmak zorunda değilsin ama ben göz kirliliği yarattığın için yazmak zorundayım![signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Tupek adamım gidicisin sen. Meydey meydey bagirirsin artik yörüngeden.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hakkaten futbol bolumu degil komple uzaklastırılması lazım şahsi fikrim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu topic de ofsayt bişey varmı varsa neresi söylesinler ben zaten buraya girmem atılmama gerek yok ki ben sadece ilginç bulduğum bişeyi size yazdım burda dinle alakalı bişey yaptımmı veya forum kurallarına aykırı bişeymi yaptım onları söleyin 1 tane söleyin ben gidiyom gelmeyecem bidaha[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 2pac gibi bir futbol otoritesini nasıl uzaklaştırmak istersiniz anlamak mumkun degil....[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Heh :) Sözüm söz döner giderim hesabı.! Futbolu biliyorsam 5 tane atacaz'ı hatırlattı bana..! Bak 2pac açtığın thread bariz fenerbahçelileri galeyana getirir. Olay çıkartır...vs.vs Futbol bölümünden 1 hafta ban eminim seni kendine getirir. Kavga çıkarmak için illa din ile ilgili birşey yazmak zorunda değilsin.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tamam kardeşim bundan sonra daha dikkatli olacam ama sen istiyosun diye yoksa bu diğerleri dese yapmazdım sende beşiktaşlıısn diye ne kadar bana yüklensende ATILMAKTAN KORKUM YOK BEŞİKTAŞIMI BURDA YANLIZ BIRAKAMAMK İÇİN [signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 12 Eylül 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yorumsuz.. merak ettim domain parasını nasıl bulmuşlar ahahha[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Mike, 12 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki: yorumsuz.. merak ettim domain parasını nasıl bulmuşlar ahahha http://forum.paticik.com/view.php?id=143483 bunu okumanı tavsiye ederim[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Sataşmanın sınırlarını zorluyorsunuz.. Bigün bu sakin halim gidicek bende patlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Komedisiniz ya...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hehe lafa bittim yanlız. Fransızda olursun Yunanda sorunun senin tohumunda.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: insight, 12 Eylül 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Heh :) Sözüm söz döner giderim hesabı.! Futbolu biliyorsam 5 tane atacaz'ı hatırlattı bana..! Bak 2pac açtığın thread bariz fenerbahçelileri galeyana getirir. Olay çıkartır...vs.vs Futbol bölümünden 1 hafta ban eminim seni kendine getirir. Kavga çıkarmak için illa din ile ilgili birşey yazmak zorunda değilsin. adam "yorumsuz" diyerek bir tane site yollamış, ben herhangi bir yanlışlık göremiyorum eğer ki böyle bir siteden galeyana gelecek, olay çıkartacak insanlar mevcutsa bir zahmet si. gitsinler, paticik de rahatlar, ortam ferahlar 2pac e değil olay çıkartacak magandalık yapacak adama kızmak gerekirken tutup "insanlar galeyana gelir, olay çıkartır" argümanıyla (sanki bayrağa sövdü ana avrat küfür etti adam, site yollayıp yorumsuz yazmış) yaklaşmak ne kadar akıllıca bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hımm.. Sen kalk git federasyona fenerasyon diye site aç. İçinede Fenerbahçeli demeye dilim bile varmıyo 3-4 tane VATAN HAİNİ'nin yaptıklarını resmet sonrada bunu Fenerbahçe taraftarı potansiyeli yüksek olan bir sitede Beşiktaş fantizmi adına "yorumsuz" başlığıyla yayına sonrada kalk "ne yaptım ya onlar sataşıyorlar banane banane babbaaaa döfüyolar" diye sitem et! ok3 b@B[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 2pac desteklıyorum.Sesımızı cıkarıcna suclu oluyoruz.Acın topıcdekı baslıkları herbırınde febelılerın nasıl tahrıkcı bazen hakaret vari yorumlarla bızı kıskırttıgını gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Passanger, 13 Eylül 2005 13:05 tarihinde demiş ki: 2pac desteklıyorum.Sesımızı cıkarıcna suclu oluyoruz.Acın topıcdekı baslıkları herbırınde febelılerın nasıl tahrıkcı bazen hakaret vari yorumlarla bızı kıskırttıgını gorun Nedense her gelen yönetim Sadece beşiktaşa karşı olyo ..? Bi laf vardr, Birazda suçu kendinizde arayın .. bu arada, Saha kapatma cezasını veren ve bu konuda ısrarlı olan kişi bir Beşiktaş'lıdır ..[signature][hline]Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Dün 90 dakika'da Haşmet yıllardır fısıltı olarak söylenen birşeyi açık açık dile getirdi: Daha çok sattığı için FB ve GS'nin daha ön planda olması, daha başarılı olması isteniyor. Yani sadece 2 büyük kalması için uğraş veriliyor, basında olsun, federasyonda olsun, vs vs ,bilerek ya da bilmeyerek. Bu nedenle BJK ve TS baskı altına alınıyor, her şekilde ezilmeye çalışılıyor. Bunu hisseden beşiktaşlı gün geçtikçe daha da agresifleşiyor, bu da yukarıda bahsettiğim güçlerin işine geliyor. (aynı şeyler TS için de geçerli, ama onlar BJK kadar göz önünde olup konuşulmadığı için farkedilmiyor.) İnönüde 10 yıl önce küfür duyulmadığı dönemlerden bugüne gelinmesi bir tesadüf olmasa gerek.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar