Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemacı Olmak İstiyorum

fede

Öne çıkan mesajlar

clintwestwood olmuş hocam bu..
gözleri biraz daha kıscaksın.. bide sigara içmiyomusun sen? dumanı yavaşça bırakıp çektirceksin gözüne kaçarmış gibi taklit yapcaksın...
ama var bişiler sende boy pos falan yerinde yani. azimide ben gördüm.. yaş kaç pardon?[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha telefonla cektiler onu o yüzden yamuk çıktı....

düşünüyorum

yok harbiden tipim kayık benim

ama tipi kayık olanlar da oyuncu oluyo

bkz türk televizyon tarihi
cok var[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

sana nasıl oyuncu olunur kısa yolu anlatıyorum iyi dinle.

İlkönce sevgilin olucak.1 hafta geçicek sen kızla buluşmak isteyeceksin sonra diiceksin ki "aşkım inerken merdivenden düştüm bacağım çok kötü gelemiyorum sen gel istersen yardım edersin bana"
sen kameralı arkadaşını dolaba sokucaksın.

gelicek kız işe koyulucaksın

filmi çekiceksin.

Peki nasıl tanıtıcaksın ?

www.hackturk.us , www.kurtadam.com forumlarına yollıcaksın bunu
ordanda gazete manşetlerine taşınıcak.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

tipi kayıklarda oyuncu oluyo haklısın.. aslında fight club'da brad pitt yerine daha haşin bi tip oynasa mesela senin gibi biri ama biraz kirli sakal olcak daha fazla sükse yapardı..
zaten çoğu insan brad pitt e yakıştıramadı pardon o filme brad pitti yakıştıramadı..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

yaş 18 daha toy sayılırım bi anlık gaflete geldim o resimde bi de bozuk cıkmıs

aynanın karsısında bazen yapıyorum cok güzel oluyo hatta heyecanlanıyorum

En büyük hayalim nataliyle bi filmde oynamak

Saygılar

Laptopu şarza yaktım bu arada[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

brad pitt kim ya baby face herifin teki affedersin insan pisliği ya

hakkaten o filmde bi ne biliyim aklıma gelmedi şimdi güzel bi adam oynaya bilirdi mesela

hah ben mesela. oynarım tabi ne eksiğim var benim brad ten[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

natalie sevişmiyomuş filmlerinde hafız 18 yaşındasın nemelazım sana o kızla film.. menajeri babası onun öpüştürmüyo bile.. o gördüğün resimlerinin çoğu fotoşop..
boşver sen natalie'yi. hem sapı var onun istemişler kızı imdb.com sitesinde gördüm ben haberini..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

ah ulan başı bağlı diyon yani

Gelin olmuş gidiyorsun
bana veda ediyorsuuuuuuun
sakın ağlama diyorsuu uuuun
ağlamamak elde değil

olsun babası bi filme bişey demez
sevişmek için demiyom abi zaten
dünya gözüyle bi göreyim yeter bana[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

Al işte CV

isim : Fatih Durgut (değişebilr)

Yer : Ankara

Adres : 7cadde kaptan oğlu yurdu

tel : 538 238 38 19

okullar : fen lisesi , Tobb

yaşadığı şehirler : balıkesir , eskişehir , erzurum , ankara

yetenekleri sölemiştim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehire gidiyomusun hala?
eger gidiyosan orda doktorlar caddesinden doors'a giderken tantunici var. köprüye gelmeden.onun tam karşısında varuna cafe var.
orda çalışan özgür diye bi çocuk var.
o çocuk eskişehirdeki tüm tiyatrocuları-sinemacıları tanır.kendiside tiyatrocu zaten. onunla görüşebilirsen o ayarlar bişey sana fatih..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

ankaraya gelmeden öne 3-4 kere takıldık varunaya ama oraya göre biraz küçük olduğumuzdan bizi biraz hor gördüler vakit bulursam gidecem sen samimiysen yani adamla bi isim verirsin artık paticiğe takılıyomu şahıs[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

Konservatuarların tiyatro bölümüne girmek için önce ÖSS'ye gireceksin. ÖSS'den 4 yıllık okulları tercih edebilmen için gereken baraj puanı alman gerekiyor. Daha sonra istediğin üniversitenin konservatuar bölümüne başvuracaksın. Seni özel yetenek sınavına alacaklar. Sınavı kazanırsan 4 yıl boyunca tiyatro eğitimi alacaksın. İkinci bir seçenek de özel kurslara gitmek. Buralarda da oyunculuk eğitimi alabilirsin. Ancak Türkiye çapında isim yapmış kaliteli bir oyunculuk kursuna gitmelisin. Örneğin Müjdat Gezen Sanat Okulu gibi.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki:
Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...