Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 clintwestwood olmuş hocam bu.. gözleri biraz daha kıscaksın.. bide sigara içmiyomusun sen? dumanı yavaşça bırakıp çektirceksin gözüne kaçarmış gibi taklit yapcaksın... ama var bişiler sende boy pos falan yerinde yani. azimide ben gördüm.. yaş kaç pardon?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ahaha telefonla cektiler onu o yüzden yamuk çıktı.... düşünüyorum yok harbiden tipim kayık benim ama tipi kayık olanlar da oyuncu oluyo bkz türk televizyon tarihi cok var[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sana nasıl oyuncu olunur kısa yolu anlatıyorum iyi dinle. İlkönce sevgilin olucak.1 hafta geçicek sen kızla buluşmak isteyeceksin sonra diiceksin ki "aşkım inerken merdivenden düştüm bacağım çok kötü gelemiyorum sen gel istersen yardım edersin bana" sen kameralı arkadaşını dolaba sokucaksın. gelicek kız işe koyulucaksın filmi çekiceksin. Peki nasıl tanıtıcaksın ? www.hackturk.us , www.kurtadam.com forumlarına yollıcaksın bunu ordanda gazete manşetlerine taşınıcak.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tipi kayıklarda oyuncu oluyo haklısın.. aslında fight club'da brad pitt yerine daha haşin bi tip oynasa mesela senin gibi biri ama biraz kirli sakal olcak daha fazla sükse yapardı.. zaten çoğu insan brad pitt e yakıştıramadı pardon o filme brad pitti yakıştıramadı..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaş 18 daha toy sayılırım bi anlık gaflete geldim o resimde bi de bozuk cıkmıs aynanın karsısında bazen yapıyorum cok güzel oluyo hatta heyecanlanıyorum En büyük hayalim nataliyle bi filmde oynamak Saygılar Laptopu şarza yaktım bu arada[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: fede, 15 Eylül 2005 02:30 tarihinde demiş ki: yok harbiden tipim kayık benim estafurullah[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 brad pitt kim ya baby face herifin teki affedersin insan pisliği ya hakkaten o filmde bi ne biliyim aklıma gelmedi şimdi güzel bi adam oynaya bilirdi mesela hah ben mesela. oynarım tabi ne eksiğim var benim brad ten[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 natalie sevişmiyomuş filmlerinde hafız 18 yaşındasın nemelazım sana o kızla film.. menajeri babası onun öpüştürmüyo bile.. o gördüğün resimlerinin çoğu fotoşop.. boşver sen natalie'yi. hem sapı var onun istemişler kızı imdb.com sitesinde gördüm ben haberini..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 neyse laptopunun şarjı dolsun bu arada...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ah ulan başı bağlı diyon yani Gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsuuuuuuun sakın ağlama diyorsuu uuuun ağlamamak elde değil olsun babası bi filme bişey demez sevişmek için demiyom abi zaten dünya gözüyle bi göreyim yeter bana[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kısmet işi bunlar.. pardon isim neydi?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Al işte CV isim : Fatih Durgut (değişebilr) Yer : Ankara Adres : 7cadde kaptan oğlu yurdu tel : 538 238 38 19 okullar : fen lisesi , Tobb yaşadığı şehirler : balıkesir , eskişehir , erzurum , ankara yetenekleri sölemiştim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eskişehire gidiyomusun hala? eger gidiyosan orda doktorlar caddesinden doors'a giderken tantunici var. köprüye gelmeden.onun tam karşısında varuna cafe var. orda çalışan özgür diye bi çocuk var. o çocuk eskişehirdeki tüm tiyatrocuları-sinemacıları tanır.kendiside tiyatrocu zaten. onunla görüşebilirsen o ayarlar bişey sana fatih..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ankaraya gelmeden öne 3-4 kere takıldık varunaya ama oraya göre biraz küçük olduğumuzdan bizi biraz hor gördüler vakit bulursam gidecem sen samimiysen yani adamla bi isim verirsin artık paticiğe takılıyomu şahıs[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 paticiğe takılmıyo. cafede çalışıyo orda.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 işallah bu iş olacak yarın ders başlıyo ben yatıyorum lütfen en azından şans dileyin[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bol şans ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oncelikle bir ozelligin olmali sinemaci olman icin [Bu mesaj hyde tarafından 15 Eylül 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 abi sen şans dilemicektin ya tanıdık vardı senin[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konservatuarların tiyatro bölümüne girmek için önce ÖSS'ye gireceksin. ÖSS'den 4 yıllık okulları tercih edebilmen için gereken baraj puanı alman gerekiyor. Daha sonra istediğin üniversitenin konservatuar bölümüne başvuracaksın. Seni özel yetenek sınavına alacaklar. Sınavı kazanırsan 4 yıl boyunca tiyatro eğitimi alacaksın. İkinci bir seçenek de özel kurslara gitmek. Buralarda da oyunculuk eğitimi alabilirsin. Ancak Türkiye çapında isim yapmış kaliteli bir oyunculuk kursuna gitmelisin. Örneğin Müjdat Gezen Sanat Okulu gibi.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar