Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterler karakterlimi ?

Solgunadalet

Öne çıkan mesajlar

Aklıma şöyle bir şey geldi mesela herkes kendi oynattığı karakterinin, npc sinin falan veya sevdiği bir arkaplanı yazsa nasıl olur?

Benden:

FRP&Magic dergisinde okumuştum sanırım orda ki yazarlardan birinin bir gurubundan. DL de kadın büyücü kırmızı olamsılazım sınav sırasında göğsünde patlayan bir asit oku göğüslerini eritir ama hayatı kutulur ama artık gögüsleri yoktur... ince ayrıntıları aklımda kalmamış ama bir adama aşık ama katınlığını sembolünden yoksun kalmış ne yüzünden sanat ı için yani çok sevdiği sanatı elinden kadınlığını ve anneliğini almış - anne olmayı çok istiyen bir kırmızı acayıp olabilir ama- ve bu açıklığı sanayı ile kapatmak isteriyor ama bir de adam var tabi....
geri tamaklımda değil dergiyede bakamıyorum...
ama bu karakter çok hoşuma gitti onunla aynı gurupta olmayı isterdim...

sizinde böyle çok sediğiniz ve görüp beğendiğiniz birileri varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

En sevdiğim adamım saurial pit fighterımdı. Finhead ırkında kenderlerdeki gibi bastırılamayan bir macera isteği vardır benim adam da aynı sebeple köyünü terkedip maceralara atıldı. Tabii humanoid olduğu için hep şehirlerin "kötü" taraflarında takıldı ve yasadışı "pitfight" ları gördü. Gençlik macerası bitince pitfighter olmaya karar verdi. Hemen ortama aktı ve 6 ayda 2-3 şehir çapında meşur oldu. 2 yıl sonra tam bir şöhret oldu. Parayı bulunca eroinden dc kristallerine kadar her uyuşturucuyu kullandı ve bilimum rogue karılarla düşüp kalkmaya başladı.:D:D Bir gün pit baskına uğradı ve şehir korumalarıyla dövüşerek kıl payı kaçtı. Uzun süre pitlerde tribünlere oynayıp şov yapmaktan ve uyuşturucuyla beyni yakmaktan, lvl 1 fighterlarla bile zorlanacak hale düştüğünü anladı. Ve kendine çeki düzen vermek amacıyla medeniyetten uzaklaşma kararı aldı.

Buradan bir şekilde senaryoya dahil edilir.

konudışı:
frp& magic yıllar önce yayınlanmış ve bitmiş bir dergi. kendi alanında efsanedir. Bonede hepsi vardı ama hala scanlemedi.

Bone scan isterüüüüüüüük!!!!!!!!:hrr:[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 10 Eylül 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

buna nedersiniz uzun zamandır kulanmak istediğim ama bizim kilerin çok aşırı bulduğu bir karakter.
Kadın ünlü bir elf savaşcı, bir gün bir büyücü ile savaşırlarken insan büyücü bunları yener ve kadının ruhunu bir heykelin içine hapseder drizzt ın panteri gibi anlarsınız...
kadın adama hizmet etmeye mecburdur neyse....

Sonun da büyücünün mezarına veya benzeri bir durumda biz grubun eline geçer... onlarda elf...

Ama burda bir sorun var...kadın hayatını elflerin korunmasına adamış falan ve bu yeni grupun da benzer bir amacı var. sorun ise bir elfin ruhunu o taşın içinde haps olması ne kadar doğru olacağı kendi cennetlerine gitmek istemiyecek midir?yoksa elfler için savaşmaya ama taşın içinde kalıp bir nevi ölümsüz olmaya devammı etmek ister buna karar veremedim?

[Bu mesaj Solgunadalet tarafından 12 Eylül 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim uzun zaman yönettiğim ve ölünce de çok üzüldüğüm bir monk karakterim vardı. adı KALPLANdı. manastırından ayrılmıştı bilgi peşinde koşmak için. bilgi ve deneyim peşindeydi. yetenekli tiplerin yanında onlardan birşeyler öğrenmeye çalışıyordu. bu skill ya da feat olabiliyordu. hiç unutmam bir macerasında bir adaya gidip orada kılıç (katana) kullanmayı öğrenmiş ve ustasının kılıcını almaya hak kazanmıştı. kılıç biraz iyi bir şeydi. kendisi 2d20 hasara sahip bi kılıçtı. ama kılıcını kınından pek çıkarmıyordu pirensip olarak. zaten pek kavgacı bir tip değildi.
ölimü , bir bloodmage'in evinden kaçarken , d20'nin son atılışı sırasındaki şanssızlık yüzündendi. çok üzülmüştüm. level 19 olmuştu. yok edilemez hale geliyordu az daha...
ahh aah eski günler...[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...