Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunz Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hah sağol ya bened sitesinde patvh arıyorum knight ı bıraktım artık bu tür oyunlar oynamak istiyorum daha ii gibi sankim sence nasıl ii mi?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
evet gunz güzeldir matrix havası var biraz ehehe ^^ eğer daha gerçekçi fps arıyorsan america's army var sonrama outpost var onlarada bi bak :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
outpost nası bişi ya baba sende sölüyon bilmiyon şimdik merak ettim ben directx yükledim reset olacak bilgisayar gitmede konuşalım tamam bekle ha[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya outpos işte fps savaşlı silah lı bişi biliyorumda linkleri unuttum şimdi çok uykum var yorgunum benim listede de bulamadım sen bi aşağıda bi kaç liste yazdım onlara bak orda outpost vardı ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
ben bu gün oynadım 3~4 saat kadar çok hoşuma gitti beta olmasına rağmen çok hoş olmuş KO dan bay geldikten sonra oyun arıodum sanırım biraz takılcam :p[signature][hline]Lvl:62
Name:CamthalionTasardur
Class:Elemental Lord
Clan:MoradSlayers
Nation:Karus
Server:Ares
  • Yeni Oluştur...