Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 acıkcası kurdum ve butun addonslarım boka sardı surekli error veriyolar duzeltme yolu varmıdır[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Oyunu sılıp yuklemeden reset atma şansımız varmı oyunu ılk kurdugum gıbı olmasını ıstıyorum. Addonları sılsemde bazı şeyler duzelmıyor. :/[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla bende anlamadım yenilerini yükledim interface lerin ama out of date olmamalarına rağmen çalışmıyor bazıları.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 3* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Interface*.* silin WTFaccount*.* silin oyunu açın eskisi gibi olur... [Bu mesaj ad3m tarafından 14 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar