amon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 çalan satan çalanı taanıyan yada aleti tanıyan varmı?[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben de istiyom.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bildiğim kadarıyla bu işleri Ders olayını falan Askeri Bando Mızıka Subayları çok iyi yapıyor. Ders alıcaksan öyle birinden al derim. Satılma açısından istanbuldaysan Taksim tünelde her tarz müzik aleti satılıyor neredeyse bi gez derim[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ikinci el al alırken de yanında mutlaka bi bilen olsun.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 fiyatlar konusunda bılgısı olan varmı ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 350 milyona da gördüm dandik maxtone saxophone lar Ama ilk el, temiz, yamahanının en ucuz saksofonu (tenor) 600 pound. Haberiniz olsun. O yüzden ikinci el diyorum. Orta kalitede bişey alın. Düşük kalitede saksofonlarla istediğiniz verimi alamazsınız. Profesyönel saksofonlar da size fazla gelir. Saksofonun bakımı da ayrı önemli ayrı karışık bi iştir. İkinci el aldığınız bi saksofonun çok büyük bi bakım masrafı çıkabilir, neden temiz almadım diyebilirsiniz vb vb. O yüzden bi bilenle gidin. Adam çalsın denesin ok versin öyle alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Pera Müzik'te bankonun arkasında bir saksafon asılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 vazgeçtim alto saxafon istiom ben[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İyileri var hepsini çıkartıyo, onlardan al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar