Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

target --> remove

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Target hede hödö
(dasdas)

button a tıkladığımda target çıkıcak targetın yazısı yazıcak
arkasından çıkan targetla tıklanan şey silinecek nasıldı unuttum yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
ohh.. sonunda revision komutları kullanan biri :) gözlerim yaşardı ehue[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 13 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
ohh.. sonunda revision komutları kullanan biri :) gözlerim yaşardı ehue

ingilizce bilenler guzellik yapip, revision ile ilgili yayinlanan update dokumanlarini turkceye cevirsin, ondan sonrada, kullanmayan ne olsun? ;)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.
Mesaj tarihi:
targetf remove yapmak daha kolay diil mi direk[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize...
Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım
Mesaj tarihi:
sonunda 'f' varya, o function oldugunu belirtir. senin dedigin gibi yapmak icin bir tane item yaratip targon trigger'larini kullanmak gerekiyor, bunda ise sadece ufak bir function ile halledebiliyorsun.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.
Mesaj tarihi:
targetf nin ne işe yaradığını biliyorum. sphereın default functionlarını kullanabiyoruzmu diye sordum kullanamıyomuşuz az önce denedim :)[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize...
Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım
  • Yeni Oluştur...