Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.7 eu patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olm kapatın p2p i upload olmasin etiniz ne budunuz ne upload veriosunuz sefil memleket bağlantımızla , 3 - 5 kb yavaş çekersiniz ama stabil olur en azından[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Mesaj tarihi:
Upload açık olsa nolucak ki download yok 0 yarım saatten fazladır 1 kb bile indirmedi ben buna cancel desem gider bide bütün indirdikleri :([signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 3* Troll Shaman
Mesaj tarihi:
Muhteşem bağlantımızda , eşsiz güzellikteki bu şahane bağlantımızda , ayrı kavramlar olması icap eden Upload ve download kavramları aynı anda yüklü biçime kullanıldığında birbirlerini ... itiyorlar ... bu sebepten dedim , ayrıca blizz downloaderdan cacıık olmaz link veren arkadaşlara teşekkürler 2 sini birden açtim yukardaki daha hızlıydı 15 dk da bitti download şinci yamama sırası[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Mesaj tarihi:
ben blizzden dl yapıyodum.
36ya anca gelince delirdim resmen çünkü 2kb falan çekiyodu.
sonra arkada$ın verdigi adresten çektim.
onun GB degilde US oldugunu farketmemi$im tabi.
=)
$imdi GB çekiyorum.96 oldu.
blizzardla sürünmeyin hiç bence.
onla çekene kadar 3 defa çekerseniz normal bi siteden.zararın neresinden dönülürse kardır ;)[signature][hline]g3nksquad
lütfen
Mesaj tarihi:
said:
Quadrophenia, 14 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
"Hardware Changed. Reload default settings?" sorusuna ne diyoruz?

Donanım değişti.Varsayılan ayarlar yüklensinmi? evet de diyebilirsin hayırda sana kalmış bi sorun olmaz yani ama sen genede evet de :D
Mesaj tarihi:
53,66 Mb DL
5,60 Mb UL

God save Netlimiter :P

Yaklaşık bi yarım saatte geldi, anlamadım bende kesin bi pislik çıkıcak, du bakalım.[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Patton
Mesaj tarihi:
kesin bi pislik çıkacak demişmiydim?
al işte realme bağlanıyo ama char yok piyasada bu eu serverlarının üvey evlat olmasından sıkılmaya başladım[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Patton
Mesaj tarihi:
of wow zıctı son patch de
kaldırdım nasılsa tum patchler var dıye kabul etmıyor lamer oyun sımdı

full 1.7 yı web den nerden cekerım bılen varsa bı lınk atabılırmı
Mesaj tarihi:
yahu boyle bir sacmalik gormedim ben.
cosmos'un yani sira pek cok addon daha kullaniyordum,cosmos yeni surum cikarmis,alpha.
onu cektim,yok calismiyor.
binlerce error.
onu sildim,addon'suz oynayayim diye,yine yok;log-in ekraninda UNABLE TO VALIDATE GAME VERSION.
Yeter ya.
Uninstall ettim sonunda oyunu.
Tekrar kuruyorum simdi.
Yine duzeltemezsem satiyorum oyunu da karakteri de,cidden sogudum;3 saattir bununla ugrasiyorum ya.
Her patch'te ayni sacmalik 8 aydir.
Mesaj tarihi:
Toc file versiyon numarasını bilen var mı arkadaşlar? Wow UI sitesini açamıyorum da.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
İlgilenen arkadaşlara...

*.TOC versiyon numarası: 1700.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
said:
ajmet, 14 Eylül 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
bunu buldum calisirmi bilmem bende simdi basladim cekmeye

http://download.softpedia.com/games/patch/wow-1.6.1-to-1.7.0enus-patch.zip

Sağolasın bana yaradı :)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess
  • Yeni Oluştur...