Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.7 eu patch

tozparcasi

Öne çıkan mesajlar

Muhteşem bağlantımızda , eşsiz güzellikteki bu şahane bağlantımızda , ayrı kavramlar olması icap eden Upload ve download kavramları aynı anda yüklü biçime kullanıldığında birbirlerini ... itiyorlar ... bu sebepten dedim , ayrıca blizz downloaderdan cacıık olmaz link veren arkadaşlara teşekkürler 2 sini birden açtim yukardaki daha hızlıydı 15 dk da bitti download şinci yamama sırası[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

ben blizzden dl yapıyodum.
36ya anca gelince delirdim resmen çünkü 2kb falan çekiyodu.
sonra arkada$ın verdigi adresten çektim.
onun GB degilde US oldugunu farketmemi$im tabi.
=)
$imdi GB çekiyorum.96 oldu.
blizzardla sürünmeyin hiç bence.
onla çekene kadar 3 defa çekerseniz normal bi siteden.zararın neresinden dönülürse kardır ;)[signature][hline]g3nksquad
lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

53,66 Mb DL
5,60 Mb UL

God save Netlimiter :P

Yaklaşık bi yarım saatte geldi, anlamadım bende kesin bi pislik çıkıcak, du bakalım.[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Patton
Sosyal ağlarda paylaş

kesin bi pislik çıkacak demişmiydim?
al işte realme bağlanıyo ama char yok piyasada bu eu serverlarının üvey evlat olmasından sıkılmaya başladım[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Patton
Sosyal ağlarda paylaş

yahu boyle bir sacmalik gormedim ben.
cosmos'un yani sira pek cok addon daha kullaniyordum,cosmos yeni surum cikarmis,alpha.
onu cektim,yok calismiyor.
binlerce error.
onu sildim,addon'suz oynayayim diye,yine yok;log-in ekraninda UNABLE TO VALIDATE GAME VERSION.
Yeter ya.
Uninstall ettim sonunda oyunu.
Tekrar kuruyorum simdi.
Yine duzeltemezsem satiyorum oyunu da karakteri de,cidden sogudum;3 saattir bununla ugrasiyorum ya.
Her patch'te ayni sacmalik 8 aydir.
Sosyal ağlarda paylaş

Toc file versiyon numarasını bilen var mı arkadaşlar? Wow UI sitesini açamıyorum da.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...