lisantus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hangi siteden linklermisin sana zahmet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 4 dakikam kaldı bu kadar sorunsuz bitmesi huzurumu bozdu.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 14 Eylül 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 http://www.wowguru.com/patches/ Ben burdan indirdim[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 31 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Apache, 14 Eylül 2005 12:12 tarihinde demiş ki: 4 dakikam kaldı bu kadar sorunsuz bitmesi huzurumu bozdu. Kesın bugun bı sorun cıkacak desene :D[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben oyuna giremiomki zaten patchde yüklendi retrieving character listde kalıyo ühühühühü[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 31 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Baglanıyorum oyuna bakalım ne olmuşuz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 'Need Before Greed and Group Loot options have been improved. The rolling window that appears when an item of the threshold and above is looted now has three buttons: a Need button (the dice), a Greed button (the coin), and a close button. Any players who select Need will get a chance to roll first for the item, with the high roller winning. If no one selects Need, all characters who selected Greed will then roll, with the highest roll winning the item. If everyone closes the window, the item becomes lootable by anyone in the group. ' ohh görmedim etmedim olmayacak[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 siteçok berbat ya açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yeni item gelmiş süper demin gördüm anadolu kılıcı[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İyi yani greed tusuna bastıkmı biri N derse bizi pass edecek otomatikman. Zaman kazandıracak baya. Birde Ben N idim hede hödü diyemeyecek kimse.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 1.6.1 > 1.7.0 patch 54mb ise, full 1.7.0 enGB patch de 240 kusur mb birsey olur heralde.. :hmm:[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 14 Eylül 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dicklers Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bend eçok sorun yaşıyorum indirmekte bana almanca patchini ndirebileceğim link verebilirmisiniz DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 link için sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 patch ı yukledım oyuna gırdım delı gıbı bı kasılma var oyunda kare kare ılerlıyorum resmen yasayan varmı bu sorunu ? patchden once gayet normarlı en azından dun aksam felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 walla benim patch %98de kaldı yaklasık 10 dakkadır 0 kb/sn hayırlısı bakalım nolucak bidaha kasmam insallah indirmek icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lol siteden linki flashgete attım. site penceresine geri döndüm ne olur ne olmaz diğer linkleri de kopyalayayım diye. flashgete bir döndüm yüzde 12 indirmiş bile :D Keşke blizzard downloader da böyle olabilse...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hangi site o öle ya blizz den 1 saat 10 dakkadır çekmeye çalışıyorum daha %72 de oda biter mi meçhul.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 3* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bu arada addonlar ve barlar sapıtoyor bazeılarında. P tusuna basıp bi ikonu tutup surukleyin duzeliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dicklers Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benimkisi %98 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 %92 de durdu indirmio hiç :([signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 3* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yanliz hala anasayfada yazmadilar yeni patch'i.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Absolut, 14 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Bu arada addonlar ve barlar sapıtoyor bazeılarında. P tusuna basıp bi ikonu tutup surukleyin duzeliyor. Oha abi sen mi buldun bunu :) Her tuşa basarak sürüklemeyi denemedin heralde :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yajmon mu ne o adaya gittim deliler gibi erroro verior oyuna giremiyorum repair kasiyorum sinir oldum yahu bu arda direk rogue chest gördüm % 2 crit 48 atackpower 20 stam peh[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kafayı yiycem ya. Downloaded 52.28 mb Uploaded 58.32 mb halada devam edio upload a yüzsüzce. :([signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 3* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Regalya, 14 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: yajmon mu ne o adaya gittim deliler gibi erroro verior oyuna giremiyorum repair kasiyorum sinir oldum yahu bu arda direk rogue chest gördüm % 2 crit 48 atackpower 20 stam peh neymiş abicim o chest bi ismini paylaşmayacak mısın kardeşlerinle :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar