Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dişçi tavsiyesi

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

eski dişçimden memnun değilim, dişçimi değiştirmek istiyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var. lütfen biliyorsanız fiyat konusunda da bilgi veriniz.

Ek bilgi: öyle dolgu için falan değil, daha ciddi ağız sağlığı sorunlarım var. diş taşı oluşumuna bağlı diş eti çekilmesi var, daha da kötüsü dişlerimi ne kadar sık fırçalarsam fırçalıyım bir faydası olmuyor.

eski doktorum -düzenli fırçaladığım halde- "düzenli fırçala geçer" diyerek beni geçiştirdiği için dişeti çekilmesi başlangıcı gözüktü. tabi buna bağlı olarak diş aralarında apse, çürük gibi başlangıçlar var.. cidden işini bilen fakat pek de tuzlu olmayan bir doktora ihtiyacım var.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

Acıbadem hastanesi

6 tane kanal tedavsi 4 dolgu yaptırdım. İnanılmaz rahat fiyatlarıda özel bir hastane için gayet iyi.
Ben daha önceden şu apartmandaki dişçilere giderdim çok salak bi dişçimiz vardı mahvediyordu.

Acıbademde çok rahat yaptılar.Ya nasıl desem inanılmaz memnunum o kadar söyliyim =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaptıralı 2 sene oldu ama yine fiyatlar sabit herhalde en son ablam gittiğinde hemen hemen aynıydı
kanal tedavisi 140 milyona yapılmıştı bana

Şöyle söyliyim fakültede yaptırıcaktım Çapa da orası 200m istedi + 4 ay sonrasına randevu verdi =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

eğer kızıltoprak tarafarlarında olur diyosan sana aile dişçimizi önerebilirim , ilk gittiğimde 7 yaşındaydım kanal tedavisi yapmıştı. Dişçi korkumu yenmemi sağlamıştı , 7 yaşından beri giderim şu ana kdr sadece uyuşturucu iğneyi yaparken acıtmıştır. istersen pmden ulaş[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

Benimdişçimin fiyatları hakkında pek bi bilgim yok açıkçası, şimdiye kadar hep sigorta ödüyordu (ühüüü evlenince sigortam iptal oldu :( ) o nedenle fiyat bilgisi veremem ama adamın işinde çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Kanal tedavisinin ardından ne ağrı ne acı hissetmemiştim mesela, hatta akşamına deli gibi dans etmiştim. İlgilenirsen öm den yazayım numarasını.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

şimcik benim dişcim de huper =)

tuzla da yeri ama gecen sene bagdatcaddesınede actı sanırım haftanın yarısı tuzlada yarısı bagdatcaddesınde

fiyatlarını bılmıyorum ilgilenirsen adını telefon numarasını fılan verıyım[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

öeah, dalmış direk küfürle

hayrettin azizağaoğlu var şişlide, kazıktır ama işini iyi yapar

yeditepenin öyle bir fasilitesi var mı bilmiyorum, ama dişçilik fakültesi çok iyi diye biliyorum, hastahane açacaklarına dair bir şey duymuştum geçtiğimiz günlerde, o konuda da araştırma yapabilirsin biraz...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim öyle ciddi sorunlarım varken bi ortodentiste gidiyodum valikonağının sonunda.
cidden işinde süper bi adam. 2 yıllık tel tedavim vardı.
damaklık sonra tel falan. fiyat hakkında pek bi fikrim yok daha dorusu tam hatırlamıyorum ama kazıktı sanırım biraz.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
SATILIK LAPTOP
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...