emre25 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Slm arkadaşlar orgrimmar da 60 magelerin elinde kılıçlarla dolaşıyolar ama ben kullanamıyorum, level 30 um bunun olayı nedir acaba ???? teşekkürler...[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 undercity war quarter'dan öğrenmen gerek. yeri yanlış hatırlıyor olabilirim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 belli bir level olmam gerekiyormu acaba ???[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 level 30 yeterli :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lvl 10 dan sonra mi ne örenebiliosun, yanliz o kilicla adam dogruycani saniosan yok öle bişi, elinde duruo sadece, crit şansi verdigi icin takioz onlari iki tane var o kliclardan bi tanasi maraudon mu ne orda bi elemandan düşüo 1% crit verio bi tane de azure megablade mi ne var o da 2% crit verio biraz da bonusu falan var epic bir sword güzel yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 düzeltme: azuresong mageblade 1% crit veriyo[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 güzelmişte ben o crit verenleri takmama daha var heralde level 50-60 arası klıçlardır :)[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 pardon bak dorgu hatirliosun ben spell lere 40 fazla koyduguyla kariştirmişim ya normalde bunlar paladin malzemesi ama, biz mage ler de sulanioz işte yani en azindan ben öle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 evet lvl 60 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=17103[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 MC den cikio bu dimi, yanliz bunu birak ta zilyon kere UBRS yaptim halen şu magister robe u alamadim, ne illet şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yahu sırtımda sopayla dolaşmaktan daha karizmatik belinde şöyle alevlimalalevli bi kılıçla dolaşmak :P[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 mage dediğin sopasıyla dolaşır. gerektiği zaman sopayla rencide eder :p eğer iyi bir "held in off hand" ve iyi bir sword bulursan kullan ama bulmak zor. stafflar gayet güzel bence.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hee var bende o kilictan bi tane üstünde demon slay var alew alew, tabi bunun yerine bi rod of ogre yi tercih ederim beni oyunun başinda rog saniolardi =) belimde kılıc rob da giymiodum, gelip gelip locked box veriolardi sonra pardon diyip gidiolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Sleath, 14 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki: hee var bende o kilictan bi tane üstünde demon slay var alew alew, tabi bunun yerine bi rod of ogre yi tercih ederim beni oyunun başinda rog saniolardi =) belimde kılıc rob da giymiodum, gelip gelip locked box veriolardi sonra pardon diyip gidiolardi zaten nikini de stealth gibi okuyorum sürekli. rogue postuna bürünmüş mage seni ;p[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 haha, bak rog dedin aklima geldi, herifler cata cuta indirio beni, 2400 hp var zaten bi halti dayandiramiom adamlara, bu roglarda sanki talent olmazmiş gibime gelio, neyin ne talanti yahu, rog işte, almiş eline kılıcı sanki hepsi ayni, ha bi de böyle hissettigim paladinler var, acsin shield i takilsin neyin talent i yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya zaten bir sonraki pathc te mage in sheep spell ini deiştirip direkj self cast yapıcaklarmış işte kurbanlıkkoyun spelli olucak :P[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Azuresong Mageblade paladin silahi mi? Onu isteyen paladin salaktir, 1% spell crit chance yerine milyon tane daha cok isine yarayacak sey alabilir.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Eylül 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 haha kurbanlik koyun cok iyi ya =)) ben fazla paladin mevzularini bilmem, böyle melee tarzda intellect spell damage falan görünce herhalde diyorum blizz bunlari paladin icin yapmiş işte böyle plate lerde var.. bi de bütün paladinler gözüme ayni gelio ayni bütün japonlarin ayni geldigi gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 azuresong mageblade = hunter item[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Azuresong Mageblade :) lol sleath güldürdün beni :) adında mage diyor sen paladin diyorsun. Abi spel cirt isteyen paladin???? Ne spelleri var ki critletsinler. off hand içinde gayet güzel şeyler var. Bazı durumlarda toplam stat sopadan daha iyi olabiliyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 =) yok abi karar verdik o kesinlikle bir Hunter Weapon sadece hunter rollamali başkasi yaparsa ninja ignorlayin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o kılıç üstüne bir ton tartışma yapılır. bence paladine uygundur. crit healing critine etkiler (bir patchle düzeltilmişti hatırlarsanız) ve healing +40 alır pala. ayrıca statları da healer rolü üstlenmiş bir paladin için güzeldir. fakat ola ki benim grubumda bir paladin buna atlaya, tiz boynu vurula.. paladinlerin alabilecekleri daha güzel end-game silahlar olduğu için başka bir tane bulacaktır. fakat bir mage/warlock için en iyi 1h silah budur. Ek: ben horde'um. niye paladinleri dert ediyorsam.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben diyorum zaten paladin=japon hepsi ayni onlarin, talent alip bişiler yapiolar ama, hepsini gözüme japon gibi ayni gelio ha diye bagirir, kafasina sari bişi cakar sonra koşar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar