Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage

emre25

Öne çıkan mesajlar

lvl 10 dan sonra mi ne örenebiliosun,
yanliz o kilicla adam dogruycani saniosan yok öle bişi,

elinde duruo sadece, crit şansi verdigi icin takioz onlari
iki tane var o kliclardan bi tanasi
maraudon mu ne orda bi elemandan düşüo 1% crit verio
bi tane de azure megablade mi ne var o da 2% crit verio biraz da bonusu falan var epic bir sword güzel yani =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sleath, 14 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
hee var bende o kilictan bi tane
üstünde demon slay var alew alew,
tabi bunun yerine bi rod of ogre yi tercih ederim

beni oyunun başinda rog saniolardi =)
belimde kılıc rob da giymiodum, gelip gelip locked box veriolardi sonra pardon diyip gidiolardi

zaten nikini de stealth gibi okuyorum sürekli. rogue postuna bürünmüş mage seni ;p[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.
Sosyal ağlarda paylaş

haha,
bak rog dedin aklima geldi,

herifler cata cuta indirio beni, 2400 hp var zaten bi halti dayandiramiom adamlara,

bu roglarda sanki talent olmazmiş gibime gelio, neyin ne talanti yahu, rog işte, almiş eline kılıcı sanki hepsi ayni,
ha bi de böyle hissettigim paladinler var,
acsin shield i takilsin neyin talent i yani
Sosyal ağlarda paylaş

Azuresong Mageblade paladin silahi mi? Onu isteyen paladin salaktir, 1% spell crit chance yerine milyon tane daha cok isine yarayacak sey alabilir.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Eylül 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haha kurbanlik koyun cok iyi ya =))

ben fazla paladin mevzularini bilmem,
böyle melee tarzda intellect spell damage falan görünce herhalde diyorum blizz bunlari paladin icin yapmiş

işte böyle plate lerde var..

bi de bütün paladinler gözüme ayni gelio
ayni bütün japonlarin ayni geldigi gibi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Azuresong Mageblade :) lol sleath güldürdün beni :) adında mage diyor sen paladin diyorsun. Abi spel cirt isteyen paladin???? Ne spelleri var ki critletsinler.

off hand içinde gayet güzel şeyler var. Bazı durumlarda toplam stat sopadan daha iyi olabiliyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

o kılıç üstüne bir ton tartışma yapılır. bence paladine uygundur. crit healing critine etkiler (bir patchle düzeltilmişti hatırlarsanız) ve healing +40 alır pala. ayrıca statları da healer rolü üstlenmiş bir paladin için güzeldir.

fakat ola ki benim grubumda bir paladin buna atlaya, tiz boynu vurula..

paladinlerin alabilecekleri daha güzel end-game silahlar olduğu için başka bir tane bulacaktır. fakat bir mage/warlock için en iyi 1h silah budur.

Ek: ben horde'um. niye paladinleri dert ediyorsam.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...