Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

56b bug reports

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet ama bu sefer ki amaç başka :)

Sürekli bu bir test sürümüdür yazısı çıkıyordu public edilen ilk buildde, bu da sinir ediciydi.

[Bu mesaj Yeager tarafından 08 Eylül 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
10-09

[spo1=code bu;][itemdef gidioz]
id i_deed
type t_eq_script
name Travel

on=@timer
cont.go
attr attr_decay
remove
return 1

[function gidici]
serv.newitem gidioz
new.morep cove
equip
new.timer 5[/spo]

Şimdi burada morep yerine yazılı olan şehrin koordinatlarını önceki sürümlerde kaydedebiliyordu. Lakin 56b_2005-09-08_2332 de morep -1,-1,-1 oluyor.
Mesaj tarihi:
SphereServer-0.56b-200509102250_Win32

tam olusma şeklini anlatayım
orc yarattım dövdüm stay ettim come ile follow ettim ve oyundan cıktım

critical olusuyor tabiki sunucuyu kitleme olasılıgı yuksek.

.kill ile yok ettim düzeliyor.

code 0c00000005 addr 026bcd[signature][hline]
Chaos Design & Hosting
Sindarin MMO Platformu
Ultimatr.Net

[Bu mesaj Tcpip tarafından 11 Eylül 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 12 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
OMG OMG!!!

OMG!

Sakın ama sakın Scripts deki Addon un içindeki Worldfiles ı yüklemeyin :D :D:D diğer haritaları yapamadığım için 10 dakka önce açtığım serverda Hala diğer haritalardaki npc yaratıkları kontrol ediyor ehue.. deli gibi hata doldu Halada yardırmaya devam ediyor :)

spheretables icindeki map0 dışındaki diğer haritalar devredışı, ondan hata almışsın :) // var dikkat edersen hehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
Linux binary sinde şiddetle SSL Libary hatası alıyorum hangi işletim sistemine göre düzenlenmiş anlamış değilim. Bunun hakkında bilginiz var mı? MySQL seçeneğini windows sunucudan denedim tabii dışardaki bir sunucudan açtım sql fakat herhangi bir bağlantı kuruldu,bağlantı hatası olmadığı gibi DB e herhangi birşeyde kayıt etmedi.(Account ekliyip, karakter yaratıp bir çok değişiklik yapmama rağmen)

[Bu mesaj Debian tarafından 14 Eylül 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sendpacket ile gösterilebiliyo ama pek kullanışlı olmuyor. şu anda destek yok ona ama "ha ekledik ha eklicez" şeklinde davranıyolar.. biraz beklemek gerekiyor yani :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
  • Yeni Oluştur...