Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tekrar agree=1 gelmiş :) [sphere] nin altına agree=1[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected]
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet ama bu sefer ki amaç başka :) Sürekli bu bir test sürümüdür yazısı çıkıyordu public edilen ilk buildde, bu da sinir ediciydi. [Bu mesaj Yeager tarafından 08 Eylül 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 onu bunu bırakalımda eski uo bölümüne dönelim en azından bir tartışma oluo birşeyler çıkıyordu ortaya bu forum çok fıs[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2
Kronos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mysql olayını deneyen oldumu aranızda?[signature][hline]Andoria Reloaded www.andoria.gen.tr
Debian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bende mysql i sorucaktım. Ne için mysql seçeneği koymuşlar? Yani mysql de ne tutuyor?
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 10-09 [spo1=code bu;][itemdef gidioz] id i_deed type t_eq_script name Travel on=@timer cont.go attr attr_decay remove return 1 [function gidici] serv.newitem gidioz new.morep cove equip new.timer 5[/spo] Şimdi burada morep yerine yazılı olan şehrin koordinatlarını önceki sürümlerde kaydedebiliyordu. Lakin 56b_2005-09-08_2332 de morep -1,-1,-1 oluyor.
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 SphereServer-0.56b-200509102250_Win32 tam olusma şeklini anlatayım orc yarattım dövdüm stay ettim come ile follow ettim ve oyundan cıktım critical olusuyor tabiki sunucuyu kitleme olasılıgı yuksek. .kill ile yok ettim düzeliyor. code 0c00000005 addr 026bcd[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net [Bu mesaj Tcpip tarafından 11 Eylül 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 additem function u tanımsız. bulundugu script spheremenu.scp add menusu.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Normal moongatelerde sorun var (son versiyon) .Fix yazmadan hareket edemiyorsunuz :) Sonra kordinat ,3 yazınca Malas a gitmesi lazım herneyse gidiyorsunuz sonra .fix yazıyorsunuz bakıyorsunuz :) haritaya brit moongate in ordasın :P Fix yazmadan coğu şey gerçekleşmiyor.Komut vs vs :) bende geldim tekrardan :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 plane sistemini deneyen oldumu? fırsatım olmadı test etmeye işallah eskisi gibi sorunlar çıkmaz karşımıza.. durduk yere 250. planeye atma vsvs.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şeyde çok güzel tamamen istediğiniz dile cevirebiliyorsunuz. sphere_msgs içinde herşeyi türkçeye çevirebilirsiniz :) harika yaa cok hoşuma gitti :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 r402 dede wardı sanırım o..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 OMG OMG!!! OMG! Sakın ama sakın Scripts deki Addon un içindeki Worldfiles ı yüklemeyin :D :D:D diğer haritaları yapamadığım için 10 dakka önce açtığım serverda Hala diğer haritalardaki npc yaratıkları kontrol ediyor ehue.. deli gibi hata doldu Halada yardırmaya devam ediyor :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hemen yukliyim ozaman :-) --- yukledim tam hatasız acıldı derken basladı :-) AOS ve ML haritalari yuklu olmadıgından tanımsız hareketler serisi[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net [Bu mesaj Tcpip tarafından 12 Eylül 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Sorj, 12 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki: OMG OMG!!! OMG! Sakın ama sakın Scripts deki Addon un içindeki Worldfiles ı yüklemeyin :D :D:D diğer haritaları yapamadığım için 10 dakka önce açtığım serverda Hala diğer haritalardaki npc yaratıkları kontrol ediyor ehue.. deli gibi hata doldu Halada yardırmaya devam ediyor :) spheretables icindeki map0 dışındaki diğer haritalar devredışı, ondan hata almışsın :) // var dikkat edersen hehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hiçbiriniz dikkat etmedimi??? Karakter yaratırken str 45 yapınca 26 26 26 oluyor int 45 yapınca 11 11 11 oluyo ehue :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bu önceki sürümlerde de vardı sanırsam.
Debian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Linux binary sinde şiddetle SSL Libary hatası alıyorum hangi işletim sistemine göre düzenlenmiş anlamış değilim. Bunun hakkında bilginiz var mı? MySQL seçeneğini windows sunucudan denedim tabii dışardaki bir sunucudan açtım sql fakat herhangi bir bağlantı kuruldu,bağlantı hatası olmadığı gibi DB e herhangi birşeyde kayıt etmedi.(Account ekliyip, karakter yaratıp bir çok değişiklik yapmama rağmen) [Bu mesaj Debian tarafından 14 Eylül 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konu açmak istemedim mazur görün... Ben aos taki gibi cold,fire,phy,poison resist hedelerini nası göstericem? bi nevi aos gibi olucak ama Rönesans devam etcek Pre aos gibin bişey :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sendpacket ile gösterilebiliyo ama pek kullanışlı olmuyor. şu anda destek yok ona ama "ha ekledik ha eklicez" şeklinde davranıyolar.. biraz beklemek gerekiyor yani :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya delirtti BU DİALOG BENİ! allahım ya bi client i göçeriyo sonra girip dosyaya 2 şey yazıyorum düzeliyor !! delirdim allahıma kitabıma.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Öne çıkan mesajlar