mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 baydı iyice.. acc'ı kapadım duruyo öyle. lvl 35 wiz karakter var zaten. satılmaz da bu. naapsam ki
Solymr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 40+ yap cok zevkli oluo wizzylerin pvp leri cok adam kesersin onla olmadı al nongrade silan set git pk ol :P[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 43+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY 24+ ORC MONK BARTZ
Solymr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 devam edenler nerde eller..... ben pw kasiom simdi devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kascak bişi kalmadı dimi?Hacım aldıın 12312309. karakter onu deiştirip bunu alıyon ondan sıkılıp bunu açıyon sen nabıyon?.Nese benden L2 ye bay bay :D.WoW rulez :P.Size başarılar dostlar....Bu arada isteyen warsa account satılık muhaha.Hatta solymr de de 17 m param war o da satılık....[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi?
Solymr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 olum para mara kalmadi sado geri dondu oyuna ona dual katana filan aldim anlicegin aciz su an acccc :D kanka bole zevkli oluo ama bi onla oyna bi bunla.. belki bi ara senin sr ye bile el atacam :D[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 walla hacım alıcak olursa isterim paramı siklemem sadoyu madoyu hahah.NEse nasılsa alan çıkmıyo ama satılık 17m war :D.
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Fiti 17 m i kaça satıyorsun görüşelim msn ver yada ben veriim ?ama C2 Bartz da oynuyorsan?[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
fmea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 44 sk lionna dayim hala..1 ay net yoktu 50 olcaktik olamadik tek basima takiliyorum ole.wow a gecicem heralde[signature][hline]Fmea of Lionna 50 Silver Ranger
Idaho Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Hoca gelin Teona temiz bi sayfa açalım :)[signature][hline]Idaho (Assasin şimdilik), Teon Fremen (Shillien Oracle), Teon
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tüh be getti 17m :([signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Nie gitti? :D.[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi?
Solymr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 olay bitti ilkay CD +3 MM drop :( ben biraktim oyunu siklerim bole isi ....[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ
Idaho Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Çok üzüldüm yaw, düşman başına vermesin.[signature][hline]Idaho (Assasin şimdilik), Teon Fremen (Shillien Oracle), Teon
Solymr Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eee Mazilere bakaraken bakın ne buldum kalanlar yada yeni basliyanlar albume isimlerini yazdırsın istedim :)[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ 6X TH [emekli] 58 BD [satıldı be anam] 2X shaman [aktif :) ]
Idaho Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Solymr, 25 Haziran 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Eee Mazilere bakaraken bakın ne buldum kalanlar yada yeni basliyanlar albume isimlerini yazdırsın istedim :) hocam sende bi Heroes of Might and Magic III tutkunlugu seziyorum :) İstersen bi ara oynayalim ^^
Solymr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pasa oynariz da ben 2 yıldır oynamıorum ama oynarım hersekilde.. ne zaman istersen takılırız.... (oncelikle bilgisayara geri yuklemem lazım :) )[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ 6X TH [emekli] 58 BD [satıldı be anam] 2X shaman [aktif :) ]
FiTi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Biz bi geri dönelim dedik.0 dan başlayalım kasalım eelenelim 4 arkadaş :D.Solymr bizle başlıcan mı? :D[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi?
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 lan noluyo kafa yedi pardon... [Bu mesaj kermit tarafından 04 Eylül 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 wall ben HE mi kastim babalar gibi lvl 49 um su an isteyen varsada obur acclarimi satacam..[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ 6X TH [emekli] 58 BD [satıldı be anam] 2X shaman [aktif :) ]
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gecmis ola HE hacklendi.. AK bole sansın nese diyip avcumuzu yalıoruz acc satan varsa adena karsiligi almayı dusunuorum pm atsin satacaklar varsa...[signature][hline]Hayat yorucu degil mi? Ossursan yoruluosun...
Öne çıkan mesajlar