mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 baydı iyice.. acc'ı kapadım duruyo öyle. lvl 35 wiz karakter var zaten. satılmaz da bu. naapsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 40+ yap cok zevkli oluo wizzylerin pvp leri cok adam kesersin onla olmadı al nongrade silan set git pk ol :P[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 43+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY 24+ ORC MONK BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 devam edenler nerde eller..... ben pw kasiom simdi devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kascak bişi kalmadı dimi?Hacım aldıın 12312309. karakter onu deiştirip bunu alıyon ondan sıkılıp bunu açıyon sen nabıyon?.Nese benden L2 ye bay bay :D.WoW rulez :P.Size başarılar dostlar....Bu arada isteyen warsa account satılık muhaha.Hatta solymr de de 17 m param war o da satılık....[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 olum para mara kalmadi sado geri dondu oyuna ona dual katana filan aldim anlicegin aciz su an acccc :D kanka bole zevkli oluo ama bi onla oyna bi bunla.. belki bi ara senin sr ye bile el atacam :D[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 walla hacım alıcak olursa isterim paramı siklemem sadoyu madoyu hahah.NEse nasılsa alan çıkmıyo ama satılık 17m war :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Fiti 17 m i kaça satıyorsun görüşelim msn ver yada ben veriim ?ama C2 Bartz da oynuyorsan?[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 44 sk lionna dayim hala..1 ay net yoktu 50 olcaktik olamadik tek basima takiliyorum ole.wow a gecicem heralde[signature][hline]Fmea of Lionna 50 Silver Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Idaho Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Hoca gelin Teona temiz bi sayfa açalım :)[signature][hline]Idaho (Assasin şimdilik), Teon Fremen (Shillien Oracle), Teon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tüh be getti 17m :([signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Nie gitti? :D.[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 olay bitti ilkay CD +3 MM drop :( ben biraktim oyunu siklerim bole isi ....[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Idaho Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Çok üzüldüm yaw, düşman başına vermesin.[signature][hline]Idaho (Assasin şimdilik), Teon Fremen (Shillien Oracle), Teon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eee Mazilere bakaraken bakın ne buldum kalanlar yada yeni basliyanlar albume isimlerini yazdırsın istedim :)[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ 6X TH [emekli] 58 BD [satıldı be anam] 2X shaman [aktif :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Idaho Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Solymr, 25 Haziran 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Eee Mazilere bakaraken bakın ne buldum kalanlar yada yeni basliyanlar albume isimlerini yazdırsın istedim :) hocam sende bi Heroes of Might and Magic III tutkunlugu seziyorum :) İstersen bi ara oynayalim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pasa oynariz da ben 2 yıldır oynamıorum ama oynarım hersekilde.. ne zaman istersen takılırız.... (oncelikle bilgisayara geri yuklemem lazım :) )[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ 6X TH [emekli] 58 BD [satıldı be anam] 2X shaman [aktif :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Biz bi geri dönelim dedik.0 dan başlayalım kasalım eelenelim 4 arkadaş :D.Solymr bizle başlıcan mı? :D[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 lan noluyo kafa yedi pardon... [Bu mesaj kermit tarafından 04 Eylül 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 wall ben HE mi kastim babalar gibi lvl 49 um su an isteyen varsada obur acclarimi satacam..[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ 6X TH [emekli] 58 BD [satıldı be anam] 2X shaman [aktif :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gecmis ola HE hacklendi.. AK bole sansın nese diyip avcumuzu yalıoruz acc satan varsa adena karsiligi almayı dusunuorum pm atsin satacaklar varsa...[signature][hline]Hayat yorucu degil mi? Ossursan yoruluosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar