Evr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben burdayım hic bir yere gitmiyor ve bırakmıyorum :) Arthad Silver Ranger Cukentay buyuyunce prophet olcak :P Kain deyim bu arada benden tavsiye hırs yapmayın ben zamanında yaptım oyun zevkimi bitirdim bundan sonra benim gibi yapın lvl 1de olsanız 60da olsanız girin sıkılana kadar oyunda arkadaslarınızla veya solo vakıt gecirin yok %0.01 mis yok bilmemneymis kasışlara gelmeyın zaten oyunun icine eden bir suru faktor var cinlisiydi gmiydi tadını cıkartın[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Arkadaşlarımla kain'de devam ediyoruz. Altaroftroy, HurremSultan, Karamurat32, Malkoçbaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hindemith'te devam edenler: (benim bildiklerim) adriannel (ben) odila morningstaric sultanahmet taxes pin[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 gustin lolipop(artisian)level 34 ben archstone(level 28 scavanger)arkadas buda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Biz Aslnda yeni Basladik Ve Kaindeyiz. yaklask 1 Ay oldu Serverda Tanidigimz Sadece 2 Turk Var Birisi baal Digeri Kermit. Carding Jum Beyaz Zaldiray Darkmyth Deadlous Kaindeyz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bende ara sıra oynuyorum sıkılmayacak düzeyde.. Bartz - Predain Hindemith - Bulva (ve 3 arkadaş daha var)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 devam ediorum karakterlerin hepsi imzada mevcut :D[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 30 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Maiaa 52 bd (retired) Peka 43 treasure hunter - kasmaya devam[signature][hline]Ben : pdef 724 Karik(68) : gave you 754 damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takilberime Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bende devam ediyorum.Eminence Bow yapacak cengaver ariyorum su an icin :) -BARTZ- Lvl 41 Phantom Ranger Diablero [Bu mesaj Takilberime tarafından 11 Ağustos 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takilberime Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bartz NeneHatun LvL 35 Scavenger LeighNash Lvl 41 Abyss Walker Eminence Bow Yapacak cengaver arayan arkadaslardan bi tanesi daha.. Ha ayrica Bartz da Lvl 3 turk clanida tam gaz devam ediyor sanirim.Baska devam eden sirf bizim cafede 10 kisi :D [Bu mesaj Takilberime tarafından 11 Ağustos 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Devam devam :) Kainde Ari dayi nin yanındayiz :P Betrayer ezik mezik ama ilk charim silemem :P 47 Glady dir kendi otekiler hikaye ^_^[signature][hline]Betrayer 47 Gladiator [Bartz] Nekoyiyim 31 Cleric [Bartz] Sugarbabe 21 Artizan [Bartz] az bile 1 tanede scav kasicam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 [signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu[Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 Ağustos 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ss ler bana ait kermit şopari log off olmadan gitmiş[signature][hline]Ben : pdef 724 Karik(68) : gave you 754 damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Gzl olmush SS ler Baal da bize BD lazim BD :D olm gelmiormusun seni beklioruz kafede artik 43 Prophetimizde var haberin ola[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 30 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 acilmiyor transfer :) acsa bi lavuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 :hmm: BEN SEYAHATE CIKMADIĞIM ZAMANLAR OYNUYOM.KAİN'DEYİM MALKOCBABA 35 HUMAN NİGHT İSMİ AKLIMA GELEN KAİN ' DEKİ ARKADASLAR HURREMSULTAN,MALKOCOGLU KARAMURAT32 ALTOROFTROY S7E7V7E7N ABSULATİON DREAMFURY,BİCİRİK WHİTEFLAME LAZO YELLOZ ZALDİRAY SİMDİLİK BU KADAR YAKINDA TAM LİSTEYİ YAZARIM :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 takilberime (diablero) arkadasim olsanda beni unutmusun adi adam.Bende warim. Fity 31 Elven Scout (Bartz) Fiti 26 Scavenger (Bartz) Bana da Emi Bow...[signature][hline]FiTi FiTi [Bu mesaj FiTi tarafından 15 Ağustos 2004 07:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 fmea 42 sr devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 lionnada oynayan kalmadimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Lannnnn geri dondum birakirmiyim size citirlari saygilar icabinda muahahahahhaha...... LvL 51 Abyss Walker Valkynval LvL 22 Monk Savageval LvL 8 Elf Stingermad LvL 17 Dark Elf Playb0y buna dikkat blade dancer olcak zuahahhahaha[signature][hline]Valkynval LvL 51+ Abyss Walker Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beliar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bende devam ediyorum, DA hindemith..[signature][hline]"It's only after you've lost everything, that you're free to do anything" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 isim beliar mı oyunda da?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sultanahmet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 evet bi arkadas bizim hindemith dekileri yazmis, ben yine yazim: Morningstaric 41 glad pin 41 warcryer Sultanahmet (yani ben lol) 48 pr adrianel martel azaghtoth taxes Nightlord Lanet Pro baskalari da vardir ama su an hatirimdakiler hehe valla antharasi solo kesmeden ben birakmam haberiniz olsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 [Bu mesaj Solymr tarafından 26 Ağustos 2004 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bartz serverinda sonuna kadar line age... Elastor 46 prophet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar