Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 +8 wizardi 50m e sattim kazıkmı yedim acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gecmiş olsun 999.999.999 a satılıodu en son :D 50 mil ben seden alırdım bi 5 10 tane :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çünki alan adam knight sıralamasında JoinMe1nDeath RedAlert 109115 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: RogueSpear, 14 Eylül 2005 11:06 tarihinde demiş ki: gecmiş olsun 999.999.999 a satılıodu en son :D 50 mil ben seden alırdım bi 5 10 tane :D patlatma konumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 haha bendün yeminlen yolda gördüğüm ilk kişiye +8 wizard verdim:D adam dualar edio arkamdan ama öyleseine basmıştım oldu o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 +8 wizard yapmak artık kolay. +7 yapmak en fazla 1m e patlar sana. 10 tane yapsan biri +8 olur. Bence kazık yememişsin. Çünkü kolay oldu +8 yapmak. Bu benim fikrim.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Evet gayet nromal bir fiyata satmışsın. 100m satmak imkansız gibi bir şey. Zaten damageler magelere eklenmediğinden beri staff satımı iyice rezil oldu. Bu arada bilmeyen arkadaşara kapak olsun Rogue'un yazısı. Kendisi şu an pm ile bana bebek olmadığını kanıtlamaya çalışıyor ama bilmeden mesaj atmaktan vazgeçemiyor :P[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 attıgım msj dokunuosa dmgını azaltırım sorun deil. her msjımı kemik sanıp atlamıcaksın o kadar acıtıyorsa. herneyse amacım biraz neselenmek, dadılık yapmak deil[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bence satmayın damage ler duzelınce eskı fıyatı 350-450 m arası deısecek yıne bende 6 tane war daha yenı up ladım bakalım bekleyelım .[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 birisi Ke de upgrade yapma taktiklerini yazsa cok ii olur. yeni Scrollar hakkında hiç bişey bilmiorum :S[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 50M çok pahalı hocam. ben +7 leri 5m gördüğümde bile almıyorum. bana göre +7ler 800k felan eder +8 stafflarda enfazla 2m çünkü herkes çıkarabiliyor ve bir müddet sonra zaten ortalık yanan staff tan geçilmeyecek. boşuna 30-40-50m veripte +8 staff almanın bi anlamıda yok bence. ayrıca staff olayı hala çalışmıo. onun yerine bende HP res. yapan staff kullanıyom bi işe yarasın bari[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: ShadowFax, 14 Eylül 2005 12:24 tarihinde demiş ki: birisi Ke de upgrade yapma taktiklerini yazsa cok ii olur. yeni Scrollar hakkında hiç bişey bilmiorum :S Snowsphinx'in upgrade adamı upgrade yapamıyor :P Hayallerim yıkıldı seninle ilgili. Şaka bir yana hakikaten fazla scroll var kafa karıştırıcı :D Bak birinin kafası karışmış bile. Boyuna kemik diyip duruyor. Favori yemeğini hatırladı herhalde.[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 :) evet ne hallere düştüm :)[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ke cıktı harbiden hersey bi acaip oldu, girmiyodum gunlerdir dün bi girdim bi sürü bilmedigim acaip şey var dedim noluyoz[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar