damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bir herbalist olarak black lotusu bugune kadar hiç bulamadım ve bugun sans eseri baska bir baslıkta 2 arkadasın koordınatlarını verdıgını gördum,gatherbook ta genelde böyle degerli herb ve madenlerin yerleri bulunmuyor(update edenlerde bulamadıgından)lütfen bılıyorsanız degerli herb ve madenlerin harita ve koordınatlarını yazarmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 burning steppes'te ogrelerin orda bulmuştum ben 1 tane.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tyr's Hand de farmlarken bulmustum bi tane ^^[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now.. Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bizde winterspringde elite wrym farmlarken bulmuştuk 1 tane ama ne kordinatı ne de yeri aklımda kaldı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bende herb olmadıgım halde bulmustum.. bazı addons lar var.. nerden hangi herb i fln toplarsan map te işaretliyor ve asla silinmiyor.. defalar ca gidip tekrar topluyorsun..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Oziinin dediği Addonun adı Gatherer curse-gaming den indirilebilir. Sadece herbleri değil madenleri ve treasure chestleri de aynı şekilde hafızasında tutuyor güzel bi addon[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gathereri zaten kuklanıyoruz ama black lotus cook az cıkıtıg ıcın genelde data dosyalarında hiç bulunmuyor.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar