damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bir herbalist olarak black lotusu bugune kadar hiç bulamadım ve bugun sans eseri baska bir baslıkta 2 arkadasın koordınatlarını verdıgını gördum,gatherbook ta genelde böyle degerli herb ve madenlerin yerleri bulunmuyor(update edenlerde bulamadıgından)lütfen bılıyorsanız degerli herb ve madenlerin harita ve koordınatlarını yazarmısınız.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 burning steppes'te ogrelerin orda bulmuştum ben 1 tane.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Art Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tyr's Hand de farmlarken bulmustum bi tane ^^[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now.. Ucandaire - Orc - Burning Legion
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bizde winterspringde elite wrym farmlarken bulmuştuk 1 tane ama ne kordinatı ne de yeri aklımda kaldı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bende herb olmadıgım halde bulmustum.. bazı addons lar var.. nerden hangi herb i fln toplarsan map te işaretliyor ve asla silinmiyor.. defalar ca gidip tekrar topluyorsun..[signature][hline]
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Oziinin dediği Addonun adı Gatherer curse-gaming den indirilebilir. Sadece herbleri değil madenleri ve treasure chestleri de aynı şekilde hafızasında tutuyor güzel bi addon[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gathereri zaten kuklanıyoruz ama black lotus cook az cıkıtıg ıcın genelde data dosyalarında hiç bulunmuyor.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Öne çıkan mesajlar