Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ayın 14 une kadar japon televızyonları amerıkan tenıs zımbırtısını yayınlıyıcagından anımelerın yuzde 60 ı bı sonrakı haftaya kaldı naruta full metal panıc TSR ve sanırım gundam seed destıny de ayın 12 sınden sonra normal duzenelrıne gırıcekler bır hafta ne yapcaz acep[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 nasıl bir mantık bu? Biz nasıl yaşama devam edecez?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hayırrrrrrrrrrr olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D:D:D:D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 final haftama denk getirmisler. japonlar beni seviyo.. ehihii biliyolar cakicaami butun sinavlardan animeleri yayinlamaya devam ederlerse :D saolsunlar cok dusunceliler.[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Akuma_Blade, 02 Eylül 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Bölüm 46 " The Song of Truth " 03.09.2005 ( Yarın çıkıyor! ) Bölüm 47 " Meer " 10.09.2005 Bölüm 48 " To A New World " 17.09.2005 Bölüm 49 " Rey " 24.09.2005 Bölüm 50 ( bölüm ismi seçilmedi henüz ) 01.10.2005 Gundam var gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hayırrr. Naruto yarım kalmıştı. Offf. Bleach çıkar umarım.[signature][hline]Buraya birşey yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gundam ın oynadıgı kanal farklı heralde yada kıyamadılar yarıda bırakmaya :P 46 da cıktı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ewt farkli gundam bleach ayni kanal ama ki cikti zaten onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nası ya offf naruto tam da yarım kalmıştı artık o zaman onları çekmek yurda kısmetmiş[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 grr bu gün 3 tane anime çokmış şu saat itibari ile biri gundam seed bölüm 13 dvd vers. diğeri one piece diğeride ismini yazamayacam kadar karışık bir anime (tembelliğim tuttu)...berbat hafta..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ölmeyiz bir hafta animesizlikten abartmayalım lütfen :)[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bohuuu... 1 hafta Moritasizlik basima vurdu... Naruto yok..ki fillerlar dolayisiyla dehset buyuk bi kayip deildi ama Honey & Clover yokluu cok koydu. ne guzel Meine Liebe'nin de son bolumunu izliycektik ama simdi 1 hafta daha beklemek zorundayis...ben atiyorum kendimi asaa... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Kleo, 14 Eylül 2005 00:22 tarihinde demiş ki: bohuuu... 1 hafta Moritasizlik basima vurdu... Naruto yok..ki fillerlar dolayisiyla dehset buyuk bi kayip deildi ama Honey & Clover yokluu cok koydu. ne guzel Meine Liebe'nin de son bolumunu izliycektik ama simdi 1 hafta daha beklemek zorundayis...ben atiyorum kendimi asaa... =( Nereye atıyorsun dur bitti o kötü hafta. Çıkıyor animeler. Valla bir hafta bekledikten sonra Bleach hakikaten süper bir bölümle çıktı. Hasta oldum. (4-5 kere izledim dövüşü falan) İyi geldi animesizlik. Sırada bekleyen işleri hallettim :P[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane.. WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ehehhehehe...tam attim atiyodum, oda nesi Honey & Clover 21 cikmis. Tsubasa Chronicle da oyle. vazgectim, :D[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Şimdi ben okurken farkettim geçen hafta Bleach çıktımı yaa* Ben bi hafte neden bekledim o zaman :P Puu kafama edim.[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane.. WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar