Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir hafta anime yok

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

ayın 14 une kadar japon televızyonları amerıkan tenıs zımbırtısını yayınlıyıcagından anımelerın yuzde 60 ı bı sonrakı haftaya kaldı naruta full metal panıc TSR ve sanırım gundam seed destıny de ayın 12 sınden sonra normal duzenelrıne gırıcekler

bır hafta ne yapcaz acep[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

final haftama denk getirmisler. japonlar beni seviyo.. ehihii biliyolar cakicaami butun sinavlardan animeleri yayinlamaya devam ederlerse :D saolsunlar cok dusunceliler.[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling.
Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again?
It's whitely vanishing, the silhouette of that day.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akuma_Blade, 02 Eylül 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
Bölüm 46 " The Song of Truth " 03.09.2005 ( Yarın çıkıyor! )
Bölüm 47 " Meer " 10.09.2005
Bölüm 48 " To A New World " 17.09.2005
Bölüm 49 " Rey " 24.09.2005
Bölüm 50 ( bölüm ismi seçilmedi henüz ) 01.10.2005

Gundam var gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

grr bu gün 3 tane anime çokmış şu saat itibari ile
biri gundam seed bölüm 13 dvd vers.
diğeri one piece
diğeride ismini yazamayacam kadar karışık bir anime (tembelliğim tuttu)...berbat hafta..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

bohuuu... 1 hafta Moritasizlik basima vurdu... Naruto yok..ki fillerlar dolayisiyla dehset buyuk bi kayip deildi ama Honey & Clover yokluu cok koydu. ne guzel Meine Liebe'nin de son bolumunu izliycektik ama simdi 1 hafta daha beklemek zorundayis...ben atiyorum kendimi asaa... =(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 14 Eylül 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
bohuuu... 1 hafta Moritasizlik basima vurdu... Naruto yok..ki fillerlar dolayisiyla dehset buyuk bi kayip deildi ama Honey & Clover yokluu cok koydu. ne guzel Meine Liebe'nin de son bolumunu izliycektik ama simdi 1 hafta daha beklemek zorundayis...ben atiyorum kendimi asaa... =(

Nereye atıyorsun dur bitti o kötü hafta. Çıkıyor animeler. Valla bir hafta bekledikten sonra Bleach hakikaten süper bir bölümle çıktı. Hasta oldum. (4-5 kere izledim dövüşü falan) İyi geldi animesizlik. Sırada bekleyen işleri hallettim :P[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

ehehhehehe...tam attim atiyodum, oda nesi Honey & Clover 21 cikmis. Tsubasa Chronicle da oyle. vazgectim, :D[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling.
Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again?
It's whitely vanishing, the silhouette of that day.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben okurken farkettim geçen hafta Bleach çıktımı yaa* Ben bi hafte neden bekledim o zaman :P Puu kafama edim.[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...