KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar wow-us serverlarında oynuyorum biraz önce oyuna girmeye çalıştım fakat 1.7.0 a update etmeye başladı bu tum oyun genelindemi var ? ( eu-us ) farklımı anlamında sordum! nedir yenilikler ?[signature][hline]İllidan - us Opalis -night elf rogue Lvl 20 - 200LW 200Skining ( çok pis koyun kırparım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 EU gelmedi daha. US'e geldiğine göre, haftaya da bize gelir..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Anladım umarım rogueler için 1 2 yenilik vardır daha patch in içerigini okumadım :( explorer da problem var! us daki arkadaşlara hayırlı olsun ne diyim![signature][hline]İllidan - us Opalis -night elf rogue Lvl 25 - 225LW (lvl 30 olsam) 2275Skining ( 6 saatte al yap sat lvl 25 de 125g :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yarın Eu icinde patch gelir inşallah. Bekle bekle ne gelmez patch miş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kaç MB?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Silvia, 13 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Yarın Eu icinde patch gelir inşallah. Bekle bekle ne gelmez patch miş :) Gelecek işte :P SERVERALERT:This Wednesday there will be an extended maintenance in order to apply a patch to the realms. Please note that all European realms will be offline from 3 am until 11 am CEST. As a side effect of this maintainence, players will not be able to log into the forums or into Account Management. You can check wow-europe.com to get the latest information about when the realms will be back up. Thank you for your patience and understanding. Blizzard Europe[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 "Thank you for your patience and understanding." şu yazıyı her karşıma çıktığında biri bana 1 $ verseydi şimdiye zengin olmuştum.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Qui, 13 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: EU gelmedi daha. US'e geldiğine göre, haftaya da bize gelir.. Normalde USde çıktığının ertesi günü EU'ya gelmişti, en azından şimdiye kadar. Ben mi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 53.67MB[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 aynı hafta uodate oluyor bütün serverlar. demekki yarın patch var[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Şimdi login ekranına not düşmüşler yarın patch var diye.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 neyse, fishing i 300 yapmıştım geçen hafta, şu stv deki yarışmaya hazırım big iron fishing pole'ümle :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gelsin gelsin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hayırlısı ne ise o olsun...[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Norak, 13 Eylül 2005 18:57 tarihinde demiş ki: neyse, fishing i 300 yapmıştım geçen hafta, şu stv deki yarışmaya hazırım big iron fishing pole'ümle :) FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) abi prenses kaçırmak kaç para ?[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Patchle beraber düzelir inş artık bu login server patlamaları lag olayları falan. 1.7 nin yeniliklerini gösteren yazıya bir link bilen var mı acaba ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 2* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Norak, 13 Eylül 2005 18:57 tarihinde demiş ki: neyse, fishing i 300 yapmıştım geçen hafta, şu stv deki yarışmaya hazırım big iron fishing pole'ümle :) nedir o yarışma abi?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Lamerize, 13 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Patchle beraber düzelir inş artık bu login server patlamaları lag olayları falan. 1.7 nin yeniliklerini gösteren yazıya bir link bilen var mı acaba ? he valla biri versede okusak bilgilensek[signature][hline]İllidan - us Opalis -night elf rogue Lvl 25 - 225LW (lvl 30 olsam) 2275Skining ( 6 saatte al yap sat lvl 25 de 125g :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Buyrun Patch 1.7 Changes[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hehehe yarın ilk işiniz bi huntera dalmak olsun belki talentleri falan dagıtmayı unutmuş ise keklik gibi alırsınız aşağı malum hepsi sıfırlanmış halde olucak talentlerimizin. Birde hunterınızın sıfır buff ile C tusundaki halini SSleyin yarın karşılaştırın bakalım ne farklar olacak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yarin 12 itibariyle ZG farmlamaya basliyoruz efem : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yeni bir patch ve yeni bir ui faciasi. artik her patchte bunla urasmaktan yoruldum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ahanda attı serverdan hadi tüm wow camiasına hayırlı olsun :P[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eet oyundan atti 2-3 kere ardi ardina ve girilmior neyse yarin erken kalkicam bahane oldu ^^[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now..Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ee benide attı oyundan şimdi :( giremiyoruzda geri göçtü server lar kaldıramadı patchi .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar