Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US -> v1.7.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar wow-us serverlarında oynuyorum biraz önce oyuna girmeye çalıştım fakat 1.7.0 a update etmeye başladı bu tum oyun genelindemi var ? ( eu-us ) farklımı anlamında sordum! nedir yenilikler ?[signature][hline]İllidan - us
Opalis -night elf rogue
Lvl 20 - 200LW 200Skining ( çok pis koyun kırparım )
Mesaj tarihi:
Anladım umarım rogueler için 1 2 yenilik vardır daha patch in içerigini okumadım :( explorer da problem var! us daki arkadaşlara hayırlı olsun ne diyim![signature][hline]İllidan - us
Opalis -night elf rogue
Lvl 25 - 225LW (lvl 30 olsam) 2275Skining ( 6 saatte al yap sat lvl 25 de 125g :D )
Mesaj tarihi:
said:
Silvia, 13 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Yarın Eu icinde patch gelir inşallah. Bekle bekle ne gelmez patch miş :)

Gelecek işte :P

SERVERALERT:This Wednesday there will be an extended maintenance in order to apply a patch to the realms.
Please note that all European realms will be offline from 3 am until 11 am CEST.

As a side effect of this maintainence, players will not be able to log into the forums or into Account Management.
You can check wow-europe.com to get the latest information about when the realms will be back up.

Thank you for your patience and understanding.

Blizzard Europe[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun
Mesaj tarihi:
"Thank you for your patience and understanding."

şu yazıyı her karşıma çıktığında biri bana 1 $ verseydi şimdiye zengin olmuştum.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 13 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
EU gelmedi daha. US'e geldiğine göre, haftaya da bize gelir..

Normalde USde çıktığının ertesi günü EU'ya gelmişti, en azından şimdiye kadar. Ben mi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
aynı hafta uodate oluyor bütün serverlar. demekki yarın patch var[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Şimdi login ekranına not düşmüşler yarın patch var diye.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
neyse, fishing i 300 yapmıştım geçen hafta, şu stv deki yarışmaya hazırım big iron fishing pole'ümle :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Mesaj tarihi:
gelsin gelsin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
said:
Norak, 13 Eylül 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
neyse, fishing i 300 yapmıştım geçen hafta, şu stv deki yarışmaya hazırım big iron fishing pole'ümle :)
FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)

abi prenses kaçırmak kaç para ?[signature][hline]NE Hunter Hatce
Mesaj tarihi:
Patchle beraber düzelir inş artık bu login server patlamaları lag olayları falan. 1.7 nin yeniliklerini gösteren yazıya bir link bilen var mı acaba ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 2* Troll Shaman
Mesaj tarihi:
said:
Norak, 13 Eylül 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
neyse, fishing i 300 yapmıştım geçen hafta, şu stv deki yarışmaya hazırım big iron fishing pole'ümle :)

nedir o yarışma abi?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
said:
Lamerize, 13 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Patchle beraber düzelir inş artık bu login server patlamaları lag olayları falan. 1.7 nin yeniliklerini gösteren yazıya bir link bilen var mı acaba ?

he valla biri versede okusak bilgilensek[signature][hline]İllidan - us
Opalis -night elf rogue
Lvl 25 - 225LW (lvl 30 olsam) 2275Skining ( 6 saatte al yap sat lvl 25 de 125g :D )
Mesaj tarihi:
Hehehe yarın ilk işiniz bi huntera dalmak olsun belki talentleri falan dagıtmayı unutmuş ise keklik gibi alırsınız aşağı malum hepsi sıfırlanmış halde olucak talentlerimizin.
Birde hunterınızın sıfır buff ile C tusundaki halini SSleyin yarın karşılaştırın bakalım ne farklar olacak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
yeni bir patch ve yeni bir ui faciasi. artik her patchte bunla urasmaktan yoruldum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
eet oyundan atti 2-3 kere ardi ardina ve girilmior neyse yarin erken kalkicam bahane oldu ^^[signature][hline]Lets Turn and Burn...!!

Buried Innocence
Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead)

now..Ucandaire - Orc - Burning Legion
  • Yeni Oluştur...