Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US -> v1.7.0

KingMadboy

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar wow-us serverlarında oynuyorum biraz önce oyuna girmeye çalıştım fakat 1.7.0 a update etmeye başladı bu tum oyun genelindemi var ? ( eu-us ) farklımı anlamında sordum! nedir yenilikler ?[signature][hline]İllidan - us
Opalis -night elf rogue
Lvl 20 - 200LW 200Skining ( çok pis koyun kırparım )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silvia, 13 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Yarın Eu icinde patch gelir inşallah. Bekle bekle ne gelmez patch miş :)

Gelecek işte :P

SERVERALERT:This Wednesday there will be an extended maintenance in order to apply a patch to the realms.
Please note that all European realms will be offline from 3 am until 11 am CEST.

As a side effect of this maintainence, players will not be able to log into the forums or into Account Management.
You can check wow-europe.com to get the latest information about when the realms will be back up.

Thank you for your patience and understanding.

Blizzard Europe[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 13 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
EU gelmedi daha. US'e geldiğine göre, haftaya da bize gelir..

Normalde USde çıktığının ertesi günü EU'ya gelmişti, en azından şimdiye kadar. Ben mi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

neyse, fishing i 300 yapmıştım geçen hafta, şu stv deki yarışmaya hazırım big iron fishing pole'ümle :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

gelsin gelsin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 13 Eylül 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
neyse, fishing i 300 yapmıştım geçen hafta, şu stv deki yarışmaya hazırım big iron fishing pole'ümle :)
FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)

abi prenses kaçırmak kaç para ?[signature][hline]NE Hunter Hatce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 13 Eylül 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
neyse, fishing i 300 yapmıştım geçen hafta, şu stv deki yarışmaya hazırım big iron fishing pole'ümle :)

nedir o yarışma abi?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lamerize, 13 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Patchle beraber düzelir inş artık bu login server patlamaları lag olayları falan. 1.7 nin yeniliklerini gösteren yazıya bir link bilen var mı acaba ?

he valla biri versede okusak bilgilensek[signature][hline]İllidan - us
Opalis -night elf rogue
Lvl 25 - 225LW (lvl 30 olsam) 2275Skining ( 6 saatte al yap sat lvl 25 de 125g :D )
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe yarın ilk işiniz bi huntera dalmak olsun belki talentleri falan dagıtmayı unutmuş ise keklik gibi alırsınız aşağı malum hepsi sıfırlanmış halde olucak talentlerimizin.
Birde hunterınızın sıfır buff ile C tusundaki halini SSleyin yarın karşılaştırın bakalım ne farklar olacak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...