Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU-Serverlar down? saat:03:20

silent

Öne çıkan mesajlar

Haydaa bu kadar erken gitmemesi lazımdı serverin :( ragnayı öldürmek üzereyken oyundan düştüm ve nedense birçok yabancı siteyede giremiyom :( Hani iiice kıllandım acaba sadece bizler mi düştük diye ... eh serveri erken kapadıysalar gratz blizz e -.- tam ragnayı alırken serveri kapamak da ...neyse >.<
Sosyal ağlarda paylaş

Questi vereceğim adamın önünde durup adama tıklamıştım ki o arada server gitti. Veremezmiyim sence :-p

Hadi hayırlı sabahlar cümleten. Yeni patch hayırlı uğurlu olsun hepimize.

[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas

[Bu mesaj Oblomov tarafından 14 Eylül 2005 04:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

duzelmesinin mantıgı var en azından güvenli bi yere gidip oyundan cıkarım. şuanda etrafımda bi milyon yaratık ve ben başbaşayız sanırım. yada olup daha sonra dirilip inn'e gider logout ederim. yani bir şekilde girebilrsek benim açımdan faydalı olur ;)

yalnız benim yurt dışı ile bir problemim yok, her siteye gireibiliyorum. bence wow login serverlarını kapatmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yurt disi normal bende de

hatta wow sitesini bile acabiliyorum
ama eu acilmiyor ve oyuna girilmiyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...