silent Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Az önce DC oldum su an gırılmıyo acaba altta bakım yazdıda benmı gormedım yoksa gene bır sorunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 us serverlarıda down web sitesine bile girilmiyo tümden göçtü wow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 "serverlar birazdan kapanacak" mesajı gelmedi ama yazmayı unuttu herhalde acemiler. erken başlayacaktı downtime, herhalde o oldu..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Artık patchlemeyi Türkiye saatine göre yapıyolar galiba :) Server saatiyle 3'te bakıma girecekti Tr saatiyle 3'te göçtü serverlar :-)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 evet sanjki bize göre 5 de olamsı gerekmiyormuysu? bence serverları türkiyeye taşıdılar :P[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hehe "bakın türklere göre ayarlıyoruz artık saatimizi, en kaale aldığımız playerlarımız orda çünkü" demeye çalışıolar heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Haydaa bu kadar erken gitmemesi lazımdı serverin :( ragnayı öldürmek üzereyken oyundan düştüm ve nedense birçok yabancı siteyede giremiyom :( Hani iiice kıllandım acaba sadece bizler mi düştük diye ... eh serveri erken kapadıysalar gratz blizz e -.- tam ragnayı alırken serveri kapamak da ...neyse >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yurt dışı patladı gene umarım 8 saat sonraya düzelmiş olur.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Türkiye'nin yurtdisi cikislari gitti. Yabanci sitelere de girilmiyor[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Alla alla bende hiç bi sorun yok. Çatır çatır bağlanıyorum yurtdışına. Gayette hızlı. Adsl'demi sorun var yoksa. izmir kablo kullanıcısıyım. Alakası yok yani wowun şu an baglantıyla :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yurt dışı çalışıyor, ama wow serverlarına girilmiyor. www.cnn.com <-bakınız calışıyor demincek o sitede idim. yalnz öyle bir yerde disconnect oldum ki, girer girmez wisp olarak dolanmaya başlayacagım kesin. yok yok böyle olmuyor, dövecem ben bu blizzardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 adamlar bi oyun yaptı, milyonlarca insanı düşman etti kendine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 DM de book farmliyordum ilk defa ölmeden cikicaktim yine öldüm la havle. allahtan cibildagim"[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Düzeldi edit: Geldigi gibi de disconnect[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Eylül 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Eylül 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 wow down adsl down yurt dışı bağlantıları down herşey down Yordu valla ya artık[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 pent eminmisin düzeldigine biz hala gıremıyoruz da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Düzeldi, oyuna girdim. Girdigim anda dondum ve disconnect yedim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 düzelsede bakım saati geldiki artık manası yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hayır manası var. Ben questimi verip lvl atlayıp huzur bularak çıkmalıyım :p[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ama saat 4, hangi arada quest verceksin girsende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Questi vereceğim adamın önünde durup adama tıklamıştım ki o arada server gitti. Veremezmiyim sence :-p Hadi hayırlı sabahlar cümleten. Yeni patch hayırlı uğurlu olsun hepimize. [signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas [Bu mesaj Oblomov tarafından 14 Eylül 2005 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 duzelmesinin mantıgı var en azından güvenli bi yere gidip oyundan cıkarım. şuanda etrafımda bi milyon yaratık ve ben başbaşayız sanırım. yada olup daha sonra dirilip inn'e gider logout ederim. yani bir şekilde girebilrsek benim açımdan faydalı olur ;) yalnız benim yurt dışı ile bir problemim yok, her siteye gireibiliyorum. bence wow login serverlarını kapatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Cnn.com a bile giremıyorum. Thottbot.com Curse-gaming.com[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 walla sizi bilemem ama ben ne siteyi acabiliyorum nede oyuna girebiliyorum.Acaba gecenki gibi ip sorunumu diye reset atıyorum modeme paso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yurt disi normal bende de hatta wow sitesini bile acabiliyorum ama eu acilmiyor ve oyuna girilmiyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar