muzcu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 dururken, otururken, tek yön tulu basılı iken vb. durumlarda space e bastığım vakit zıplayaibliyorum ama, iki yön tuşu basılı iken mesela çapraz giderken space e basınca zıplayamıyorum. neden acaba?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 klavyen dandikse çoklu tuşa basma olayın yoktur ben sırf bu yüzden klavye değiştirdim gittim ms aldım[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kablosuz klavye kullanıyorsan onlarında bir kısmı yapıyor. 2 tuştan fazlasını almıyor bazıları aynı anda.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 la yok be laptopdan oynuyorum HP laptop yani dun aksama kadar da calisiyordu. neyse bu aksam girince oyuna tekrar bakacam olmassa bilgisayari 2-3 gun onceye geri alcam[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya arkadaşlar bunu bi çözümü olmalı :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ühühühühüüh ya kafayı yicem. şunu nasıl çözcemi bilen varmı beyler ya. 3 tuşa basma yeteneği olmasa laptopun ctrl+alt+delete nasıl basayım ama basabiliyorum. başka bişi var burda. pls yardım valla ya :) bilen biri vardır kaç yüz wowcu var burda (100 varmıdır ki? :))[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla ilginc bı sorun half-life felan olsa forwardspeed xx dıcem ama :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 de sen yine de hehe. her türlü öneriye açığız. ya bu çalışıyordu. 2 hafta oyuna girmdim bi giridm baktım çalışmıyor. 3. tuşa basma özelliği yok desem nasıl olmaz yau koskoca KOSKOCA HP :) laplopunun klavyesini dandik yapar mı :) zaten öle olsa ctrl alt del yapamama ama yapabiliyorum[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar