Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

crysania

Öne çıkan mesajlar

said:
crysania, 30 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Ya yaratırsa yaratırr sanane yaa alala kucaklama delisi sevgi yumağı yaratmasından iidir!!!

Valla beni bu yola sen ittin.Hala bide neler diyor.Okadar sailor moon dedin.Ders dedin.Sevgi dedin.İyilik dedin.Simdi kırdın valla.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 30 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Hiaaaa Moon Prisim Powerrr! zuhahahahah

İşte gençleri böyle zehirliyorlar.Biliyodum bunun arkasında doğa üstü güçlerin var olduğunu.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crysania, 30 Ağustos 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
Ama sevgi dolu olduğumu sölemedimm hele de etrafıma sevgi saçtığımı hiççç söledemedm bnm ddğm sailor moon u sevgi dolu olduğundan izlediğim ;)

Ozaman seni direk Sailor Moon un yaratıcılarına havale ediyorum.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Calier, 30 Ağustos 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
said:
Redeagle, 30 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Hiaaaa Moon Prisim Powerrr! zuhahahahah

İşte gençleri böyle zehirliyorlar.Biliyodum bunun arkasında doğa üstü güçlerin var olduğunu.

Bizim arkamızda taş gibi Ay var:) (üff çok dağıttım konuyu)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

Konu da hakketen birden nerelere geldi.Ya bu arada Sailor Moon un mangası var mı ve de dvd olarak piyasaya sürüldü mü?[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....

[Bu mesaj Calier tarafından 30 Ağustos 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Calier, 30 Ağustos 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
said:
Redeagle, 30 Ağustos 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar SM tartışıyorsak buyrun ama kucakla falan uğraşamam bu saatte:)

Tartışma da hakketen birden nerelere geldi.Ya bu arada Sailor Moon un mangası var mı ve de dvd olarak piyasaya sürüldü mü?

mangası var ama piyasaya dvd sinn sürülüp sürülmediğini bilmiyorum...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 30 Ağustos 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
Dvd'si var sanıyorum(gerçi şahsen görmedim). Ama manga işine hiç girmedim; var diyen çıktı ama

Bende sevmedim mangasını çizimlr berbat :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten elimdeki bütün serileri izlesem pc başında çürürüm ya bi o eksik kalsın.Zaten bi o bi de Fushigi Yuugi'nin bende yeri ayrı.Benden uzak sevenlerine yakın olsunlar.Ama takasta valla çok işe yarıyolar.Tavsiye ederim.Hehe[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi mangasıyla animesi arasındaki farkları buldumda mangadan daha çok tiksindim. Ama mangası daha önce çıktığından ve animesinin değiştirildiğinden de bahsediliyor.
[spo1=Misal iki üç şey yazim]Tuxedo Mask bir adet gül fırlatmıyormuş manga boyunca,
Ayda Endymion Berly tarafından öldürüldükten sonra Prenses Serenity intihar ediyormuş,
Kraliçe Serenity, kızının ve senshilerin ölümünden çok etkilendiği için ginzuishou'nun tüm gücünü kullanmamışmış. Ay Krallığı bilgisayarında vasiyetini bırakıyormuş. Vasiyeti tüm senshilerin ayda bir araya gelmesiymiş.
Dört general(Beryl'inkiler) Prens Endymion'un korumasıymış. Ölümlerinden sonra vücutları onları betimleyen taşlara dönüşüyormuş. Berly bu taşları Evil Endynmion'a veriyormuş. Bu taşların daha sonraki bölümde işlevleri var diyor.
Beryl'i Venüs öldürüyormuş. Metallia yeni düşman oluyormuş,
Metallia'nın ve Senshilerin ölümü tamamiyle farklıymış,
Mangada Ail ve Ann yokmuş.[/spo]
Mangayı okumayı biraz düşündüm ama bunları ve daha çoklarını görünce vazgeçtim. Hikayeler tamamiyle farklıymış...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...

[Bu mesaj Redeagle tarafından 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...