Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ah bak güzel bakış açısı peki bi de şunu sorayım.Ya büyükler bunu niye izler peki?[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sevgiye susadıkları böle kandırmacaları görmek istedikleri için :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Tamam ozaman burdan kampanya başlatıyorum.Sailor Moon sevenleri sevelim, sevindirelim kampanyası.Hatta buluşma ayarlarız Sailor Moon sevenleri toplu halde kucaklarız.Terapi olur hem.Bıraktırırız böylece belki Sailor Moon'u, yeterince sevgi gösterirsek.Merak etmeyin yettim gayri kurtarıcam sizi bu Sailor Moon bağımlılığından.(Hakkaten bağımlılık olması lazım yani 200bölüm, ekstralar hariç.)[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yaws aslında ben böle iidim ama bu nazik teklif için teşekkür ederim yine de :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende küçücükene izlerdim ama bööle bi SM fanatikliğim yoktu. sadece bi anime işte... şimdi olsa yanından geçmem o ayrı[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Şimdi olsa yine izlerimmmm :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bi sevelim kucaklayalım dedim millet korktu ya.Tamam bak bu da olur baktık normal yoldan olmuyor korkutarak kurtarıcaz.Zaten küçükken bir yere kadar da büyükken yanından geçmemek lazım bak kucaklarım valla.Yaklaşmayın kucaklarım.Bırakın o seriyi yoksa toptan kucaklarız bak bu son uyarım.Beni sevgi göstermek zorunda bırakmayın.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. [Bu mesaj Calier tarafından 30 Ağustos 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Allalala sevgiye maruz kalıcaz şimdi eyvah eyvahhh yandıkkk bak beni sevgi tutarrr haberin ossun kusarım fln üzerine karışmam uzak dur benden :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Olsun artık katlanıcaz.Sevgi için, iyilik için kurtarıcam hepinizi.Ya bu biraz Sailor Moon tarzı oldu ya.Hayır demekki bu bulaşıcı.Ortamı hemen sevgi ile dezenfekte etmek lazım.Siz karantinaya alın ben kucaklarım.Gelin buraya.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Tabanları yağladım bile :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Hayır olamaz bu salgını dünyaya yayamazsınız.Hepinizi bulucam.Teker teker avlayıp kucaklıyacam.Bak buraya yazıyorum.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Benden önce dünyaya yayan çok oldu ben de devam ettiricem :D Yakalayamaz ki yakalayamaz ki :D:D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Eheheh ben sevgiye susadığımdan izlemiyorum açıkçası:) Aradan onca sene geçti. İyi kötü takip ederdim. Hatta zaman zaman okuldan erken çıkardım yetişmek için. Şimdi orjinal dili ile izleme imkanım oldu. Ayrıca yanımda 10 yaşında kardeşim var. İzlerken çeviriyorum o da izleyebiliyor.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Benden söylemesi artık kaçarak bir hayat sürüceksiniz.Bakın deymez.Ben sizi bulmadan siz bu seriden vazgeçin.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yok cnm yok bn iim bölee beni mutlu edio ve bana ii gelio kaçmadan izlemeye ve yaymaya devam edicem :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bak seninki ulvi bir neden sen yeni animeciler yetiştiriyorsun.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Takipteyim.Dağılın kucaklarım.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Dağılmıoruz bi kere bizi bölmeye çalışma bakem heee :@[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Calier, 30 Ağustos 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Bak seninki ulvi bir neden sen yeni animeciler yetiştiriyorsun. Eh başlangıç olarak Dragonball ve Sailor Moon'dan başkasını düşünemezdim açıkçası. Mercury Powerr! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yani doğru aslında o yaşta evangelion seyrettirmenin de anlamı yok hani.Ama ne bileyim öyle çok seyrettirme sailor moon (aslında nasılda az seyredilirki seri 200bölüm + ekstralar).Dragonball ağırlıklı git bak onepiece de güzel yakışır aslında.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: crysania, 30 Ağustos 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Dağılmıoruz bi kere bizi bölmeye çalışma bakem heee :@ Dağıtıcam oda bir gün olucak.Ben kucaklayamasam da gelecek nesiller kucaklayacak.Hepiniz kucaklanacaksınız.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sailor Moon iyidir günde iki tane izliyor işte:)(indirdikçe:)). Bende hafızamı tazeliyorum. Bundan sonra DB yaparız.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ondan sonra diyosun da bitmez öyle sailor moon 2 bölüm 2 bölüm araya şöye güzel bişilerde sıkıştır.Şimdiden mukayese etmeye başlasın animeleri[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yoq yaw alıştı valla. Kendi gelio artık bi bölüm daa izliyelim diye:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 şimdi animeye alıştığına mı sevinsem sailor moon a alıştığına mı üzülsem.Olsun anime sevgisi kalıcı Sailor Moon geçicidir(umarım!).[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar