Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

crysania

Öne çıkan mesajlar

Tamam ozaman burdan kampanya başlatıyorum.Sailor Moon sevenleri sevelim, sevindirelim kampanyası.Hatta buluşma ayarlarız Sailor Moon sevenleri toplu halde kucaklarız.Terapi olur hem.Bıraktırırız böylece belki Sailor Moon'u, yeterince sevgi gösterirsek.Merak etmeyin yettim gayri kurtarıcam sizi bu Sailor Moon bağımlılığından.(Hakkaten bağımlılık olması lazım yani 200bölüm, ekstralar hariç.)[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi sevelim kucaklayalım dedim millet korktu ya.Tamam bak bu da olur baktık normal yoldan olmuyor korkutarak kurtarıcaz.Zaten küçükken bir yere kadar da büyükken yanından geçmemek lazım bak kucaklarım valla.Yaklaşmayın kucaklarım.Bırakın o seriyi yoksa toptan kucaklarız bak bu son uyarım.Beni sevgi göstermek zorunda bırakmayın.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....

[Bu mesaj Calier tarafından 30 Ağustos 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun artık katlanıcaz.Sevgi için, iyilik için kurtarıcam hepinizi.Ya bu biraz Sailor Moon tarzı oldu ya.Hayır demekki bu bulaşıcı.Ortamı hemen sevgi ile dezenfekte etmek lazım.Siz karantinaya alın ben kucaklarım.Gelin buraya.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
Sosyal ağlarda paylaş

Eheheh ben sevgiye susadığımdan izlemiyorum açıkçası:)
Aradan onca sene geçti. İyi kötü takip ederdim. Hatta zaman zaman okuldan erken çıkardım yetişmek için. Şimdi orjinal dili ile izleme imkanım oldu. Ayrıca yanımda 10 yaşında kardeşim var. İzlerken çeviriyorum o da izleyebiliyor.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

Yani doğru aslında o yaşta evangelion seyrettirmenin de anlamı yok hani.Ama ne bileyim öyle çok seyrettirme sailor moon (aslında nasılda az seyredilirki seri 200bölüm + ekstralar).Dragonball ağırlıklı git bak onepiece de güzel yakışır aslında.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crysania, 30 Ağustos 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
Dağılmıoruz bi kere bizi bölmeye çalışma bakem heee :@

Dağıtıcam oda bir gün olucak.Ben kucaklayamasam da gelecek nesiller kucaklayacak.Hepiniz kucaklanacaksınız.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...