Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TT yüzünden agiz tadiyla oyun oynamak haram

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Hep beraber başka bir ülkeye gitmemiz lazım WoW oynamak için. Taşınalım anasını satıyım, Pakistan,İran hatta Irak bile bizden daha iyidir ADSL konusunda .. Bizim ülkemizde hangi kamu kurumunda hizmet verilirki ?? Türkiye de kamu kurumunun anlamı dolaylı yoldan vergi almak bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

yurtdışı mı patlak yine ? yabancı siteler ya çok yavaş açılıyo ya da açılmıyo. wow zaten yok.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 12 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eeh be... adamlar 40-50 pingle oynarken biz işkence çekiyoruz resmen ya.. arıyorum siteler yavaş açılıyor diyorum genel bir arıza yok site bozuktur diyorlar anca. tabi google bozuk telekom sağlam..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bu işi anlamıyorum...

Guild'de herkes sürekli "offf genemi yaaa" "oyy 1000" "hay blizzard 1200" diye sayıklarken ben çok afedersiniz 138 ila 195 arasında gidip geliyorum?

Hayır yanlışlıkla t3 mü bağladılar anlamadım ki?

işin tek kötü tarafı makine hurda olduğu için fps düşük...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

yahu bazi arkadaslar saymis etmis.. telekoma... Taniyormusnuz orda calisanlari soylermisiniz.. Turkiye burası ne sartlarda adamlar size hizmet veriyor biliyormsunuz.. sonrada TR burasi gidelim burdan falanda filanda.. Buyur.. Gitmek isteyen rahatlıkla çıkar ülkeden sorunu yoksa ... Bu baglantiyi cekmek zorundada kalmazsınız... Her lag'Da her sorunda aynı thread'ler aynı post'lar aynı şeyler.. Yurtdışında hiçmi sorun olmuyor kardeşim. Türkiyede kablonun kopması dışında hangi zaman 1 hafta internet baglantantisi tüzel kişilerden kesildi.. ALmanya , isviçre, bu ülkelerde alt yapı sorunu yüzünden tüzel kişilerden 1 haftalık net kesildi.. Yada çin.. hükümetimiz onlar gibi yol izlemeli bence.. Oturum saatlerini oyun başında harcayan gençliğimizi belki kurtarır.. Çin online oyunların ülke genelinde oynanmasını ISP'ler tarafından yasakladı.. Buyrun burdan yakın.. Zaman gelir ülkemizde böle birşey yaparsa olay çıkacak ama gelecek için en iyisi olacak.. herşeyi abartan bir ülkeyiz...[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmeden etmeden konusmanin en güzel örnegini sergilemissin.

Benim internetim 1 haftadir yarim yamalak abi. Keske kescez diye bildirip kesseler ve düzeltselerdi tamamiyle. 1 hafta feda ederdim adam gibi oyun oynamak icin. Oralarda bu kesimlerden cok zaman önce bu bildiriliyor ve insanlar islerini buna göre planliyor.

Oysa TT cok rahat, aksam 7.5'ta kafasina göre bakima basliyor, sen bunu sadece ADSL teknik servisi noluyo lan diye ararsan ögrenebiliyorsun, gece 2.5 a kadar bakim yapiyor. Prime Time'da bakim kisaca, insanlar evlerinden geliyor, bircogunun isi gücü var sadece oyun da degil internet. Ama adamlar gayet keyfi.

En komigi de Cin olayi olmus. Cin'de ISS ler yasaklamadi günde 3 saatten fazla WoW oynamayi, hükümet yasakladi. Cünkü Cinliler gercek hayatta ticaret yapiyorlar oyun paralariyla falan, Cin sektörü vardir MMORPGlerde, bu sebeple yasakladi hükümet.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu tt le adsl aynı mı tt özel bir şirket benim bildim adsl ise direk telekoma bağlı yani adsl sorunu yaşayanların tt den kaynaklandığını sanmıyorum telekomla ilgili bence, bakalım bu telekom özelleştiriliyor flm satış işlemi tamamen gerçekleşmedi sanırım daha ya da ben pek takip etmiyorum bilgim yok çok fazla herhalde telekom tamamen yabancı şirketin eline geçtiğinde daha iyi hizmey alacağımızı düşünüyorum ama tabi hemen pat diye olmaz bu gene bir sene sonrasından bahsediyorum el değiştirme gerçekleştikten sonra...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 13 Eylül 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
TT = Türk Telekom

tt net diye bir de kablo netin bağlı olduğu bir şirket yok mu ayrıca telekomdan farklı onlar diye biliyordum yani kablonetin bağlı olduğu şirket özel bir şirket diye biliyorum ben...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Kablo özellestirildi diye biliyorum ben de, ama TT nin elinde olanlar var mi onu bilmiyorum.
Ama ADSL su an telekomun elinde tamamen, Istanbul'da SOL gibi birkac firma veriyor hizmet ama cok az sayisi.
Yine de, internet baglantimin düzelmesi icin TT yabancilara satilacaksa bne bu baglantiyi tercih ederim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse bize "turktelekoma laf söylemeyin onlar ne şartlar altında iş görüyor" demesin valla.

Türktelekom bugün verdikleri hizmeti çoooook seneler önce verebilirdi. Ama sırf tekel olduğu için rahat davrandı. Şimdi benim türktelekoma bayıldığım para ile yurt dışında benim 10 katım hızla bağlanıyorlar. Üstüne birde Servislerinden tam muamele görüyorlar....

Bizde ise 100% türk zihniyeti işliyor..[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Kablo TV Türksat A.Ş 'ye devredildi.

[spo1=Duyuru]KABLO TV ABONELERİNİN DİKKATİNE

18 Mayıs 2005 tarihinde "Türk Telekomünikasyon A.Ş. ile Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. arasında 5335 Sayılı Kanun'a Dayanan Ana Devir Protokolü imzalanmıştır.

Bu çerçevede;

Kablo TV sistem ve hizmetleri ile ilgili tüm konular 1 Temmuz 2005 tarihi itibariyle Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. tarafından yürütülecektir.

1 Temmuz/31 Temmuz 2005 döneminden itibaren aylık Kablo TV faturaları Türksat A.Ş. adına düzenlenecektir.

Türk Telekom tarafından Kablo TV müşterilerine verilmekte olan, Abone Kabul, Fatura Tahsilatı, 126 Arıza Kayıt, 444 0 126 Danışma Servisi vb. hizmetler Türksat A.Ş. adına Türk Telekom tarafından verilmeye devam edilecektir.[/spo][signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...