Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ping 1849. Charge falan yaparken mutfaga gidip su koyuyorum. Ne bizim bu cilemiz ya, millet ping 200 e cikti mi OMFG LAG lara basliyo Iskandinavyada, biz 1.5k pingle oynamayacalisiyoruz.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bugun ankara adslde problem var buyuk ihtimal cunku azmo kablo ile 300 latency iken bende adsl 1000-1500 2mb baglantı ile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şu an itibari ile server lar mı göçük yoksa bendemi bi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 340 ping var 256k dsl / istanbul avrupa[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bazı serverlar göçtü evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 İlginç olaylar oluyor :) izmirde kablo kullanıcısıyım. sylvanas serverımız göçtü, bl'de 3000 ms. Arkadaşa soruyorum 360 ms diyor :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bizdeki latency ile alakası oldugunu sanmıyorum çökmenin. Bu normal Blizz çökmesidir 2 gunde 1 olan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 işin ilginç bi tarafı var. nedense biri gelip "sizin serverda sıklıkla göçüormu?" yada "sizin serverda hangi taraf daha güçlü? tek bi cevap istiyorum." gibi soruların hemen arkasından bu göçüşler gerçekleşior yada bana böle bi tesadüf gelior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 4 gündür adsl yok hatlarda sorun varmis çözmeye calisiyolarmis iş mi simdi bu ya nebicim hizmettir bu hem wow a verdigim para bosa gidiyo hem internete. Bir ara özel internet sirketleride Adsl baglantisi vericekti ne oldu o olay biliyormusunuz ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hangi sehir adslde sorun varmış yav ankara mı? Cumartesiydi galiba aradım bişi yok daş gibi dediler bana. Bende serverdan kaynaklıdır diye gecirdim içimden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Izmir komple nanay Allah TTnin belasini versin ya[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 e benim pentim e benim gey ( gay değil gey ) arkadaşım sende eski yarin kabloda vazgeçipte öyle abidik eydiesellerde at koşturursan olacağı bu :P[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 İyide izmirde ben kablo kullanıcısyım bendede sorun var :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hamarush goctu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Abi yok ttnet in elinde olan hicbir ise karismayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Serverlarda patladıysa bizim telekomdan degildir belki :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Oblomov, 12 Eylül 2005 15:48 tarihinde demiş ki: İyide izmirde ben kablo kullanıcısyım bendede sorun var :) bak o zaman durumlar değişir tamam susuyorum :P[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 lol 56k 600 =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hastasıyım serverların patlamasının bi anda patinin hit'i artıyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Araplar aldıya telekomu heralde haram böle şeyler diye adsl yi kapatıcaklar bu gidişle. :-)[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu sorun 1 haftadır var bende. gündüz oyun oynamak işkence. şimdi siteler de zor açılmaya başladı[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Lamerize, 12 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Araplar aldıya telekomu heralde haram böle şeyler diye adsl yi kapatıcaklar bu gidişle. :-) , muahsudg!! :horace: ya bu konuya hiç bakmıyım yoksa 2. madalyayı alıcaz post atmaktan :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 dün gayet iyidi 200~500dü ama nazar deydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Gerçekten nedir bu TT den çektiğimiz... Hernakadar bugun lag sorunum pek olmasada ,şuanda birçok siteye zar zor giriyorum ve bunun wow a da yansımasından korkuyorum dorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Lamerize, 12 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Araplar aldıya telekomu heralde haram böle şeyler diye adsl yi kapatıcaklar bu gidişle. :-) ayni bu durumdayim be nde iste, kavga ettim telefon edip ama herifler de bilmiyor[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar