Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadaşlar serverlar gene kapandı şu saat itirabile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 evet hiç bi server yok[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 aynen öyle yıne gıttı hepsı bırazdan herkes dc olacak burada postalr kasılacak :D bıde web sayfasında herkesten özur dıledıler server lara bakım yaptık magdurıyetınız giderılecektır dıye ?? ama[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 angel patlatmışız balonu.. :D:D:D:D bu arada serverler bu alemde Server Status LoginServer Online Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Online Beramus 2 Online Beramus 3 Offline Cypher 1 Offline Cypher 2 Offline Diez 1 Offline Diez 2 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ewet walla kastım ve patladı zuhaha[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben boyLe oyunun warya:) bıktımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 5 dakka once dustuk bile :D tam 22 saattir online dim hic dc siz.. lagsiz.. ulan rekora kosuyoruz derken tataaa :D simdi 3 gun gelmez yine. bu arada hackshield bisiler update etti.. wipe oluyo sanirim yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bıktım be kardesim. insallah yatmamısımdır harpylere yoksa aldıgımızdan fazlasını verecez gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Beramusdaki Charları olan Arkadaşlar Beramus giriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 beramus az once acıldı umarım dıger serverlerede hemen sıra gelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 22 saat onlinemi? lol helal olsun :D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ne helal olsun adam kafayı yemiş :Dbi oyun için 22 saat tamam ben gece sabahlıyorum ama bu kadar diyil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yaw gene neden kapandı sadece b1 ve b2 açık :([signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 serverlerde bakımmı war arkadaşlar? ve bu gece gelme ihtimali warmı? bilgisi olan warsa bu koluar hakkında yardımcı olsun[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 login server online gözükmesine rağmen cannot connect login server dio. acaba problem bendemi? veya login olabilen var mı?[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şu an oyunda online olanw armı?[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolbey Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 iyi geceler arkadaşlar..KE yi çalıştırınca start aktif oluyor,fakat bastıktan sonra HackShield çıkmıyor...önceden oyuna girebiliyordum...fakat şimdi böyle oluyor bu serverden mı yoksa benim bilgisayar mı kafayı yedi anlayamadım..yardımlarınız için sağolun.... :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolbey Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 uzuzn süre HackShield çıkmıyor ve sonunda file update timeout. yazıyor .... ne olduğunu bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.... :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIR_FATAL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ares 1 geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIR_FATAL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tüm serverlar geldiiiiiii hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 geldi ama 10061 e takıldım :([signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolbey Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadaşlar lütfen yardım ...oyunu çalıştırdığımda HackShield çıkmıyor ve oyun hiç açılmıyor...bu serverlardan değil herhalde... yani oyun açılmıyor nick bile yazamıyorum... neden olabilir...YARDIM lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIR_FATAL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 valla ben gayet ii oynuyorum hemde tekte giriyorum hep aman nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bug war ko oynuyonuz :D hayat di$arida hadi di$ari cik dimi muzzeyyen.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ares 1 down d2 down diger bütün serverlar online ne iş anlamadım Server Status LoginServer Online Ares 1 Offline Ares 2 Online Ares 3 Online Beramus 1 Online Beramus 2 Online Beramus 3 Online Cypher 1 Online Cypher 2 Online Diez 1 Online Diez 2 Offline Xigenon 1 Online Xigenon 2 Online [signature][hline]Server: Diez ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server:Ares iD: : DarKVaNe : Nation: Karus Lvl: 5x Np 15xx :D Clan: fatal1ty [Bu mesaj Diablo_Angel tarafından 13 Eylül 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar