Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valewalker


Sylian

Öne çıkan mesajlar

said:
Miguel, 18 July 2003 10:21 tarihinde demiş ki:
Sylvan bence valewalker için en uygun ırk. Base statları str, int ve con buna karşılık Sylvan 70 str 70int 60con ile başlıyor.
Oynaması zevkli bir class. Özellikle pure tank class larla oynamayı sevmeyenler için. PvE de solosu zevkli çünkü downtime neredeyse yok. Life drain büyüsü sayesinde ki ilerde hatırı sayılır dam veriyor. Cloth armor giyiyor ama tüm realmlerdeki en güçlü armor ve absorb (max %33) bufflarına sahip. Styles lar daha çok evade ve parry combolarında etkili. lvl30'da evade 4 ü aldığında VW'nin asil zevkli kısmı başlıyor. BG1'de çok zayıf görünmüştü gözüme ama lvl30'dan sonra çok daha etkili oldu. Style combolarda hiçbir class'da olmayan effectler var ve sadece görüntü degil başka yaralarıda oluyor. Örneğin evade sonrası ilk combo dam add büyüsü yapiyor parry sonrası dam shield... Evade hayati önem taşıdığından başlangıç statlarında dex e vermeni tavsiye ederim. Bunların dışında auto-cast proc büyüleri var. Proc lar silah ve armorlara takılabilen kullanılabilir özelliklerdir. Oyuna başladığında daha ayrıntılı öğrenirsin. VW'nin auto-cast procları offensive ve defensive olarak ikiye ayrılıyor. Biri random olarak disease diğeri ablative armor yapıyor. Bunların dışındaki büyüleri snare ve minor dot. europe serverlarında henüz 1.62 patch gelmedi ama geldiğinde verdiği scythe dam arttırılıyor. two-handed weapon kullanan bir class için biraz zayıf vuruyordu.
[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence int in çok büyük önemi olmamalı, yani 70 de yeterlidir onun yerine qui verirsen evade şansın artar. bir de bence firbolga da +10 dex +10 qui +10cons vererek iyi bir karekter yaratılır gerçi bunu ranger topic inde bende sordum ve önermediler ama 90 str 70 cons 50 dex 50 qui ve 60 int oluyo ki bence bu da hiç fena değil. ama eğer ki 60 int azsa bilemem.

[Bu mesaj nek2004 tarafından 20 July 2003 09:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...