ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Vista'nın 7 farklı versiyon olarak kullanıcılara sunulmasının planlandığı belirtiliyor. Bunlardan ilki "Starter Edition" etiketini taşıyan oldukça kırpılmış bir versiyon. Aynı anda en fazla 3 program çalıştırabilecek ve temel internet iletişimi hizmetlerini sağlayan bu sürüm oyuncular için birşeyler ifade etmeyecek. "Home Basic Edition" adındaki sürüm ise Windows XP Home Edition'ın yerini alıcak. "Home Premium Edition" ise yeni nesil media center PC özelliklerini sunan, HDTV desteğinden, ileri düzey DVD yazımı ve kopyalaması konusunda odaklanacak ve bu versiyon nispeten daha pahalı olacak. "Professional" ise yine XP 'de olduğu gibi iş istasyonu olmasının yanı sıra geniş ağ yapılandırma özellikleriyle dikkat çekiyor. "Small Business Edition" ve "Enterprise Edition" ise Professional altyapısı kullanılarak birkaç özel ekleme yapılmış diğer sürümler olarak piyasada yerini alacak. Ve son olarak da "Windows Vista Ultimate Edition" ileri düzey PC kullanıcıları ve oyuncular için için özel ayarlamalara ve optimizasyonlara sahip olacak. Ürünün getirdiği birçok "Premium" Online servis üyeliğinin yanı sıra şu an piyasada hiçbir örneği bulunmayan engin Multimedya ve oyun deneyimi vaadi dikkat çekici. Microsoft bu yeni düzenlemeyle daha önce Windows XP'de "Corporate Edition" etiketiyle satılan yeni bir ürüne ihtiyacı ortadan kaldırıyor ve bu yolla korsan kopyaların önüne geçmeyi planlıyor. Böylece özellikle üst düzey kullanıcıların ve oyuncuların tercih edeceği Ultimate Edition için "corporate" yani çoklu lisanslama yapılamayacak.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 iyice şaşırdılar kendilerini..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bizim için birşey değişeceğini sanmıyorum :D kıhkıhkıh..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yok ben orjinal almayı düşünüyorum bu sefer :) home edition yeterli olcaktır heral. bill gates e para kazandırasım var nedense :P[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 win xp de kalacağım ben boş yere yeni sistem alamam onu çalıştırmak için[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 zaten çıktıktan en az 1 sene sonra almaka fayda var :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bence bu haber doğrulana kadar bekleyelim çünkü ben inanmıyorum. Çünkü daha evvel Vista'nın sadece bir versiyonunun çıkacağı açıklanmıştı. Yani MS bu sefer Home/Pro olayını yapmayacaktı. Şimdi birden alakasız 7 versiyon abartı geldi bana. Bence piyasaya tek versiyon olarak çıkar, bazı sürümlerde özel talep ile karşılanır. Ama tabi belli olmaz MS'in işi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Vistanının bir 32 birde 64 bit versiyonlarıda olacak .Ama düşünüyorum ve yukarıda yazılanlar doğruysa ;starter edition yüklü pc almış kullanıcılarla satıcılar arasındaki meydan muharebelerini tahmin edebiliyorum. A=alıcı S=satıcı A-Kardeşim o kadar para verdik makine bize yamuk yapıyor S-Ne yamuğu abi A-Ypk efendim 3 programdan fazlasını çalıştırmazmış yok efendim şuymuş nuymuş.kendini kral zannediyor bir şey değil sıkcam bacağına 2 tane anlayacak S-*Kafası karışıp sağa sola bir iki telefon edip işin aslını öğrendikten sonra* He doğru diyor 3 den fazla program çalışmazmış A-Ne diyon lan ssen ,al bunu geri bana adam gibi çalışan bir şey ver S-Mükünd eğil efendim satılan mal geri alınmaz politikası A-Politikanıda senide kırarım lan kafanı *A ani bir hareketle S'nin burnuna doğru hareket eden kafasının gayri iradi olduğunu yumruk attığını ise hatırlamadığını karakolda itiraf eder* Ertesi gün türkiyemin gazetelernin başlıkları; vista yüzünden ortalık kana bulandı vista az daha 4 cana mal oluyordu vista yüzünden kaçıncı kan dökülüşü vistaya önlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 of of iyice kafayı yedirticek kullanıcalara heralde. asıl 256 mb görüntü kartıyla 1-2 gb ram'de anca düzgün çalışması komedi. yazık ya. koskoca firma, bu kadar çok profesyönel programcıları var, bu kadar iyi pazarlama taktikleri, bu kadar iyi reklam, her tür firma ile anlaşmalar falan filan.. firma mütiş. ama şu windows yok mu, insan biraz hatalarından öğrenir ya. unix tabanlı bi işletim sistemi yapsalar apple gibi bak nası herkes rahatlığa kavuşcak. sonuçta OSX'in tek eksiği program desteği. herkes programını/oyununu windows'a göre yazdığı için vazgeçemiyo kimse. halbuki tüm oyunlarımız tüm programlarımız OSX'te veya linux'ta çalışsa windows'a kimse elini bile sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 3 senede bir donanima para vermek gerektigi gercegini bir kenara biraktim artik amma donanimdan kaynaklanan dogru duzgun bir yeniligi desteklemeyen isletim sistemlerine sirf yazilimcilar " ahaha lan aptal o isletim sistemine zaten 2 sene once para vermistin simdi gene ver " diye gates in kicindan ayrilmazsa en sonunda atacam bilgisayari asagi bir dahada elimi surmeyecegim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ev kullanicilari icin fazla "corporate" sekilde dusunulmus,hosuma gitmedi.Ortaligi birbirine katmaktan baska birsey degil.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar