Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ruh eşeleme işlemleri


Saeros

Öne çıkan mesajlar

bugün ilacımı almadım.
vermediler.

donuk bir karenin ötesine geçebilen hayallere dokunmak için boyunun yetmemesi. parmak ucunda zıplama çalışmaları. hiçbir zaman ulaşamayacağımız aşkların peşinden tökezlemek. her birimizin özel yaşamı, zevkleri ve beğenileri, katlandıkları, sorunları, mutlulukları, sorumlulukları, özel mülkiyeti oldu. globalleşen bir dünyada her birimiz bir yıldız olduk, sadece kayıp düşmek için. her gün ayrı bir masalı yaşadık zihinlerimizde, itilip kakılmadan, ezberlemeden, canımız yanmadan. sahneye çıktığımızda ise yüzlerce projektörün ışığında kavruldu bedenlerimiz.

karanlık bir girdap aldı hepimizi, sonunda bulutsuz bir gökyüzü vaadeden. ama sarkıt ve dikitlerin sivriliğinden korkuyor gözümüz. tüm umutlarımızı tünelin sonuna odakladığımızda, vardığımız zaman yağmuru görüyoruz sular seller gibi. üç cümleyle bitirilen hiçbir zaman başlamamış aşklar sarıyor sevgili günlükleri. beyinlerimiz kafamızdan çıkarken dinlenmeye bırakıyoruz kendimizi yumuşak yataklarımıza.

alkole boğulmuş sevgi dolu bir yuvada büyüdük, ayaklarımızı sürüyerek gittik odamıza yatma saatimiz geldiğinde. yatağımızın altındaki canavarlardan daha çok korkmadık hamamböceklerinden. dört duvar arasında en umutsuz olduğumuz zamanlarda edebiyat parçaladık. zihnimizi zevkimize göre müziklerle pohpohladık saatlerce. içimizdeki saçma sapan kaosu dizginledik kendi çapımızda, ama yine de hep ruhumuzu eşeledik daha fazla hüzün çıkartmak için. tutamayacağımız sözler verdik, uygulayamayacağımız planlar yaptık, yaşayamayacağımız hayaller yarattık birkaç şişe birayla. yemek masasının sandalyesine dayanıp ağladık bütün akşam.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...