jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 girmeye calışınca versıyonunuz uymuyor diyor[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :)
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 test serverlarına yenı patch geldi...[signature][hline]PvPGN yet another pvpgn FAQ Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yav nereden indirecem bu karın agrısı upgrade i :)[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :)
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yaf şu patch de bi gelemedi fıtık oldum valla billa bugün talent deişcektim patch gelir yeniden deiştirmek zorunda kalırım diye deiştirmedim
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yav su test serverinin yeni patchi ni bilen yokmudurrr[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :)
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kardes buldum http://test.worldofwarcraft.com/en/copy/downloads/files/pc/WoW-1.6.1.4544v2-to-0.7.0-enGB-downloader.exe bunu ındırıver. sonra eskisini sil bunu yukle sonra 3-4 kere update ediyor kendini sonra girebiliyorsun test servarına.tabi serverlar açılırsa
Crane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1-2 haftadir oyuna girmiyorum, sunucular 1.7'ye gecti mi? Gecmediyse ne zaman gecicegine dair bir bilgisi olan var mi?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 büyük ihtimal bu hafta yada haftaya geçer die düsünüyorum cünkü cok gecikti :)[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bence bu hafta geçecek 1.7ye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 US forumların bir sorun olmazsa bu hafta geçileceği söyleniyordu ama EU'yu bilmiyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yarın kesin geçiyor 1.7'ye; çünkü oyuna girerken yazı çıkıyor "yarın 7-11 am'da offline olucaz, yeni patch koyucaz serverlara" diyor.. inşallah sakat çıkmaz :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!!
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hadii hayirlisi yeni serverda gelsin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Us serverları şuanda patchleniyor , client ımı patchledim serverların online olmasını bekliyoruz =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yav iyimi test yapacam servarları kaldırmışlar hay allah yaa off yaaa üfff yaaa aman yaaa :P cıvıttım ben palamut yemeğe gidiyom :)[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :)
Öne çıkan mesajlar