RaVena Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Okuldaki ilk gününz nasıl geçti arkadaşlar .. eminmki arkadaşlarınızı çok özlemiş,onlarda sizi özlemiştirler .. eheh benim öyle açıkcası .. ve çok güzel geçti .. Peki ya sizin nasıl geçti ..?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 camdan okula gidenleri gördükçe içim kan ağladı.. ahhhh ahh[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ahh be Mike :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ilk gün güzeldir.. kaçıncı sınıf bilmiorum ama 2 hafta aynısı söle helal dicem(:[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şimdi kalktım çok mutluyum.. alışcam ben bu işe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 mezun olup liseye gitmek de çok güzel bir duyguymuş hehe =p[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu gün güzel geçti bea :) evdeki herkes işe/okula gitti sonunda ev bana kaldı :D 2 hafta sonra anca açılcak benim okul :D 2 hafta boyunca ev benim nihoahoah[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 1 saat boyunca bahçede dolaştık arkadaşla. sonra 2 saat tören alanında okulumuzun süfer bi tarihi olduğu ve izmir'in en über okulu olduğuna dair konuşmalar yapıldı. herkesle öpüştük koklaştık filan. sonra "lan saat 4'e kadar duramayız biz burda" diyerekten ilk günden okuldan kaçtık. ayakkabım da sıkıyodu zaten alışamamıştım oh iyi oldu.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 @Malik Lise 2 yim .. ve inş böyle güzel olur Inşallah Tüm Okullu patilerin (uni,lise ve ilkokullu olanlar)'In bütün okul hayatı güzel geçer ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 inşallah ravena inşallah..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya kotuydu be simdi en iyi 2 arkadasim esit agirlik secti ben fen vede hic ders yapmadik ama okuldanda birakmadilar kacamadikla yakalambac oynadik resmen hocalarla butun gun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bizm okul 17 ekim'de açılıyo nihaha ama sömestr finalleri çıkartınca sadece 12 gün ühühü[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 güzel bı sınıfım olcaktı taki... allah belasını versın onun.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 klasik hadiseler yaşanmıo deil:D alışırsınız her bi halta merak etmeyin,rica dalga modunda çoğunlukla olun depresif moda girerseniz bitersiniz..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 öyle bi gün daha olmadı bu sene muhahahah[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Okulun ilk günleri hep okuldan kaçarım yine öle yapardım bitirmesem liseyi.[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 elemanları önde toplardım.. kimse zaten şeyle gelmezdi üst başla.. sivil:) giderdik bi yerlere psye falan..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 okulun ilk günümü ama bn daha okula gidemedim bgn bnm ilk iş günüm onu anlatsam olur mu ?? :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Gittim biraz takıdım sonra sıkıldım kaçtım :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 valla gittik 11 de çıktık gittik pizzahut da sınırsız yedik sonra nargile içmeye gittik :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya ben de istiyorum okul aslında pizza :D ben daha şirketten çıkamadım yaws başım dönüo artık baygınlık geldi lotus tan allahtan ortam ii :D (bu arada bnm okulumun ilk günü bu perşembe olucak :D ;) )[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şöyle bi camdan baktım sabah cocuklar önlüklerini giymiş liseliler takım felan böle hepsi jiks dedim puha allah ınızdan bulun okulamı gidiyonuz diskoyamı dedim zamanında biz bölemiydik yok şimdiki genclik fake hepsi pehhhh :)[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sorry iki kez oldu [Bu mesaj crysania tarafından 12 Eylül 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Liseye yeni gechtiqh tabi herkes çömez gözüyle fLm bakıyor ama ona rağmen güseldii...[signature][hline]Where is the hareket There is the bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 benim günüm çok güzel geçti. arkadaşlarımı baya özlediğimi farkettim ya.neyse buluştuk bol bol kaynatcaz artık bu sene=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar