Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldaki ilk gününüz ..?

RaVena

Öne çıkan mesajlar

Okuldaki ilk gününz nasıl geçti arkadaşlar .. eminmki arkadaşlarınızı çok özlemiş,onlarda sizi özlemiştirler .. eheh benim öyle açıkcası .. ve çok güzel geçti .. Peki ya sizin nasıl geçti ..?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün güzel geçti bea :) evdeki herkes işe/okula gitti sonunda ev bana kaldı :D 2 hafta sonra anca açılcak benim okul :D 2 hafta boyunca ev benim nihoahoah[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat boyunca bahçede dolaştık arkadaşla. sonra 2 saat tören alanında okulumuzun süfer bi tarihi olduğu ve izmir'in en über okulu olduğuna dair konuşmalar yapıldı. herkesle öpüştük koklaştık filan. sonra "lan saat 4'e kadar duramayız biz burda" diyerekten ilk günden okuldan kaçtık. ayakkabım da sıkıyodu zaten alışamamıştım oh iyi oldu.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

ya kotuydu be simdi en iyi 2 arkadasim esit agirlik secti ben fen vede hic ders yapmadik ama okuldanda birakmadilar kacamadikla yakalambac oynadik resmen hocalarla butun gun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bı sınıfım olcaktı taki...

allah belasını versın onun.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Okulun ilk günleri hep okuldan kaçarım yine öle yapardım bitirmesem liseyi.[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin.
''Bu bir google reklamıdır''
Goooooooooogle aramadıklarınızda burada.
Goooooooooogle iyiki varsın.
Goooooooooogle reklama para isterüm
''Bu google a bir uyarıdır''

Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de istiyorum okul aslında pizza :D ben daha şirketten çıkamadım yaws başım dönüo artık baygınlık geldi lotus tan allahtan ortam ii :D (bu arada bnm okulumun ilk günü bu perşembe olucak :D ;) )[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
---------------------------------------------
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi camdan baktım sabah cocuklar önlüklerini giymiş liseliler takım felan böle hepsi jiks dedim puha allah ınızdan bulun okulamı gidiyonuz diskoyamı dedim zamanında biz bölemiydik yok şimdiki genclik fake hepsi pehhhh :)[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com
]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...