Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 http://www.zekirdek.com/zekirdek.php?q=haber&olay=gor&hid=6374 Hımm çaresini de bulurlar inşallah[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zaten sebepleri biliniyodu; ışık, çikolata, şarap gibi... ama umarım uyutmayan, psikolojiyi sarsmayan, uyuşturmayan ilaçlar üretirler... ben iki ay tedavi gördüm, bu iki ay boyunca günümün çoğunu uyuyarak geçirdim... sonuç işe yaradı ama hafıza sorunları yaşamaya başladım. bu yüzden ilaç kullanımı çok önemli. dikkat edin![signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 konu bilim bolumune daha uygun, genelde bu tur seyleri orada tartısıyoruz, ayrıca bulunması cok iyi bir gelişme[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sorry bilmiyorum.bilim bölümü dikkatimi çekmedi.taşınsın pls[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya bişey sorcam benim migrenim tuttuğunda kolum uyuşuyo,var mı başka böyle olan[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 PUGH! nasıl yalan haberler ama.. Her sen migrenin sebebi çaresi, kanserin sebepleri ve kanseri yüzde yüz tedavi eden ilaçlar, AIDS aşıları falan bulunur.. Ama genelde ya şişirme haberlerdir ya da bayat.. Bu bayat bir haber misal..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Migren tutunca kusuyorum ben . Bi de gözlerimin kenarına perde iniyor göremiyorum ileri bakınca yan tarafları . Bi tabanca gibi bir şey çıkarıyorlardı kafaya dayayıp patlatınca bi sinyal gönderip ağrıyı dindiriyordu ama bi gelişme yok sanırsam .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Valla benim halamın oğlu da kusuyordu migreni gelince.Biyoenerji ile tedavi oldu. aradan 12 yıl geçti ve bugüne dek hiç migren ağrısı olmamış[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben gelemem öyle bioenerjiye falan . Okuldan kaytarıp uyuyorum tutunca . 3 gün sürdüğü oluyor . Gözlerime siyah bant takıyorum bi de özel bi buz torbam var onu koyuyorum mışıl mışıl . Ama kaka bir şey migren hep .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kolera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 inşallah bulunmuştur. çok kötü bişi şu migren :([signature][hline]Yaşamak için amaç yoktur => Amaç zaten yaşamaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: KereM, 11 Eylül 2005 23:23 tarihinde demiş ki: Ya bişey sorcam benim migrenim tuttuğunda kolum uyuşuyo,var mı başka böyle olan migrenin birçok etkisi ve buna göre de türü var o türlerden biridir seninki de.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Aynı şekilde benim de gözlerime perde inerek başlıyo gözümle odaklandığım yeri göremiyorum.Tek çare uyumak oluyo tedavi olmam lazım...[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar