Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Migrenin sebebi bulundu!!

Pessimist

Öne çıkan mesajlar

zaten sebepleri biliniyodu; ışık, çikolata, şarap gibi... ama umarım uyutmayan, psikolojiyi sarsmayan, uyuşturmayan ilaçlar üretirler... ben iki ay tedavi gördüm, bu iki ay boyunca günümün çoğunu uyuyarak geçirdim... sonuç işe yaradı ama hafıza sorunları yaşamaya başladım. bu yüzden ilaç kullanımı çok önemli. dikkat edin![signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

Migren tutunca kusuyorum ben . Bi de gözlerimin kenarına perde iniyor göremiyorum ileri bakınca yan tarafları . Bi tabanca gibi bir şey çıkarıyorlardı kafaya dayayıp patlatınca bi sinyal gönderip ağrıyı dindiriyordu ama bi gelişme yok sanırsam .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim halamın oğlu da kusuyordu migreni gelince.Biyoenerji ile tedavi oldu. aradan 12 yıl geçti ve bugüne dek hiç migren ağrısı olmamış[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gelemem öyle bioenerjiye falan . Okuldan kaytarıp uyuyorum tutunca . 3 gün sürdüğü oluyor . Gözlerime siyah bant takıyorum bi de özel bi buz torbam var onu koyuyorum mışıl mışıl . Ama kaka bir şey migren hep .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...