n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar bi cok marksman hunter attack power ve agi kasıo bunun sebebi nedir ? sadece "attack power xxx" melee attackı etkılıor cunki oyunda "range attack power xxx" veren itemlerde var ? sorum şu marks hunterlar melee acıklarını kapatmak ıcınmı buna yöneliorlar yoksa "attack power" ' ın range attack powera mudahale ettıgınımı dusunuorlar ? dorusu nedir bu işin .[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 attack power diyince ikisinede ekliyo bildiğim kadarıyla ama hiç bakmadım hala dwarven fishing pole kullnıyorum genelde.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Usta öle deil çünki itemler var "range attack power 35" gibi craft bi rare gun hatta aklımdaki yani range attack power dedıgı ıcın normal attack power baglamaz demek teoride[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benimde bildiğim ap her ikisini etkiliyor Rap da var ama dediğin gibi olsaydı sanırım melee ap diye bi özellik daha olurdu?!
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bu ne demek istediğimi daha iyi anlatıyor sanırım PS : 30 dk kuralı...
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 I ıh ... Buda bah benim demek istedigim şey http://www.thottbot.com/?i=23500[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 atack power her ikisini de etkiliyor.(hunter için en azından, warior tüfekle ateş ederken ne oluyor bilemem) ranged atack powerın ne olduğu isminden belli, zaten. sadece rangedı etkiliyor. [signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 13 Eylül 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bi warriorla partye girin battleshot attırın melee attack power artıo range deıl (battleshoutta sadece melee attack power artar demıor attackpower arttırır dio)[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bufflar için atack power sadece melee yi etkiler. ekipmanlardaki atack power ikisini de etkiler.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri
Öne çıkan mesajlar