Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Sizin en beğendiğiniz fantastik kahraman hangisi? Benimki kesinlikle Kitiara Uth Matar. Bence tüm özelliklerini en güzel şekilde gösteriyor. Mükemmel ve seksi bir dişi, ihtiraslı ve hırslı bir insan, güçlü ve soylu bir savaşçı, acımasız ve nefret dolu bir kötü. Bu saydığım özelliklere Kitiara'dan daha fazla sahip birini tanımıyorum. Neden bilmem ama kötü ve kadın olan tüm karakterler bana aşırı çekici gelmiştir :) P.S. Tanis denyodur.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Kesinlikle Jarlaxle Baenre ah onun Artemisin haytını kurtardıktan sonra "it was just a fireball" demesi yok mu bitio olayı bide Raiguy buna "have u met my new friend" dio(ilithid'i kastedio) cevap:"have u met mine"(fondan dragon breath geli) Ondaki psikopatlık kimde var beah gerçi sözünü tutan bi drow ama olsun(Drizzt'i sağ bırakıo) adamın donuna kadar magical item var[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Haplo ve Jander Sunstar.[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Anlaşılan hiç biriniz Drittz Do Urden ni tanımıyorsunuz. Sizin kahramanlarınızın hepsinin pabucunu dama atar bea ne diyosunuz siz :yapma:[hline]:hrr:Force Be With You:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 tsr uydurması bişi olmasa oluyor mu? :) oluyorsa samwise gamgee. kılıbık bahçıvanlıktan dünyayı kurtaran adama dönüştü mübarek ama gene sahip olduğundan fazlasına göz koymadı. terminator modunda karizma abidesi karakterlerin antisi herif yahu. hiçbir cafcaflı numarası, göze batan tarzı yok ama en fiyakalı adamların hayatı onun ellerindeydi ve başardı tencere-tava takımıyla..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Shannaranın Dileksarkısındaki-Garet Jax(Silah ustası) Shanaranın elftaslarındaki-Will Ohmsford(Varis) Karakılıç-Saryon(Katalist) Dragonlance-Sturm Brightblade Belgariad- Ço-hag(Algar kralı) Malloreon-King Urgit(murgo kralı) Lotr-Samwise Gamgee[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Samwise Gamgee (Herkes bu ne lan top bu Frodo ya asik diyo, bu kisiler genelde sadece filmi izlemis kisiler oluyo, hepsine kafa atmak gerek), Fantazi dunyasindaki Sam in anlattigi gibi, karizmasini gercek FRP okurlarina koymus en baba karakterdir. BOyle kalmasi da benim hayranligimi ikiye katlar. Evet belki bos zamanlarinda ejderha kesmez, ama en azindan LOTR da karsimiza ne zaman ciksa takdire deger bir hareket yapmistir. Onun disinda Tasslehoff Burrfoot, bu da Samwise gibidir, Fizban degerini bilmistir sadece, bir de bir kac karakter daha bilmistir. Hatta buyuk seylere yakindan bakildiginda bile kucuk seylerden yapilmis olmalari kadar guzelbi pasaj okumadim ben o seride. BI dfe Death Gate serisinden Haplo'nun kopegi vardi, ne oldugunu yazmiyim Spoiler olur. Bu arada ilk mesaja yaziyorum, Kitiara soyluysa ben serefsiz bi kopegim :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Strahd ve Zaknafein en sevdiğim iki tiptir frpde flint ve taslehof en sevdiğim ikili şu sıralar okuduğum ölüm kapısında haplo bayağı karizma oda hoşuma giden bir tip [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 June 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Volfied, 25 June 2003 20:53 tarihinde demiş ki: Samwise Gamgee (Herkes bu ne lan top bu Frodo ya asik diyo lol Sam ne diolar senin için..[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Melkor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Samwise Gamgee konusunda tüm arkadaşlara katılıorum bnm de en beğendiim karakterlerden biri... kimi zaman vefalı bir dost kimi zaman arkadaşı için canını verebilecek hırçın biri.Keşke hepimizin böyle bir dostu olsa! Fakat "hayran olduğun" dediğin zaman kötülüğün büyük efendisi Lord Melkor benim favorim.Belkide Tolkien onu çok abartarak betimlemiş ama kafamda yarattığım o tip ve "güç içinde yükselen" ismi ona hayran olmama yetiyor...[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Tasslehoff DL nin en önemli karakteridir benim hayran olduğum şahıs olmasa da :) Sadece yaptıklarını aklınızdan bir geçirin. Adam tanrıların hepsiyle kanka olmuştu be. Dragons of summer flame de tanrıları parmağıyla sayıyo : bunu gördüm, eh bu fizban, bu astinus, bunları da gözüm ısırıyo falan diye ahahah[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Onu bırak tavsanbıçağıyla Kaosu kesiyobe ne diyon sen!!!!!!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Khirsah, 25 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Onu bırak tavsanbıçağıyla Kaosu kesiyobe ne diyon sen!!!!!!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar ahahaahahaha Kender Döndürme Kaşığına ne demeli eheuhehueh[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: penthesilea, 25 June 2003 15:39 tarihinde demiş ki: Sizin en beğendiğiniz fantastik kahraman hangisi? Benimki kesinlikle Kitiara Uth Matar. Bence tüm özelliklerini en güzel şekilde gösteriyor. Mükemmel ve seksi bir dişi, ihtiraslı ve hırslı bir insan, güçlü ve soylu bir savaşçı, acımasız ve nefret dolu bir kötü. Bu saydığım özelliklere Kitiara'dan daha fazla sahip birini tanımıyorum. Neden bilmem ama kötü ve kadın olan tüm karakterler bana aşırı çekici gelmiştir :) P.S. Tanis denyodur.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Aynı zamanda belediye otobüsü ve bütün kainatın kanını barındıran biri. Turnike gibi, gelenin geçenin haddi hesabı yok. Hatta otoyol gişesi, ogsli olanlar hızlı geçiyor diğerleri sırada bekliyor.[hline]Est solarus oth mithas! [Bu mesaj Karakurt tarafından 25 June 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kitiara soysuzun tekidir ayni zamanda fahisedir. benim sevdiklerim jarlaxle ve briza dir[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Karakurt, 25 June 2003 22:06 tarihinde demiş ki: said: penthesilea, 25 June 2003 15:39 tarihinde demiş ki: Sizin en beğendiğiniz fantastik kahraman hangisi? Benimki kesinlikle Kitiara Uth Matar. Bence tüm özelliklerini en güzel şekilde gösteriyor. Mükemmel ve seksi bir dişi, ihtiraslı ve hırslı bir insan, güçlü ve soylu bir savaşçı, acımasız ve nefret dolu bir kötü. Bu saydığım özelliklere Kitiara'dan daha fazla sahip birini tanımıyorum. Neden bilmem ama kötü ve kadın olan tüm karakterler bana aşırı çekici gelmiştir :) P.S. Tanis denyodur.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Aynı zamanda belediye otobüsü ve bütün kainatın kanını barındıran biri. Turnike gibi, gelenin geçenin haddi hesabı yok. Hatta otoyol gişesi, ogsli olanlar hızlı geçiyor diğerleri sırada bekliyor.[hline]Est solarus oth mithas! [Bu mesaj Karakurt tarafından 25 June 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Tam dişi dedim ya işte. Hoşlandığıyla gönül eğlendiriyor, aşık olmayacak kadar güçlü. Dişiliğini ve vücudunu olabildiği kadar iyi kullanıyor çıkarları için. Son dakikada bile Tanisi kullanmaya çalışıyor hatta. Sturm le gönül eğlendirdi diye heralde bu çıkışma :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Kendine de öyle bir sevgili arıyorsundur herhalde? Tharkas, haksızlık ettin kitiaraya, o bu iş için para almıyor ki.[hline]Est solarus oth mithas! [Bu mesaj Karakurt tarafından 25 June 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Dişilik fahişelik değildir, erkeklik pezemenklik mi?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sen kızdan kıza atlarken sorun yok değil mi? Kız atlayınca fahişe olur. Utanılacak birşey görmüyorum Kit in yaptıklarında.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kadını suçlamayın babası neki kızı ne olsun kitara bence çok iyi bir frp karakteri tamam dağıtıyor millete ama her dağıtışının bir nedeni var tanisi işine geldiğinde kullnıyor ama onu seviyorda sturmu cezalandırmak küçük düşürmek utandırmak istediği için yapıyor gerisinide terfi etmek için falan :) onların haddi hesabı yok. [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 June 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Kadın dişiliğini kullanıp heryere geliyo her istediğini elfe ediyo işte.Tüm erkeklere ibret olması gereken bi manzara bu aslında.Allah bizi bole kadınlardan korusun.....Aslında korumasa daha iyi olur gibime geliyo.....:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 belgariaddanda ipek die bir tip vardi onu severim ravenlofttan jander karizzma adam dragonlance den ariakas ve flint[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Khirsah, 25 June 2003 22:16 tarihinde demiş ki: Kadın dişiliğini kullanıp heryere geliyo her istediğini elfe ediyo işte.Tüm erkeklere ibret olması gereken bi manzara bu aslında.Allah bizi bole kadınlardan korusun.....Aslında korumasa daha iyi olur gibime geliyo.....:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar iyi de sabah kalkamayınca görürüm ben seni :D[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: penthesilea, 25 June 2003 22:16 tarihinde demiş ki: sen kızdan kıza atlarken sorun yok değil mi? Kız atlayınca fahişe olur. Utanılacak birşey görmüyorum Kit in yaptıklarında.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Beni tanıyor musun ki bu kadar emin konuşuyorsun?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 oha artık haksızlık olurmu daha neler kadın ısıne destek verecek kısılerle yatıyor para almakla aynı sey kitiara soysuzdur ve fahişsedir ancak aynı zamanda cok zekı ve tehlıkelıdır.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar