bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Liberalizm yaparken devletçilikten bağımsızlıktan milliyetçilikten ödün vermeyeceksin. Atatürk Cumhuriyet kurulduğu zaman halen bağımsız değiliz demişti. Çünkü Ekonomik yönden dışarıya bağlı bir ülkenin tam bağımsızlığı düşünülemez.Şu an olduğu gibi. Bakın ABD.Şuan ABD ilaç , inşaat , petrol , askeri şirketlerinin elinde bu şirketlerin daha fazla iş yapması için mecburen savaş gerekiyor.Ve ABD yi istedikleri gibi savaşa sokabiliyorlar.Çünkü inşaat,petrol,ilaç,mermi ancak savaş ile pazar açılabilir. Eğer bizde heryerimizi özelleştirmeye devam edersek böyle olucak. ASELSAN özelleştirilse zaten geleceği düşünemiyorum yaparlar bunlar Örneğin galata limanı.Liman devlettir yahu % hisse verilmemesi gerekir.Şimdi oraya Galataport yapıyorlar İstanbul un göbeğinde binlerce dönüm alan yabancıların oldu. Tıpkı Haydarpaşa nın başına geleceği gibi. [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 13 Eylül 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ekonomik yönden dışarıya bağımlı olmamızın en önemli nedeni hırsızlıktır. Kamu malını çalar çırparsan bu hale gelirsin işte. Bir başka önemli sebebi de insanlarımızın verimli çalışmamasıdır. Bizim insanımızda şu zihniyet hakimdir. "Aman ben kendimi kurtarayım da benden sonrası tufan." İnsanlar, kendi küpünü doldurmaya baktığı için memleket bu hale geldi zaten.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 İşte bu nedenle zamanında (yanılmıyorsam) Platon demiş ki "Her millet hakedildiği gibi yönetilir"[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1930 larla 40 lar arasında uygulanmaya çalışılınan kalkınma planı biraz olsun o zamanlara ekonomiyi rahatlatmıştı sanırım. 1950 lerde gelen Demokrat Parti, ülkenin içine etti, ekonomiyi eline yüzüne bulaştırdı. Şimdiki ekonominin temellerini de Demokrat parti attı zaten, "Bu ülke istese hilafeti geri getirir" diyerekten yobazları canlandırmaya çalıştılar, o dönemde askerlerimiz koreye ölüme yollandı, ülkeyi manda yapmaya kalkışmanın sonunucu parti kurucularının kellelerinin alınması oldu.Sonra Özal a Demirel bir altyapı hazırladı, ülkenin içine etmeye devam ettiler. Yıl 2005 Balıkesir SEKA Kağıt fabrikası, hayvan gibi arazisiyle Albayraklara peşkeş çekilmiş,Telekom satılmış, Tüpraş da satılmış. Özelleştirme yapılması gereken birşey ama neden Tüpraş'ın %49 değil de %51 i satılıyor bunu bir düşünün bakalım? Bunca sayfa tartışmışsınız ama kimse buna doğru düzgün değinmemiş. SEKA arazi değerine bile gitmedi Albayraklara? Özelleştirme yapılır, kimse bağımsızlık ayağına yatmasın. Komünistler bence bu ülkeyi sevmiyorlar, mantıksız bir ideoloji üzerine kurdukları sistemi saçma sapan nedenlerle sürdürmeye çalışıyorlar. Bir kere sistemde çalışmayanla çalışan aynı parayı kazanıyor. Ben kçmı devirip yatsam da ekmeğim aşım geliyor var mı böyle bir saçmalık? Kapitalizm'i tercih ederim ona. Sonuç olarak kimse özelliştirme olmasın demiyor, ama yapılcaksa hükümet yandaşlarına, ya da bir çıkarı olduklarına peşkeş çekilmesin, adam gibi düzgün bir hisseyle satılsın.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar