tweety Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Off ya en sevdiğim şehir olan İstanbuldan tasındık.Şuan İzmırdeyim ama İstanbul'u çoooook özluyorum.burasıda çok guzel bır yer ama ben yine de İstanbul'u istiyorum.ve asıl önemlisi arkadaşlarımın hiç birinin haberi yok ve nası söyluycem bılemıyorum:( çokk üzülecekler:(morale çokk ihticacım var...Sizinle paylaşmak istedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 alışırsın ordada yenı arkd. olck sıkma canını[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 izmire hoş geldin izmir hakkında bilgi istersen yardımcı olabilirim 17 yıldır izmirliim ühüü::D msnden ulaşabilirsin pm at vereyim :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 geçmiş olsunda izmirde istanbulu özlüosan zevksizsin deirm hem istanbul hem ankarada oturdum ama ona ragmen izmirde oturmak için her şeyimi veririm en iyi yer izmirdir zaten sosyal biriysen kısa zamanda yeni arkadaşlar edinir istanbuldan coooook daha mutlu olursun mrk etme... hem oraya taşındın die onları bir dah hiç görmeyecke degilsin ya?[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Lexius, 10 Eylül 2005 22:55 tarihinde demiş ki: izmire hoş geldin izmir hakkında bilgi istersen yardımcı olabilirim 17 yıldır izmirliim ühüü::D msnden ulaşabilirsin pm at vereyim :) saol ama kuzenim(Apeiron)zaten izmirde yaşıo ve bana baya yardımcı oluo tekrar saol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oh oh tamam çok çabuk adepte olman dileğiyle :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 akıcaksan ilk logos a ak :D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İstanbul'dan ayrılmamak için bu sene üniversiteye girmedim, seni çok iyi anlayabiliyorum..[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 insanın kendı yasadıgı yer gıbı olmuyor ama saolsun kuzen(apeiron)bana baya bır destek oluyor izmiri tanıtma hakkında...:) [Bu mesaj tweety tarafından 10 Eylül 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ayrıca yanıtlarınız için çook tesekkkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bana bırazda olsa moral verdınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bak bide şöyle düşün silvesterdan kurtuldun artık seni ham yapacak bi kedi yoktur... ama silvester çakaldır biraz gelir bulur ham yapar yani o derecede yaşlı kadın yaşıyomu hala ? bi o kurtarı seni bide diğer köpek[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :) :D :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 mesela izmirde aktivite ne yapılır hftasonları bizimle kordonda amerikan futbolu oynanır logos / düşleryakası / fln gibi yerlere gidilip kafa dinlenir kordondaki bar ve benzeri 15 yaş veletlerinin girdiği yerelere girip kafa bulnuru eğlenilir sevgilini alıp kordonda çimler üzerinde .... karşıyakaya vapurla gidip say+ simit sefası yapılır otobüste sefalet çekilir fuara gidip araba standındaki kızlar kesilir ooo çok şey var burda:D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kordon çook guzeldı ayrıca çimenlerrin ustunde muhabbet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Lexius, 10 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki: akıcaksan ilk logos a ak :D adam gitmiş en über kafeyi söylemiş ya :) gitme hemen logosa, bissürü gidilecek adam gibi yer var onun dışında :)[signature][hline]then i wipe the dust aside, to remember. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 olm sizin gibi tikky miyizi biz :-p[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 metalci ol olm istersen. insan izmirden tiksinir ilk logosa giderse :D[signature][hline]then i wipe the dust aside, to remember. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Lexius, 10 Eylül 2005 23:52 tarihinde demiş ki: otobüste sefalet çekilir Buna delicesine katılıyorum lex.Eskişehiri özledim vallaha[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya zaten uğrak ve popcorn nu soyledıler v.b ama bılmıyorum ona ayırıcak zaman olmuyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Valla ben cok garip bi insan oldugum icin cesit cesit yerlere gidiyorum. Alsancak garanti önünde beklemisligim de var, Roi'de her hafta konsere gitmisligim de : ) Izmir cok güzeldir, ama Istanbul özletiyor kendini, her ne kadar 18 yillik Izmirli de olsam. Yine de, Izmir > Istanbul[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 izmirde geceleri rain e de gidilebilir. yada en az 5-6 kişi floryaya gidersin akşam balık ekmek yersin.sora orda şezlonglar var 1-2 tane ona oturursun alırsın içeceini bi yandan muhabbet bi yandan alkol ohhh gel keyfim gel.ah bide eskiden olsa girerdik arabayla çekerdikdenizin önüne müzik açar eğlenirdik ohh miss.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 izmir iyidir ya, kızlarıda meşhur diyicem sende kızsın sanırım. ama dert etme bi kaç şeyi daha meşhurdu oranın.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 izmirin mikileri kıbrıs şehitlerinin metalcileri meşhurdur[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benim babam subay olduğu için çok taşındık biz... hakikaten iğrenç bir şeydir... ama 2 ay soora hepsi geçer[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar