Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Günah ise ona günah sana ne :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 faiz iyidir kemiklere ve beyne iyi gelir bol bol yiğin gayri[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: bLackcha0s, 13 Eylül 2005 12:25 tarihinde demiş ki: ee adam faiz kazanıyor ben mağdur oluyorum günah değilmidir ? Günah değil çünkü sen faiz vermiyorsun adama.! Hani para alsan adam dese ki günlük %0.2 faizle verecen o haram olur. Döviz farklı faize girmez.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Benim din ögretmenim faiz ve krediyi ayni sey saniyordu, anlatamadik adama[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar