Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muzo hayranlarına üzücü haber

2pac

Öne çıkan mesajlar

konuşmadan özetler versene biraz, geç gördüm başlığı, dinleyemedim...

geçecegi radyoyu ve program saatlerini falan da aktarırsa biirsi cok iyi olur

sevdigim bir insandı, umarım en iyisi olur onun için

radyo d, zaten maximum rock ın yayın saatlerini azaltması ile yeterince sinirimi bozmuştu, kendilerine zarar veriyorlar...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

o zaten, gece 12 de çıkardı 2 saat sürerdi.. geyik bi adam.. ilk dinleyişte antipati sahibi olabilirsiniz ama uzun süreli dinleyince hiç öyle olmadığını görürsünüz..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende şok oldum yayına başladı telefon bağlantısı felan almadı ha bire duygusal şarkılar çalıyo adam en sonunda dedi arkadaşlar bu gece son gecemiz dedi işte herşeyin bir sonu var felan dedi sonra bu gece son şarkısı varya levent yükselin onu çaldı sonra vede etti ama radyo d ye baya sitem etti gibime geldi çünkü ağer başka bir radyoda görev alırsam ilk işim burayı ezmek olacak felan dedi sonra arkadaş şarkısını çaldı ben zaten duygulandım o arada baya zor geldi bana aniden böle bişey olunca böle sonrada gitti[signature][hline]Siyahin zinda nolsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK...

Biz holigan degiliz Besiktaşıiyız
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com
]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

ala ala radyo D en çok reyting alan en çok gelir elde ettiği adamı nasıl kovar yahu.Garip.
Neyse Muzo bi yer bulur.Ama biz onu bu karmakarışık frekanslar içinde nasıl bulucaz.
ben radyoyu karıştırırken *bip* sesleri gelince farkettmiştim bi 6 yıl önce adamla büyüdüm vallahi.
ve insana çok şeyler öğretiyor ciddi anlamda
umarım başka bi kanalda çıkar.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...