2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadaşlar radyo d de muzo artok olmayacak son dakika şimdi açıkladı birasdan son veda konuşmasını yapcak ve gidecek :( çok üzücü bi olay[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 radyo c ya da radyo k ya geçeçektir.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 . [Bu mesaj orc_lord tarafından 13 Eylül 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben de oldu sandim, iyiydi be.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya yok böle bişey ne konuştu be giderken ama kesin radyo d ile aralrında bişey oldu[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 konuşmadan özetler versene biraz, geç gördüm başlığı, dinleyemedim... geçecegi radyoyu ve program saatlerini falan da aktarırsa biirsi cok iyi olur sevdigim bir insandı, umarım en iyisi olur onun için radyo d, zaten maximum rock ın yayın saatlerini azaltması ile yeterince sinirimi bozmuştu, kendilerine zarar veriyorlar...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ULAN MUZOYA YAPILAN YAMUK BİZEDE YAPILIR muzooo bitemez bitmemeli yaaaaaaaaaa offff[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ahaha gençliğimin adamı. bıyık traş makinesi kazanmıştım.. bıyık mı? yoktu tabe :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Dalgamı geçiyorsunuz ciddi mi ?[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 muzo kim yaa çok duydum ama bi kere dinlemedim.bide muzoyla yastık sohbeti var onu biliorum.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 o zaten, gece 12 de çıkardı 2 saat sürerdi.. geyik bi adam.. ilk dinleyişte antipati sahibi olabilirsiniz ama uzun süreli dinleyince hiç öyle olmadığını görürsünüz..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya bende şok oldum yayına başladı telefon bağlantısı felan almadı ha bire duygusal şarkılar çalıyo adam en sonunda dedi arkadaşlar bu gece son gecemiz dedi işte herşeyin bir sonu var felan dedi sonra bu gece son şarkısı varya levent yükselin onu çaldı sonra vede etti ama radyo d ye baya sitem etti gibime geldi çünkü ağer başka bir radyoda görev alırsam ilk işim burayı ezmek olacak felan dedi sonra arkadaş şarkısını çaldı ben zaten duygulandım o arada baya zor geldi bana aniden böle bişey olunca böle sonrada gitti[signature][hline]Siyahin zinda nolsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK... Biz holigan degiliz Besiktaşıiyız delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ala ala radyo D en çok reyting alan en çok gelir elde ettiği adamı nasıl kovar yahu.Garip. Neyse Muzo bi yer bulur.Ama biz onu bu karmakarışık frekanslar içinde nasıl bulucaz. ben radyoyu karıştırırken *bip* sesleri gelince farkettmiştim bi 6 yıl önce adamla büyüdüm vallahi. ve insana çok şeyler öğretiyor ciddi anlamda umarım başka bi kanalda çıkar.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 boşverın ya o adam acıkta kalmaz.5 senedır dınlıyodum o adamı.superdı ya ınsallah devam eder bı istasyonda.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yalniz baslik felaket, insanin aklina baska seyler geliyo bi an. Muzoyla buyudum ben, yastik sohbetleriyle. Cok severim ayri bi degeri vardir benim icin. Umarim devam eder.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar