Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle şeyler de oluyor

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

:D :D :D
ulan bende hep düsünürdüm bu al sana girsin diyipte kolunu gösterenleri... Demek bi anlami daha varmis hey allahim :-p

Abi bune yaa yuh ya oha oha :lol: abi harbi igrenç poffff allah kimsenin basina vermesin..

:-)[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

+up
Yaw bu topic'e itirazi kim edecek bakalim önce[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

Spec yanlış anlamışın durumu. Çocuunki elektrik kablosuna işediği için patlamış. Doktorlarda kolunda yenisini üretmişler ve daha sonra yerine takmışlar.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:41 tarihinde demiş ki:
Yau balinanın şeyi garbage olmuyo da bu bilimsel gelişme mi garbage [hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?

heh o da doğru. zaten ben şaka yapmıştım ama peki. :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
Sosyal ağlarda paylaş

yaw nası bişiin olmasının imkansız olduğunu iddia ettiğinizi biliyo musunuz?

eleman kaybetmiş cinsel uzvunu bi kaza sonucunda. doktorlar da latex bi boru iliştirmişler elemanın koluna ve uzun bi süre boyunca her gün belli bi miktar solusyon enjekte etmişler. taa ki sonunda bu şekli alana kadar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim aklıma acayip rahatsız edici, ayıp, kötü, kaka, bana yakışmayan bi espri geldide yapsam mı kararsız kaldım. ama yapmassam da ölürüm :P yapayım ben cılkı çıkarsa silinirse çok güzel olur bende pişman olmam :P neyse espriye gelelim: "araba sürerken oral yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı" rofl :)[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

abicim latex zaten elastik bir şey grudge ın boru dediği şey penis den daha küçük öyle boru diyince aklınıza hemen fıratpen boru!! reklamları gelmesin yani :) anlayamadığım olay niye kolda? kolda olan şey kasıkta niye olmasın?[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...