-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Nette 30 dakka kadar aradım bulamadım. Acaba age of empires'ın medeniyetlerinin kendine has özelliklerinin neler olduğunu nerden örenebilirim. Hani yok pers filleri hızlıdır falan gibi. Uzun aradan sonra tekrar yükledim ve deli gibi oynuyorum :D. Bazı medeniyetlerin özelliklerini unutmuşum. Nerden bulabileceğimi söylerseniz sevinirim. Yazsanız da olur aslında :).
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pers filleri kuvvetli byzantine atlıları viking lerin o balta atan elemanları turklerin glb o tufekli gibi böle boncuk mu atıolar ya beyazlı adamlar onlar çinlilerin okcuları böleyli glb.nerdne bulcagını bilmiyorum kendi çapımda yardım ettim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Diablo, 12 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki: turklerin glb o tufekli gibi böle boncuk mu atıolar ya beyazlı adamlar yeniçerilerden bahsediyoruz herhalde...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Diablo, 12 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki: turklerin glb o tufekli gibi böle boncuk mu atıolar ya beyazlı adamlar onlar yeniçeriler kendilerinden böyle bahsedildiklerini duysalardı ülkeyi ele geçirirlerdi :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
eldar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 rise of rome demiş arkadaş age of kings'in expansion u değil RoR
Öne çıkan mesajlar