Xaero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://www.pentagonstrike.co.uk/flash.htm#Main[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Çok güzel yapmışlar, ama doğrumu değil mi asla öğrenemeyeceğiz malesef...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 uçak olmadığı kesin. ama müthiş bi teknoloji ürünü birsilah. belki de amerikanın çalınmış bi projesi bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Eternalus, 12 Eylül 2005 16:18 tarihinde demiş ki: uçak olmadığı kesin. ama müthiş bi teknoloji ürünü birsilah. belki de amerikanın çalınmış bi projesi bile olabilir ameika zaten kendisi vurdu ikiz kulelerle pentagonu o yüzden çalınmış olmaya gerek yok direk kendi projesidir :D bencede o kesin uçak deil bide ntv de falanda bi programda adı galba komplo teorileriydi bundan bahsetmişlerdi ama şimdi hatırlamiorm ne dediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Güzel bir çalışma, cidden uçaktan eser yok.. Ne olduğu belki biz 50-60 yaşındayken falan açıklanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 o reklamı yapılan kitap türkiyeye gelsin alırım.[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 süper bi çalışma özellikle , müzikle birlikte çok etkili bir şekilde yansıtmış cidden yapanda görsellik müthiş, beendim.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya zati pentagon gibi bir yere bi uçak yaklaşabilir mi sizce, özellikle de teröristlerce kaçırılmış ve rotasından bilmem kaç km. çıkmış bir uçak? yani adamların iddiası doğru gibi geliyor...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 http://www.freedomfiles.org/war/pentagon.htm Bi de burası var.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 carpan carpmis ne oldugu onemli degil...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ne oldum değil ne olucam demeli...[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Zamanında baya tartışıldı konu. Bana sorarsanız uçak olması imkansız. Bir resimde bi Saddamın sarayının füzeyle vurulmuş fotosu vardı birde Pentagonun hasar alan yerinin fotosu vardı. İkiside hemen hemen aynıydı. Ayrıca dikkatimi çeken diğer konu uçağın düştüğü yer Tadilatta olan bir bölge yani 100-200metre ötede tüm ABD yi kontrol altında tutan bir blok varken niye tadilattaki bölge?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaslar bakarmisiniz americalilarin unlu forumunda yazdim bunu bakin bakalim nekadar kustahlar turkiye nasil goruyorlar sen turksun diye bole dusunuyorsun dediler sizler propoganda yapmaktan baska neye yararsiniz dediler http://www.runuo.com/forum/showthread.php?t=61628 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 onlar öle ztn salla boşver[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Eheh sonunda kitabı satın alın diyor[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar