Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentagon Strike

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternalus, 12 Eylül 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
uçak olmadığı kesin. ama müthiş bi teknoloji ürünü birsilah. belki de amerikanın çalınmış bi projesi bile olabilir

ameika zaten kendisi vurdu ikiz kulelerle pentagonu o yüzden çalınmış olmaya gerek yok direk kendi projesidir :D bencede o kesin uçak deil bide ntv de falanda bi programda adı galba komplo teorileriydi bundan bahsetmişlerdi ama şimdi hatırlamiorm ne dediklerini.
Sosyal ağlarda paylaş

o reklamı yapılan kitap türkiyeye gelsin alırım.[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

süper bi çalışma özellikle , müzikle birlikte çok etkili bir şekilde yansıtmış cidden yapanda görsellik müthiş, beendim.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

ya zati pentagon gibi bir yere bi uçak yaklaşabilir mi sizce, özellikle de teröristlerce kaçırılmış ve rotasından bilmem kaç km. çıkmış bir uçak? yani adamların iddiası doğru gibi geliyor...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.freedomfiles.org/war/pentagon.htm
Bi de burası var.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında baya tartışıldı konu. Bana sorarsanız uçak olması imkansız. Bir resimde bi Saddamın sarayının füzeyle vurulmuş fotosu vardı birde Pentagonun hasar alan yerinin fotosu vardı. İkiside hemen hemen aynıydı. Ayrıca dikkatimi çeken diğer konu uçağın düştüğü yer Tadilatta olan bir bölge yani 100-200metre ötede tüm ABD yi kontrol altında tutan bir blok varken niye tadilattaki bölge?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar bakarmisiniz americalilarin unlu forumunda yazdim bunu bakin bakalim nekadar kustahlar turkiye nasil goruyorlar sen turksun diye bole dusunuyorsun dediler sizler propoganda yapmaktan baska neye yararsiniz dediler

http://www.runuo.com/forum/showthread.php?t=61628
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...