Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentagon Strike

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 12 Eylül 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
uçak olmadığı kesin. ama müthiş bi teknoloji ürünü birsilah. belki de amerikanın çalınmış bi projesi bile olabilir

ameika zaten kendisi vurdu ikiz kulelerle pentagonu o yüzden çalınmış olmaya gerek yok direk kendi projesidir :D bencede o kesin uçak deil bide ntv de falanda bi programda adı galba komplo teorileriydi bundan bahsetmişlerdi ama şimdi hatırlamiorm ne dediklerini.
Mesaj tarihi:
o reklamı yapılan kitap türkiyeye gelsin alırım.[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
ya zati pentagon gibi bir yere bi uçak yaklaşabilir mi sizce, özellikle de teröristlerce kaçırılmış ve rotasından bilmem kaç km. çıkmış bir uçak? yani adamların iddiası doğru gibi geliyor...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day
Mesaj tarihi:
Zamanında baya tartışıldı konu. Bana sorarsanız uçak olması imkansız. Bir resimde bi Saddamın sarayının füzeyle vurulmuş fotosu vardı birde Pentagonun hasar alan yerinin fotosu vardı. İkiside hemen hemen aynıydı. Ayrıca dikkatimi çeken diğer konu uçağın düştüğü yer Tadilatta olan bir bölge yani 100-200metre ötede tüm ABD yi kontrol altında tutan bir blok varken niye tadilattaki bölge?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
Arkadaslar bakarmisiniz americalilarin unlu forumunda yazdim bunu bakin bakalim nekadar kustahlar turkiye nasil goruyorlar sen turksun diye bole dusunuyorsun dediler sizler propoganda yapmaktan baska neye yararsiniz dediler

http://www.runuo.com/forum/showthread.php?t=61628
Mesaj tarihi:
Eheh sonunda kitabı satın alın diyor[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

• Yeni Oluştur...