Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA San Anderas


mms

Öne çıkan mesajlar

GTA severler bi bolumde ugrastim ama bi turlu gecemdim gorewin adi STOTAWAY.Bu gorew Ucak egitim Merkezinde karsimiza cikiyor.Motorsikletle ucagin arka kapaktan icine girmemiz gerekiyo fakat bi turlu motorun hiz ucaga yetismiyo bi pislik war ama bi turlu cozemedim yardimlarinizi bekliorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mermi yeme adamlar sana saydırırken mermi hız kesiyo emezsen bide fazla sag sol yapmazsan yetişiyosun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olay gerçekçilikte yatıyor.Motorsiklet nasıl hızlı gider??????
Öm tekeri havadayken;)
Bi de bunu dene

Ay övünmeden edemicem oyunu %100 bitirdim şu an criminal raiting in 130 000 civarı paramda 650 000 000 civarı bişi hala kasıyom benden daha manyak gta oyuncusu varsa elini öperim.

Not:Vice city yi 5 ay gta III ü 3 ay oynadım aralıksız.GTA II yide bitirdim ama fazla sürmedi 1 ayda bitti:D:D:D[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin.
''Bu bir google reklamıdır''
Goooooooooogle aramadıklarınızda burada.
''Bu bir google reklamıdır''
Goooooooooogle iyiki varsın.
''Bu bir google reklamıdır''
Goooooooooogle reklama para isterüm
''Bu google a bir uyarıdır''

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...