Brutus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 mereba paticik insanları... iyi bir neil gaiman okuruyum ve sandman en sevdiim çizgiromanlar arasında daima yerini korudu/koruyacak. forumda da sandmani bilen/seven insan bulabilirsem sohbet edebilirz diye düşündüm. ööleee...[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ben severim.. Hepsini okumadım.. Daha ikinci cilt yeni bitti. Yavaş yavaş okuyorum işte =) Ama severim...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 aynen[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 konuşuruz, neil'ın yazdığı coğu şeyi okudum sadece elime geciremedim bi iki tabi kaldı o kadar =) Arada deli spoiler olur konuşursak aman diyim[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Tekrar, kare kare inceleyerek okumaya başladım bu saban. 19. sayıdayım şimdi. Hala okumayan vardır belki diye up edeyim konuyu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mutlaka okunmalık bir şaheser. Beni kendine bu kadar bağlayabilen başka birşey daha görmedim. Sandman ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 böyle bişeye rastladım stumbleupon da.2005 ten kalmaymış.noolcaktı da olamadı acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar