Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlam ve güzel dövme yapılan bi yer?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
swarm, 22 Aralık 2002 21:51 tarihinde demiş ki:
biseyi merak ettim
herkes askerden sonra yaptırcam diyo..
niye?
askere dövmeyle gidince dövüyolarmı?

Ben babamın hayrına ayyıldız yaptırıp gitmiom... Zaten başka bi dövme yaptırıp gidersen sildiriyorlar askeri hastahanede... Yani verdiğin paraya yazık günah...[hline]Ya SözLerin AkLImda, Ya Da AkLIm ArdInda. Ya HayaLin Kar$Imda, Ya Sesin KuLagImda. Ya Ben CILdIrIyorum, Yada Cok ÖzLüyorum. Ya ÖzLemek Cok GüzeL, Ya Da ÖzLenen Cok ÖzeL..!
XÆ®ø fâ®ß®Ìght

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 22 Aralık 2002 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duke_Guybrush, 22 Aralık 2002 20:14 tarihinde demiş ki:
bide güzel tribal şekillerin olduu site flm biliomusunuz?
+1 bana da lazım[hline]I come along but i don't know where you're taking me
I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me
Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaeroFarb, 22 Aralık 2002 21:58 tarihinde demiş ki:
Ben babamın hayrına ayyıldız yaptırıp gitmiom... Zaten başka bi dövme yaptırıp gidersen sildiriyorlar askeri hastahanede... Yani verdiğin paraya yazık günah
yok öyle bişey.
pek hoş karşılanmaz dövmeliler ama kimse de ööle sildirmekle filan uğraşmaz, deli mi bunlar?
uydurmayınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

strencher abdest ile ilgili bana da böyle şeyler söylemişlerdi ama o senin Allah'la arandaki bir olay bu biiiir

ikincisi ben teknik olarak da öyle olmadığını ispatladım, gözenekler kapansa dövmenin üstünde sivilce çıkmaz değil mi? çıkıyor ama, sonracıma yine gözenekler kapalı olsa o bölge terlemez değil mi? işte bal gibi de boncuk boncuk terliyor, bana saçmalıktan veya insanları bundan vazgeçirmek için söylenmiş bir şeyden öte değil abdest konusu

swarm askerde öyle bir şey yapmıyorlar ama vücudunun her bir cm karesine koca koca dövmeler yaptıranlara piskopat gözüyle bakıyorlar o kadar [o da ayrı bir saçmalık ya], işte arada komutan cuma günü yapılan haftalık bakımda [çırılçıplak olmasa da soyunduğunda] görüyor ve en kötü ihtimalle aşağılayıcı birkaç laf ediyor o kadar

emek sinemasının aşağısında karadeniz tatoo diye bir yer vardı, Ruhsel diye bir arkadaş vardı ben ona yaptırmıştım, çok iyi dövmecidir kendisi, temizlik açısından da sanat açısından da, öyle resmin üstüne kalemini koyup yapmaz dövmeyi, bakarak yapar ve inanın kendinden de bişeyler katar, reklam olarak almayın ama en azından hala oradaysa bir gidip inceleyin derim yaptıklarını

bu benimki mesela, çok eskidi ve rötuş için gitmedim yanına böyle daha gizemli oluyo diye;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 23 Aralık 2002 14:34 tarihinde demiş ki:
strencher abdest ile ilgili bana da böyle şeyler söylemişlerdi ama o senin Allah'la arandaki bir olay bu biiiir

Hehe o zaman anadolu yakasında en iyi döwmecinin adresini alıyim bi zahmet :)[hline] Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

-... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -..
Sosyal ağlarda paylaş

postlarınızı okudukca burda yarıldım gülmekten lütfen iyicene bilgilenmeden sallamayalım arkadaslar
1. abdest tutmazmıs kılmıs tüymüs sacmalamayın dövme yapılan yerdeki deride gözenek kapanması gibi bi olay kesinlikle yok kapansa zaten deri hava alamaz cürür gider sanırım bende 4 adet var ordan biliyorum ve 18 yasından beri bu islerin pesinde kosuyorum su an 25 yasındayim dövme yapılırken vücuda verilen mürekkep derinin (insan derisi 6-7 kısma ayrılır tam bilmiyom) 2-3 kat altına iniyo dövme yapıldıktan sonra deri normal hali ile duruyo hicbi deisiklik yok + kuranda yazıyomus vs vs diyen arkadastan lütfen ispatını istiyorum yoksa sacmalamayın yine tam hatırlamıyorum ismini ama bilmem kim peygamber de bile dövme tarzı bisiler olduunu duydum.

2. askerlik konusunda yine birisi sacmalamis. askeri hastanede sildiriyolar falan demis onada k.c.mla güldüm 3-4 ay sonra askerim heralde beni görünce direk darağacına yollicaklar o zaman.

3. tribal benimde en sevdigim tarzdır. elimde de bol miktarda resim var bana ulasın icq dan bilgilerimi ve kaynaklarımı paylasmaktan memnuniyet duyarım.

Saygılar

icq 19081335[hline]tequila Web
if you kill a man , you are a killer
if you kill millions , you are a hero
if you kill everybody , you are a god !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tequila, 23 Aralık 2002 19:36 tarihinde demiş ki:
postlarınızı okudukca burda yarıldım gülmekten lütfen iyicene bilgilenmeden sallamayalım arkadaslar
1. abdest tutmazmıs kılmıs tüymüs sacmalamayın dövme yapılan yerdeki deride gözenek kapanması gibi bi olay kesinlikle yok kapansa zaten deri hava alamaz cürür gider sanırım bende 4 adet var ordan biliyorum ve 18 yasından beri bu islerin pesinde kosuyorum su an 25 yasındayim dövme yapılırken vücuda verilen mürekkep derinin (insan derisi 6-7 kısma ayrılır tam bilmiyom) 2-3 kat altına iniyo dövme yapıldıktan sonra deri normal hali ile duruyo hicbi deisiklik yok + kuranda yazıyomus vs vs diyen arkadastan lütfen ispatını istiyorum yoksa sacmalamayın yine tam hatırlamıyorum ismini ama bilmem kim peygamber de bile dövme tarzı bisiler olduunu duydum.
[hline]tequila Web
if you kill a man , you are a killer
if you kill millions , you are a hero
if you kill everybody , you are a god !

Ben bir şey iddia etmedim we bir şey sallamadım... bu konudaki kendi bilgimi paylaştım..... Kuranda da yazıo"muş" dedim miş eki alan bir olayın kanıtlanması gerekmez bilmem hiç edebiyat gördünmü. Artı bu benim bir yerden duyduğum çok küçük bir hafıza birikimi we zaten dini konulardan "nefret" ederim sadece zararın neresinden dönersen kardır temelkine dayanarak emin olmadığım bir konuda kendi bilgimi paylaştım...
Bilmem anlayabildinmi[hline] Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]StRencher, 23 Aralık 2002 16:40 tarihinde demiş kiHehe o zaman anadolu yakasında en iyi döwmecinin adresini alıyim bi zahmet :)

ben son dövmemi akmar'daki pentagram'da dövme yapan erhan'a yaptırdım. memnun sayılabilirim. arkadaş temiz çalışır.
tavsiye ederim.
bazı arkadaşlarıma süper dövmeler yapmışlığı da vardır.

aslında eskiden moda'da indian tattoo vardı, orda ayhan vardı bi tane, onu bulamadım bu sefer, yoxa yine ona giderdim şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
said:
StRencher, 23 December 2002 20:12 tarihinde demiş ki:
*Dissapear'ın arkasına saklanarak*
Güllü Hıyar :p[hline] Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

haha hic gulesim yoktu aksam aksam :)
harbiden saklanilir yani :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Sosyal ağlarda paylaş

1. kızdaki dövmeye laf yok
Blind Guardian dövmesi o

Acısız, kalıcı ve caiz olduğu tüm dünyaca kabul edilen bi dövme icat edilsin her tarafımda ejderhalar olucak :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..

[Bu mesaj Eraq tarafından 20 July 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...