Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peheheh bayılcam

2pac

Öne çıkan mesajlar

bi sigaraya kafa bulma
güzelmiş
ben 5 gün içmemiştim
5. günün sonunda annemi evden kovmuştum
sonra ablam lütfen sigaraya başla diye ısrar etmişti
o derecede agresif olmuştum sağa sola çatıyodum...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 12 Eylül 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
@mantar:böyle işlere meilli olan ztn başlamıştır.arkadaş ortamında mutlaka en az 1 tane oluo böle tipler.

geçersiz bir gerekçe.

böyle işlere meyilli olup da başlamamış çokça insan var. bu iş tamamen özenmeye bakar.

arkadaş ortamı gerekçesine gelince, o da geçersiz. arkadaş ortamında küfür eden tipler de olabilir, arkadaş ortamında din-siyaset de tartışılabilir. ama burası arkadaş ortamı değildir. forumdur. kuralları vardır. dır oğlu dır.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

yaş kaç[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de hiç içmedim sigara içki de içemiyorum -kusma reaksiyonlarım var ;p- bizim evde zeytinyağı dışında yağ da yok dana eti çok az yeriz ailemde en erken ölen 85 yaşındaydı bi de bizim ailede insanların saçı 70inde sonra beyazlıyor pek aşırı derecede kırışan da yok kahreeeeeeetsiiiiiiiin =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...